VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I tako.. Sutra je novi dan, više cijene, veći interes.. Divno..

@Alabama

Svaka čast.. Čovjek od riječi.. [thumbsup]

Pridružujem se.
Nek se vidi snaga.Bravo!

U Validusu će teći med i mlijeko dok je Alabama na kupnji.

I tako.. Sutra je novi dan, više cijene, veći interes.. Divno..

@Alabama

Svaka čast.. Čovjek od riječi.. [thumbsup]

Pridružujem se.
Nek se vidi snaga.Bravo!

U Validusu će teći med i mlijeko dok je Alabama na kupnji.
[/quote]
I dok nema trejdera na prodaji [thumbsup]

pa komentirao sam ti jucer da se mozemo skrivati do 17500 🙂

Preletio sam brzo pa nisam primijetio.
No, to je bilo samo jučer; danas će na 10. mjestu 100% opet biti Utilis. [lol]

Nemogu da vjerujem zaštitni znak ove dionice Alabama i ZZ top…gdje sam ja u toj priči..a vjeran sam ovoj dionici već 6mjeseci…kupovao i na 13,70kn..šta je to za nas invenstitore..

Kao što sam i pretpostavio:

VALIDUS D.D./REDOVNA VLDS-R-A

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. PLURIS D.D. 985.107 36,46 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
2. NIKOMAT D.O.O. 342.898 12,69 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
3. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 52.061 1,93 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. VALIDUS D.D. (1/1) 51.061 1,89 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
5. PBZ D.D. 40.156 1,49 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. HORVAT MILAN 34.372 1,27 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
7. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 32.872 1,22 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. ALBRECHT SCHLEICHER KG 24.000 0,89 Osnovni račun BURSCHEID, NJEMAČKA
9. BABIĆ DRAGO 18.586 0,69 Osnovni račun OSIJEK, HRVATSKA
10. UTILIS D.O.O. 15.000 0,56 Osnovni račun ČAKOVEC, HRVATSKA
Ukupno: 59,08
[lol]

Dotična osoba me doista fascinira, tko god da jest (a vjerujem da se iza tog imena krije netko s PD, u to teško da će me netko razuvjeriti [wink] ) ima zbilja osebujan smisao trgovanja. Ali, u svakom slučaju petica za originalnost [thumbsup]

Sad kad su drhtave ručice i trejderi prodali po 11,..( a kupovat će po 13,..) možemo nastaviti, za početak prema 14kn!

Bože daj mi priliku da ti pokažem, da me bogatstvo neće promjeniti! (Dell Trotter)

Mrgud je izašao…Lopinja je izašao…kokpit je vani, gismund je vani,pinball je vani,bolivar je vani,robilad1 je vani,cveba je vani,Khmm je vani,freelancer je vani, drako je vani,zzidak je vani, LuckyLuke je vani,skoch je vani,barbarosa je vani,benito je vani,BSOD je vani,kala je vani, nokla je vani,BigBoSS je vani,AskuNaBidu je vani,erf10 je vani,joka14 je vani,optimist je vani,zaldiar je vani,
kupus je vani, ING je vani,many je vani,skovacin je vani,kanabis je vani,laiv je vani,naravno…i kolega fotije je vani, apothekar je vani,krasotica je vani, modrobradi je vani, graditelj je vani, samsarov je vani, bromm je vani,SethKha je vani…,ermin25 je vani,sappy je vani,discover je vani,Miroić je vani….Alabama razmišlja što će sutra,ZZtop ima preveliku odgovornost, Kliring bili nebi….

Koga vraga ja tu radim ?

ps:kada bi svi gore navedeni sutra platili članarinu s +1000 komada…e onda bi ovo bio pravi druk! [lol] [lol] navedeni su postali na zadnjih 10 stranica

nisam reko da sam nego sam reko na tema ingra da ću sve otamo prebacit na validus samo cekam da padne za dokup imaš na temi pa provjeri
ko ne vjeruje kolko nas ima možemo mu pokazat tako da se svi sutra postavimo na 20kn pa da vidiš kolko hiljada komada ima
živio

moje pisanje na forum nije nagovor na kupnju prodaju ili bavljenje dionicama ... moj odlazak sa foruma je zbog moderatora

… [lol] [lol]

Imam najcitiraniji post zadnjih mjesec dana !!!! [tongue]

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

Sad kad su drhtave ručice i trejderi prodali po 11,..( a kupovat će po 13,..) možemo nastaviti, za početak prema 14kn!

ima još drhtavih, a i trejdera… za iste čeka moja sutrašnja ponuda na kupnji od 5000 kom po 12,00 kn…
ponuda je vremenski ograničena, ali ujutro u 10:00 prisutna…

Sory ekipo, ali za moj ukus još uvijek ste previše defanzivni .

ZNAM da ima puuuuuuno onih koji čekaju da se cijena digne pa da uvaljaju, ZNAM da ima još više onih koji su spremni prodati po 10 Kn ako tramvaj zakasni minutu, ali ako već imate podatke o dioničarima, najpametnije bi bilo svima poslati pismo namjere kupnje, pa da se ne gubi vrijeme ovako , gledanjem u stablo i čekati da i zadnja jabuka padne .

Ponekad treba uložiti u fićota, pa se zaletiti u deblo…….pa da vidiš uroda.

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

… čeka moja sutrašnja ponuda na kupnji od 5000 kom po 12,00 kn…
ponuda je vremenski ograničena, ali ujutro u 10:00 prisutna…

vidim da je alabama ulio jučer optimizam čišćenjem prodaje na 12 kn i s dodatnih 60.000 komada na kupnji…
prostor za trejdanje sve je manji, pa su i oscilacije manje od 1 kn dnevno, ali to će potrajati dok ne dođe neka pozitivna vijest koja će dionicu podići jače gore.
možda zvuči paradoksalno, ali mislim da će cijena biti stabilnija kad VLDS pređe 20 kn nego sad kad je na 11-13 kn….

moje pisanje je moje osobno mišljenje, nije savjet ili poziv za kupnju ili prodaju dionica!

Ćemo i danas završiti u plusu? [smiley]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

New Report

Close