Ako znaš strukturu dioničara, onda znaš i koliko su u dionici . većina je manje od 3 mjeseca…dobra većina je prodala na 13,xx..dokupila na 12,xx…11,xx i sada su tu u nadi slijedećeg rasta . Neka Šelebaj ode na odmor, brodari maalo UP, i evo bježanije .
Opet si mi sve lijepo objasnio u tvome stilu .
Zapamti, star sam kao biblija, i već mi moraš objašnjavati stvari kao malom djetetu, ne kužim ja te vaše štoseve . Ja samo znam da netko ruši cijenu, a netko je umjetno diže .
neka me isprave ako griješim, ali tako da razumijem što mi kažu .
Crumi, stariji sam od tebe (već sam 3 godine djed)
"Vaše" je množina………vjeruj mi ja sam sam
Ali dosta za danas…….sutra je novi dan
Ono je bilo za ZiZI-ja …
Nego, još me jedno muči, ima li Šelebaj pravo kupovati dionice, i ako da , treba li o tome izvjestiti burzu ?
Imaš pravo : sutra je novi dan .
Ono je bilo za ZiZI-ja …
Nego, još me jedno muči, ima li Šelebaj pravo kupovati dionice, i ako da , treba li o tome izvjestiti burzu ?
Imaš pravo : sutra je novi dan .
Pa valjda po našem Ustavu (čl. 3) itekako ima… a, ako i kako to možda čini, stvar je njegove legalne umjetnost… koju je u Francuskoj valjda zasigurno dobrano naučio…
baš me zanima hoće li ovaj sa 10.048 komada na 11,16 kn ostati na prodaji i u 10.00 sati?
[rolleyes]
Danas više od 8000 komada
Da nisi podebljavao bid, pala bi na 10,50 . U stvari, da nisi onako dizao cijenu, mogao si imati svih 100000 komada po 8..9… Ali ne, TI si MORAO onako dizati cijenu . Sada kupuješ skuplje, a nisi obranio 13 .Špekulanti su lijepo pobrali keš i sada dokupljuju u očekivanju slijedećeg kruga . Da ga lijepo i ne bude, već da cijena ode ravno gore, opet su zaradili jedan đir više od nas . A oni koji su danas prodavali ( osim ako se ti nisi danas zabavljao sam sa sobom )..zadovoljni su cijenom .
Doista si "iskreno" hrabar… a što si li ti nego špekulant? Kudiš i moljakaš Alabamu da se ne diže cijena tj. da se ista ruši kako biš kupio/dokupio po 10-10,50 kn… i to nakon što si izgledno upravo ti Alabami prodao 6000 kom na 12,50 kn… , pa da to isto nakon jeftinog dokupa ponovo napraviš nekom drugome na 15 ili čak ponovo na 12,50 kn… E moj Crumi "svaka čast"…
Nisam prodao… [angry] nisam prodao [angry] nisam prodao [angry] a mogao sam i želio sam .
Nisam jer sam želio vidjeti kuda to ide, prvi put sam išao protiv svoje sitnošpekulantske navike, i nisam i ne rušim cijenu . Dapače, dokupio sam..iznad 12 kad sam vidio da fali goriva .
Nemam ništa protiv Alabaminog načina trgovanja, samo mi izgleda da se predomislio u krivom trenutku . Imao je snage da pređemo 13, ali izgleda da je precijenio moć ostalih optimista, koji nisu dovoljno dobro šalovali njegove temelje, kad se on izmaknuo, pobjegoše k’o miševi . I zato je njegov stil trgovanja izgledao kao čisti Pump&Dump . Ni jedan nalog nije poklopio njegove BIGquote, već su se iskrcavali na manjima ispred njih ( što opet, ne mogu tvrditi da nisu isto njegovi – ali ako jesu, onda ovdje stavrno nema kupaca osim njega !?? ).
No…bumo videli..rekli bi slijepci .
Nisam prodao… [angry] nisam prodao [angry] nisam prodao [angry] a mogao sam i želio sam .
Nisam jer sam želio vidjeti kuda to ide, prvi put sam išao protiv svoje sitnošpekulantske navike, i nisam i ne rušim cijenu . Dapače, dokupio sam..iznad 12 kad sam vidio da fali goriva .
Nemam ništa protiv Alabaminog načina trgovanja, samo mi izgleda da se predomislio u krivom trenutku . Imao je snage da pređemo 13, ali izgleda da je precijenio moć ostalih optimista, koji nisu dovoljno dobro šalovali njegove temelje, kad se on izmaknuo, pobjegoše k’o miševi . I zato je njegov stil trgovanja izgledao kao čisti Pump&Dump . Ni jedan nalog nije poklopio njegove BIGquote, već su se iskrcavali na manjima ispred njih ( što opet, ne mogu tvrditi da nisu isto njegovi – ali ako jesu, onda ovdje stavrno nema kupaca osim njega !?? ).
No…bumo videli..rekli bi slijepci .
Pa sam si rekao da si kupio na 12 ili više KN, ako tome pridodamo discovera, kliringa, mene i još zasigurno još pokoje pozitivno nastrojene… evo to nas je već min. 4-5-6 kupaca… dakle Alabama ne kupuje sam… [cool] btw: kao što već jučer rekoh… za par dana dokupljujem cca 2000 kom, ako cijena ne skoči previše… čime želim reći, da bi meni itekako odgovaralo da cijena padne ili da svojim paketom pritišćem ask… No, mislim da je svima u interesu da cijena raste, a ne pada…
neće cijena skočiti, samo 2k komada ti nije nešto nad čim bi se trebao zabrinjavati taman i da skoči cijena… to je naravno moje mišljenje u kojem uzimam u obzir količinu koju sam imam [lol]
mogao bi i ja uzeti još 2k ali sam odlučio da neću jer sam preizložen ovdje – dakle odluka nema veze s trenutnom cijenom nego s udjelom vlds-a u mom portfelju [tongue]
neće cijena skočiti, samo 2k komada ti nije nešto nad čim bi se trebao zabrinjavati taman i da skoči cijena… to je naravno moje mišljenje u kojem uzimam u obzir količinu koju sam imam [lol]
mogao bi i ja uzeti još 2k ali sam odlučio da neću jer sam preizložen ovdje – dakle odluka nema veze s trenutnom cijenom nego s udjelom vlds-a u mom portfelju [tongue]
Sve jasno… [thumbsup]
btw: mali ispravak – namjeravam kupit cca 2000 kom (1000 možda već danas) po osnovi sadašnje cijene, ako cijena poraste jednostavno će + kom za mene biti manje… ali zato + KN na postojećih kom… [cool] Kolka bi cijena uskoro mogla biti… prepuštam svima svojoj mašti… [lol]
Dobro a kaj smo se zblokirali? svaka čast prodaji što ne popušta, zato kupnja ajde, krenite. i nadam sa da če konačno neka dobra vijest probudit ovo mrtvilo.Ajmo validusovci naprijed! oa bilo je dosta niskih cijena a i burek trejdera. onaj tko je htio dokupit mogao je to napravit povoljno,a ovo sad čekaju bureki.
Alabama, jel ovo na 11,75 kn na asku Vaše ili ga se može malo pogrickati?
Ispod 11,75 kn imaš trenutno 2308 kom, pa grickaj danas… u slast… [lol]