VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

dok čekam odobrenje moderatora alabama jesi li to ti na 12,94 sa 11710?
ja bi rekao da jesi i rekao bi da ti je to sve s čim si in

Ne, kolega, nemam naloga na asku

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

alabama zapravo ti imaš pravo, ovce ni nisu za drugo neg za šišanje

slijedi nam precesija

Ti si sigurno na 12.10, također sa sve s čim raspolažeš…i drukaš da bi kupio [tongue] [lol]

mislim da je tu više naloga u pitanju [lol]
[/quote]

Pa da ih je i 20, svejedno.

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

dok čekam odobrenje moderatora alabama jesi li to ti na 12,94 sa 11710?
ja bi rekao da jesi i rekao bi da ti je to sve s čim si in

A onda ga vi nakrcajte po 12! Pa ljudi činjenica je da nalog od milje stoji na 12 kn i nitko mu ne prodaje. Do prije nekoliko dana taj bi odmah dobio bar 10-20000 komada.
[/quote]
a čuj svima je frka,jedni očekuju uzlet,a drugima je smiješno ovakvo pumpanje.no onaj tko je stavio ovako jak nalog na 12 sigurno zna šta radi,dok nas većina kokošara na ovoj burzi nemremo ni zamisliti ovakvu igru.tako da svaka čast ulagatelju.lp

Ti si sigurno na 12.10, također sa sve s čim raspolažeš…i drukaš da bi kupio [tongue] [lol]

mislim da je tu više naloga u pitanju [lol]
[/quote]

Pa da ih je i 20, svejedno.
[/quote]

kolega niste shvatili šalu

benito ne zaboravi da taj nalog na 12 još nije uložen

slijedi nam precesija

discover, nalog je na 12, ne na 5 ili 6. pa nema puno da je cijena bila na 9. znači u tjedan-dva se možeš iskrcavat do mile volje sa 30% profita.

lucky to objasni onima što su ušli na 37

slijedi nam precesija

znam da je teško gledati kako dionica raste kad prebrzo prodaš, ali još uvijek se stigneš vratiti u nju jer još nije došlo do nekog žestokog rasta. ja očekujem jači rast tek kad dođu informacije o prodaji VABA banke,a šteta je to propustiti i gledati sa strane…a ti naravno napravi kako hoćeš, ali nije korektno da pljuješ ljude koji kupuju ovu dionicu jer očekuju rast

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjeti za ulaganja

pa šta nije nitko prodao od 37 do 5kn?! pa tako možemo nabrajati za svaku dionicu. onaj tko je ulazio u zadnjih nekoliko mjeseci ima dovoljno kupnje za izać s lijepim plusom. ta činjenica ostaje.

žaloste me burek trejd razmišljnja

slijedi nam precesija

znam da je teško gledati kako dionica raste kad prebrzo prodaš, ali još uvijek se stigneš vratiti u nju jer još nije došlo do nekog žestokog rasta. ja očekujem jači rast tek kad dođu informacije o prodaji VABA banke,a šteta je to propustiti i gledati sa strane…a ti naravno napravi kako hoćeš, ali nije korektno da pljuješ ljude koji kupuju ovu dionicu jer očekuju rast
[/quote]

neznam jesi čuo onu da je očekivanje majka zajeba

slijedi nam precesija

New Report

Close