VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ovdje se opet sve previše umirilo [yawn]

kao i na cijeloj burzi…. kad krene cijela ZSE krenut će i VLDS
naravno, može doći i neka nova vijest koja će biti okidač, npr. da je VABA prodana i sl.

moji postovi nisu investicijski savjeti niti poziv na kupnju ili prodaju dionica!!

umirilo se jer se umirio kolega Alabama, dakle nema velikog interesa tj upitno je tko je osim njega bio zainteresiran… zato ne da nema rasta nego nema ni trgovine…

volio bi da postoji način da se zainteresira više investitora za ovu dionicu međutim to je u rukama šjor Šelebaja

slijedi nam precesija

umirilo se jer se umirio kolega Alabama, dakle nema velikog interesa tj upitno je tko je osim njega bio zainteresiran… zato ne da nema rasta nego nema ni trgovine…

volio bi da postoji način da se zainteresira više investitora za ovu dionicu međutim to je u rukama šjor Šelebaja

Kolega, umirio sam se jer imam problema na drugim dionicama koje padaju. Zahebo sam se ziher na atpl (to ni šleper viagre nemože više dići) tako da ću tu biti pušikana. A HT mi nije jasan…..pada par dana pred d-day…….pa da ja to prodam dok još imam bar malo zarade.
Za vlds sam zainteresiran, ali trenutno ga imam dosta, pa ga za sada neću nadokupljivati.
Što se vabe tiče, moje je mišljenje da mora proći 30 dana, do neke konkretne objave (pogledati datum kada su poslali obavijest na zse…….a mislim da ima i članak da će Societe Generale kupiti vabu) Linkaću, ako ne nađete članak.

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

kada već nema kupnje,zakaj nema prodaje?? [angry]

pa prodaj, tko ti brani ? [yawn]

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Ma ima i kupnje i prodaje samo ni jednima ne odgovara kupoprodajna cijena…., da se to brzo popraviti, sudeći po semaforu svi očekuju crvenilo, ali izgleda nikome baš i ne fali za lijekove…

Imaš do 12,53 10-tak tisuća. Mala ti je količina za počistiti?

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Kolega, umirio sam se jer imam problema na drugim dionicama koje padaju. Zahebo sam se ziher na atpl (to ni šleper viagre nemože više dići) tako da ću tu biti pušikana. A HT mi nije jasan…..pada par dana pred d-day…….pa da ja to prodam dok još imam bar malo zarade.
Za vlds sam zainteresiran, ali trenutno ga imam dosta, pa ga za sada neću nadokupljivati.
Što se vabe tiče, moje je mišljenje da mora proći 30 dana, do neke konkretne objave (pogledati datum kada su poslali obavijest na zse…….a mislim da ima i članak da će Societe Generale kupiti vabu) Linkaću, ako ne nađete članak.
[/quote]
Danas nas je spasio ALABAMA a nije ga bilo na kupnji.Hvala mu.
Šorteri se sakreili u mišju rupu i nemaju hrabrosti rušiti.Alabama hvala.
Sutra bi se ruišitelji mogli ohrabriti i dobitoi po prstima.Još jedanput.

Danas je VLDS bio zvijezda.Nije bilom prometa.Super.Nije bilo ni pada.

U VLDS teče med i mlijeko,vino i voda.

[/quote]
Danas nas je spasio ALABAMA a nije ga bilo na kupnji.Hvala mu.
Šorteri se sakreili u mišju rupu i nemaju hrabrosti rušiti.Alabama hvala.
Sutra bi se ruišitelji mogli ohrabriti i dobitoi po prstima.Još jedanput.

Danas je VLDS bio zvijezda.Nije bilom prometa.Super.Nije bilo ni pada.

U VLDS teče med i mlijeko,vino i voda.
[/quote]
dionica VLDS je u cvrstim rukama
nema prodaje nema predaje

Bravo Joka.
Ali ima jedan problem.Za nešto braniti treba imati u prvom redu srca.Srca imamo.a gdje je municija.
Srca imamo ,municije nemamo,ali možda naše srce privuče nekoga i sa municijom.Pa zato nam i
služi forum.
Puno pozdrava iz sunčane Dalmacije!

Na ZSE ni meda ni mlijeka,a u VLDS danas čista destilirana voda-Bolje išta nego ništa.

1. PLURIS D.D. 985.107 36,46 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
2. NIKOMAT D.O.O. 342.898 12,69 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
3. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 52.061 1,93 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. VALIDUS D.D. (1/1) 51.061 1,89 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
5. PBZ D.D. 40.156 1,49 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. HORVAT MILAN 34.372 1,27 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
7. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 32.872 1,22 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. ALBRECHT SCHLEICHER KG 24.000 0,89 Osnovni račun BURSCHEID, NJEMAČKA
9. BABIĆ DRAGO 18.586 0,69 Osnovni račun OSIJEK, HRVATSKA
10. ŠTIMAC KREŠIMIR 16.905 0,63 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 59,15

slijedi nam precesija

1. PLURIS D.D. 985.107 36,46 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
2. NIKOMAT D.O.O. 342.898 12,69 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
3. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 52.061 1,93 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. VALIDUS D.D. (1/1) 51.061 1,89 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
5. PBZ D.D. 40.156 1,49 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. HORVAT MILAN 34.372 1,27 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
7. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 32.872 1,22 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. ALBRECHT SCHLEICHER KG 24.000 0,89 Osnovni račun BURSCHEID, NJEMAČKA
9. BABIĆ DRAGO 18.586 0,69 Osnovni račun OSIJEK, HRVATSKA
10. ŠTIMAC KREŠIMIR 16.905 0,63 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 59,15

Vidjet ćemo tko je gazda kada se pojavi mojih 76.000 komada.
Akumulacija u tijeku.

U VLDS sve višei meda i mlijeka.

New Report

Close