VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Alabama, jel ovo na 11,75 kn na asku Vaše ili ga se može malo pogrickati?

Ispod 11,75 kn imaš trenutno 2308 kom, pa grickaj danas… u slast… [lol]
[/quote]
Ma jel? ZZ planiram kupiti tvoje po 9 kuna, a ne čistiti te do 11.75. Još je rano,čekam da te stisne kriza:-)

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

Izgleda da vi na Validusu još uvijek ne razumijete da ta dionica ne zanima apsolutno nikoga osim vas petorice nadobudnih koji ćete se obogatiti prodavajući jedan drugome.
Možete vi stavljati i micati naloge koliko hoćete kad to nikog ne zanima. Čini mi se da ste zaglavili i da je ovdje jedini lijek pozvati Gorsku službu spašavanja

“A man's got to do what a man's got to do”

Gosn. Kobeščak je u potpunosti u pravu.
Za ZZ-ija da malo istražuje- u Mirninom Kodeksu:"Vladimir Šelebaj-Sellier: član uprave Stog d.o.o., Fipos d.o.o., Validus d.d.,Pluris d.d.- član NO Mils d.d., Vis d.d., Hoteli Helios Faros d.d., Hoteli Vodice d.d."

Alabama, jel ovo na 11,75 kn na asku Vaše ili ga se može malo pogrickati?

Ispod 11,75 kn imaš trenutno 2308 kom, pa grickaj danas… u slast… [lol]
[/quote]
Ne……..on više voli kad ga grickaju (grickam)……i usput misli da sam glup. Hajde vrati onih 10000 kom (i nešto sitno) na 11, 16……..kao jučer, par sekundi prije zatvaranja, da vidim koliko će dugo biti na asku.

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

@Walter
E moj Waltere… ništa nisu naučio… kolki ti je ono minus na VLDS kojeg vučeš iz 2010 ?? zar se nisi svojedobno ovdje hvalio kupnjom cca 2 x 10.000 kom jednom na cca 20 Kn, a jednom na 14 KN…

E moj 5do12…..

Ovo je šarlatanstvo na ovoj dionici. U 6 naloga naslagano preko 6 milja komada. Bezveze. Otjerat ćete sve s ovoga.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Ekonomija/Ministarstvo-financija-izdalo-uputu-za-reprogram-naplate-poreznog-duga

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Bože ljudi pa kaj se ovdje preseravate tko ima više dionica i čije su čije na 11 do 12 kn, ponašate se ko debilderi u teretani tko ima veče mišiče umjesto da primite cure,žene za ruku pa na kavu a validus ostavite na miru još par dana do objave na ZSE pa bute onda pritiskali ask na 15 kuna gospodo

Bože ljudi pa kaj se ovdje preseravate tko ima više dionica i čije su čije na 11 do 12 kn, ponašate se ko debilderi u teretani tko ima veče mišiče umjesto da primite cure,žene za ruku pa na kavu a validus ostavite na miru još par dana do objave na ZSE pa bute onda pritiskali ask na 15 kuna gospodo

A odkud tebi ta informacija?

Pa zar niste vi gosp. alabama rekli da uskoro očekujete objavu na ZSE u svezi validusa? A informacije uvijek cure na kapaljku.

Pa zar niste vi gosp. alabama rekli da uskoro očekujete objavu na ZSE u svezi validusa? A informacije uvijek cure na kapaljku.

Daj mi pronađi taj post. Jedino što sam napisao je da ovaj mj. neće nigdje ništa pisati o vlds. A da očekujem skoru objavu na ZSE……..gdje sam to postao?

New Report

Close