Alabama…, ja ti mogu dati samo dvije stotke dnevno…, zato…., skidam kapu…., na iskrenosti i financijskim mogućnostima……..
Alabama…, ja ti mogu dati samo dvije stotke dnevno…, zato…., skidam kapu…., na iskrenosti i financijskim mogućnostima……..
zato ja nisam iskoristio stotke kolega pa cu mu ja dat
Iako moram priznati da ni meni nije jasna ovakva trgovina. Sve se zaštopalo s tim velikim nalozima.
Iako moram priznati da ni meni nije jasna ovakva trgovina. Sve se zaštopalo s tim velikim nalozima.
[/quote]
kolega pat pozicija za trejdere ovo im je sad muka gledat sad neka trejdaju
[/quote]
kolega pat pozicija za trejdere ovo im je sad muka gledat sad neka trejdaju
[/quote]
Neka, dobro je i ovako [thumbsup]
Prvo da se ispričam kolegama na svom današnjem ponašanju……na asku i bidu (popraviću se sutra)
Drugo…….zašto me ne bidarite? Evo, koliko vidim ingra vam je povoljna……više od 4% u minusu
Treće…….neznam da li ste primijetili da neki nickovi više ne pišu ovdje? (osim kubanja sa rezervnim nickom)
Četvrto……..čisto hipotetski, da čujem vaša mišljenja:
Šta će se ovdje promijeniti, kada objave da je vaba prodana? Hoćemo li i dalje "trkeljati" oko 12 ili će to privući i druge investitore?
Niko nema da ti odgovori :
kupuju Inu i KSST…. [lol]
Prodaja Vabe može biti samo dobra stvar.
Upozorio bi cijenjenog vlasnika da je pogriješio stranu i cijenu.
Jer ova kupnja od 10.000 kom na 11,06 je trebala biti na prodaji na 11,75.
Ili možda krivo shvaćam?
U Validusu će teći med i mlijeko.