neče bit ovdje rasta dok nema jakog igrača u TOP10 vidi srukturu dioničara u SKKD značeš o čem pričam cijelo vrijeme. dok nema prek 50000 dionica prometa neče biti ništa. ali bolje da krene žestok rast od 15kn na koliko če bit natjerana do prodaje VABA banka i deblokada računa nego od 10kn.
do sljedečeg našeg druženja [bye]
Zar nije pred koji sat bio neki nalog od 80.000 komada na 12kn? Ne vidim da je toliko prošlo maločas na 12kn… [lol]
Ma, kolega je skočio na ručak, pa mu vjerojatno nije bilo simpatično ostavljat takav nalog bez nadzora…..tko zna što mu se moze desiti u medjuvremenu…… [lol]
ima kolega alabama vremena kad se vrati s ručka postat uvjerljivim ulagačem
kad prostre svoje novce po asku, ovako nije uvjerljiv
zz jel to tebe okitilo ovih 5k?
Tu sam ja kolega. Pa nemam samo vlds u portfelju……moram se posvetiti i drugim dionicama.
Nema me ni na bidu ni na asku vlds-a. Da vidim koliko ga možete upropastiti bez mene.
Alabama…, izgleda kad ti ne kupuješ, nitko ne kupuje, samo se prodaje jer ovaj "protivnik" na asku koristi situaciju, lagano prodaje i spušta cijenu, a onda bez čvrstog bida ode to u mp3 jer ovaca je puno…., opet ne moš ovci zamjeriti da ode tamo gdje je trava zelenija i ima je više…
Uostalom i u padu se može “zarađivati” zar ne…
Ništa.., pusti to bez intervencija…, da vidimo kako izgleda stvarni zakon ponude i potražnje…., ali na kraju dana mora biti + jel tako…
Alabama…, izgleda kad ti ne kupuješ, nitko ne kupuje, samo se prodaje jer ovaj "protivnik" na asku koristi situaciju, lagano prodaje i spušta cijenu, a onda bez čvrstog bida ode to u mp3 jer ovaca je puno…., opet ne moš ovci zamjeriti da ode tamo gdje je trava zelenija i ima je više…
Uostalom i u padu se može "zarađivati" zar ne…
Ništa.., pusti to bez intervencija…, da vidimo kako izgleda stvarni zakon ponude i potražnje…., ali na kraju dana mora biti + jel tako…
Biti će
alabama želiš li reči da si izašao?
Evo na 12, 50 je prazno…….staviću ti na 2 min. br. komada…….o.k.?
@kliring,
oće, ti poguraj do 12,80 a mi ćemo probati dalje [lol]
gricnem ja svako toliko, uzeo ovog na 12,05.
eno onaj sa tucet tisuća odmah gilja poviše čim kupnja počne dizat.