VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

neče bit ovdje rasta dok nema jakog igrača u TOP10 vidi srukturu dioničara u SKKD značeš o čem pričam cijelo vrijeme. dok nema prek 50000 dionica prometa neče biti ništa. ali bolje da krene žestok rast od 15kn na koliko če bit natjerana do prodaje VABA banka i deblokada računa nego od 10kn.

do sljedečeg našeg druženja [bye]

moje pisanje na forum nije nagovor na kupnju prodaju ili bavljenje dionicama ... moj odlazak sa foruma je zbog moderatora

Zar nije pred koji sat bio neki nalog od 80.000 komada na 12kn? Ne vidim da je toliko prošlo maločas na 12kn… [lol]

Ma, kolega je skočio na ručak, pa mu vjerojatno nije bilo simpatično ostavljat takav nalog bez nadzora…..tko zna što mu se moze desiti u medjuvremenu…… [lol]

ima kolega alabama vremena kad se vrati s ručka postat uvjerljivim ulagačem

kad prostre svoje novce po asku, ovako nije uvjerljiv

zz jel to tebe okitilo ovih 5k?

slijedi nam precesija

Tu sam ja kolega. Pa nemam samo vlds u portfelju……moram se posvetiti i drugim dionicama.
Nema me ni na bidu ni na asku vlds-a. Da vidim koliko ga možete upropastiti bez mene.

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Alabama…, izgleda kad ti ne kupuješ, nitko ne kupuje, samo se prodaje jer ovaj "protivnik" na asku koristi situaciju, lagano prodaje i spušta cijenu, a onda bez čvrstog bida ode to u mp3 jer ovaca je puno…., opet ne moš ovci zamjeriti da ode tamo gdje je trava zelenija i ima je više…

Uostalom i u padu se može “zarađivati” zar ne…

Ništa.., pusti to bez intervencija…, da vidimo kako izgleda stvarni zakon ponude i potražnje…., ali na kraju dana mora biti + jel tako…

alabama želiš li reči da si izašao?

slijedi nam precesija

Alabama…, izgleda kad ti ne kupuješ, nitko ne kupuje, samo se prodaje jer ovaj "protivnik" na asku koristi situaciju, lagano prodaje i spušta cijenu, a onda bez čvrstog bida ode to u mp3 jer ovaca je puno…., opet ne moš ovci zamjeriti da ode tamo gdje je trava zelenija i ima je više…

Uostalom i u padu se može "zarađivati" zar ne…

Ništa.., pusti to bez intervencija…, da vidimo kako izgleda stvarni zakon ponude i potražnje…., ali na kraju dana mora biti + jel tako…

Biti će

alabama želiš li reči da si izašao?

Evo na 12, 50 je prazno…….staviću ti na 2 min. br. komada…….o.k.?

stavi

slijedi nam precesija

@kliring,

oće, ti poguraj do 12,80 a mi ćemo probati dalje [lol]

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

gricnem ja svako toliko, uzeo ovog na 12,05.

eno onaj sa tucet tisuća odmah gilja poviše čim kupnja počne dizat.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

New Report

Close