ovaj sa 3935 komada definitivno kupuje. nitko tako ne prodaje, nitko. on je na kupnji i ne žuri mu se.
Medu prvih deset nema novih.
VALIDUS D.D./REDOVNA VLDS-R-A
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. PLURIS D.D. 985.107 36,46 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
2. NIKOMAT D.O.O. 342.898 12,69 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
3. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 52.061 1,93 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. VALIDUS D.D. (1/1) 51.061 1,89 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
5. PBZ D.D. 40.156 1,49 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. HORVAT MILAN 34.372 1,27 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
7. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 32.872 1,22 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. ALBRECHT SCHLEICHER KG 24.000 0,89 Osnovni račun BURSCHEID, NJEMAČKA
9. BABIĆ DRAGO 18.586 0,69 Osnovni račun OSIJEK, HRVATSKA
10. UTILIS D.O.O. 15.000 0,56 Osnovni račun ČAKOVEC, HRVATSKA
Ukupno: 59,08
[/quote]
Koji je Alabama među prvih 10
[/quote]
Ne znam koji, ali znam da ako to hoće može bez po muke skočiti na br. 3…, a moždaaaa…
No kako se vidi većina ovdje buregđija i sitnih dušica koje tuku po bidu su kikiriki majstori kad se za 165.000 kn možeš ugurati u prvih 10.
ovaj sa 3935 komada definitivno kupuje. nitko tako ne prodaje, nitko. on je na kupnji i ne žuri mu se.
Bit će on popapan… prije ili kasnije, pa će mu prisjest dokup te rušenje cijene…
uvjeren sam da ga se gricne ili ozbiljnije približi ide bežanija, za razliku naloga na bidu koji nisu manekenski.
Čudno kako se povijest uvijek ponavlja…., a uvijek netko ostane nasukan….
No jeste li primijetili da je ujutro bid tukao ask i odjednom se kupac maknuo, vidio momak da se ne vrijedi trcati pa pušta raju neka prodaju, ima tko će to sve lijepo pokupiti, a onda će biti kasno…, efekt je super, a ask se enormno napuhao, režija do tojaša…, misija je skupiti što više i ne ohrabrivati previše bid…, maestralno…. [proud]
tridevetripetaš se igra skrivača, i njemu je dosadno [huh]
da primjetio sam ono ujutro, taman se čekao udar na ask i maknuo se čovjek, želi on jeftino skupljati.
nema alabame nema ni bida, fakat je puno ljudi zainteresirano za ovu dionicu 🙂
izgleda ništa od prodaje vabe
budemo opet kupovali po 7 kn.. [bye]
Kolega molio bih izvor, inace je ovo sve rekla kazala ala druk prema dole.
prošlo je tek desetak radnih dana od tada, polako http://www.seebiz.eu/hr/banke/validus-renomirani-investitor-zeli-dionice-vaba-banke,108753.html
Da je to kojim slučajem i izgledno, i da takve gluposti netko puši, promet bi bio višestruko veći, a i trenutni minus dublji…, tako da ovo je samo nagađanje dna do kojeg će ovaj združeni rušilački projekt trajati i pokušaj šlepanja i jeftinije kupnje….
Ako tako nisko potegne odmah ću si priuštiti novih 100 komada… [pray]