VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Foto finish [lol]

Ne volim takve igrice.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Foto finish [lol]

Da…….još jedna stepenica up u top10………kad se ono po ztd-u mora dati javna ponuda?

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

I još da kupuješ u stilu : pola pije, pola Šarcu daje…

mislim, jedan javno, 3-4 " skrbnički "…..pa u finišu javni lagano krcaš…a " skrbničke " istovaruješ…. E TO BI BIO POSAO !

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

mislim, jedan javno, 3-4 " skrbnički "…..pa u finišu javni lagano krcaš…a " skrbničke " istovaruješ…. E TO BI BIO POSAO !

Sve sam danas kupio preko osnovnog………..vidjeće se……t+3

Odluči se več jednom… il budi ponovo in il ostani out… tj. tko ti brani da napraviš posao i ti… [undecid]

E ZiZi….pa stalno sam nutra .
Mislim da Alabama jednini to kuži [cool], ali, da treba tresti stablo, treba .

Što više ljudi uđe na 11-12, to će biti bolja reklama za rast . Da ne govorim o tome da će biti uvijek među njima onih koji će drage volje postavljati stepenice za daljni rast .
Nekome je dosta 13, nekome 14, većini 15…a to su ujedno još lijepe cifre za rast, i za ulaz " onima koji znaju " . Kada bi sada, u ovakvom profilu ulagača skočili na 15, sutra bi se vratili na 12, a kupci bi bili ( kao što su do sada bili ) mali ulagači, koji, ako dionica padne 1% plaču i zovu Hanfu…ili ako su opereni u naglom rastu, odmah zazivaju pad . TOP 10 nije ( barem ne na tim računima ) , prodavao ni na 27…niti na 5 . Sve ostalo odradili su male bubašvabe . Neki su pri tome i zaradili . Oni koji nisu..crnili su dionicu .

I…da …nisam dovoljno bogat pa kupujem na rasprodaji [lol]

Što više ljudi uđe na 11-12, to će biti bolja reklama za rast . Da ne govorim o tome da će biti uvijek među njima onih koji će drage volje postavljati stepenice za daljni rast .
Nekome je dosta 13, nekome 14, većini 15…a to su ujedno još lijepe cifre za rast, i za ulaz " onima koji znaju " . Kada bi sada, u ovakvom profilu ulagača skočili na 15, sutra bi se vratili na 12, a kupci bi bili ( kao što su do sada bili ) mali ulagači, koji, ako dionica padne 1% plaču i zovu Hanfu…ili ako su opereni u naglom rastu, odmah zazivaju pad . TOP 10 nije ( barem ne na tim računima ) , prodavao ni na 27…niti na 5 . Sve ostalo odradili su male bubašvabe . Neki su pri tome i zaradili . Oni koji nisu..crnili su dionicu .

A po tvom mišljenju, koliko tih malih (mislim na broj dionica) bi se zadovoljilo cijenom do 11,50?
Dugo si unutra, vjerujem da bolje znaš od mene.

I…da …nisam dovoljno bogat pa kupujem na rasprodaji [lol]

Bravo… ja isto nastojim uvijek kupit – jako skupu robu na rasprodaji… [lol] [thumbsup]
za par dana mi stiže neka lova, pa ako VLDS ne skoči previše nadam se dokupit 2000 kom…

Danas više od 8000 komada

Da nisi podebljavao bid, pala bi na 10,50 . U stvari, da nisi onako dizao cijenu, mogao si imati svih 100000 komada po 8..9… Ali ne, TI si MORAO onako dizati cijenu . Sada kupuješ skuplje, a nisi obranio 13 .Špekulanti su lijepo pobrali keš i sada dokupljuju u očekivanju slijedećeg kruga . Da ga lijepo i ne bude, već da cijena ode ravno gore, opet su zaradili jedan đir više od nas . A oni koji su danas prodavali ( osim ako se ti nisi danas zabavljao sam sa sobom )..zadovoljni su cijenom .

Da nisi podebljavao bid, pala bi na 10,50 . U stvari, da nisi onako dizao cijenu, mogao si imati svih 100000 komada po 8..9… Ali ne, TI si MORAO onako dizati cijenu . Sada kupuješ skuplje, a nisi obranio 13 .Špekulanti su lijepo pobrali keš i sada dokupljuju u očekivanju slijedećeg kruga . Da ga lijepo i ne bude, već da cijena ode ravno gore, opet su zaradili jedan đir više od nas . A oni koji su danas prodavali ( osim ako se ti nisi danas zabavljao sam sa sobom )..zadovoljni su cijenom .

Sorry, al ti si stvarno malo pobrkao lončiće…

Ne, nisam se zabavljao sam sa sobom. t+3 je u petak……pogledaj navečer stanje u top10
Što se ostalog tiče, tu si u pravu……..pustiču je sutra (a i danas sam dugo čekao) da padne ispod 11……….a, šta ako i bez mene ne padne?

Opet si mi sve lijepo objasnio u tvome stilu .

Zapamti, star sam kao biblija, i već mi moraš objašnjavati stvari kao malom djetetu, ne kužim ja te vaše štoseve . Ja samo znam da netko ruši cijenu, a netko je umjetno diže .

neka me isprave ako griješim, ali tako da razumijem što mi kažu .

@ Alabama : pašće, jer su ovdje dioničari za ku….c . Svi bi samo prodali sa peni skuplje i kupili za dva jeftinije .

New Report

Close