@ZZtop
Vidim da se trudiš, ali nema potrebe. vlds će za 10-tak dana poslati obavijest na zse da je prodao svoj bankarski sektor. Do tada neka me bidare…..kao u petak…….+6000 kom.
Unatoč velikim nalozima na asku nitko nije lupio po bidu u prvih sat vremena. Svaka čast imaocima, ovdje su čvrste ruke i preniske cijene za prodaju očito [thumbsup]
@Kliring
U petak su se panično iskrcavali iz vlds da bi kupili ingru po 13,88 radi trejda. Istina moraće pričekati jedno 6 mjeseci da izađu sa zaradom iz ingre.
A sa validusom nikad neznaš kada će do blokade i koje. Možda netko na asku izgubi živce……imam ja vremena……..
Unatoč velikim nalozima na asku nitko nije lupio po bidu u prvih sat vremena. Svaka čast imaocima, ovdje su čvrste ruke i preniske cijene za prodaju očito [thumbsup]
Očito!
A ako funkcionira TA neće dugo potrajat takvo stanje!
[thumbsup]
Na početku trgovanja omjer K/P je bio cca. 26000:90000…
Sada je taj omjer daleko bolji…: 41000:94000, tko je bez grijeha neka prvi baci kamen… [wink]
amaterizam na asku neviđen [rolleyes]
Wauuu danasnji promet je upravo preso moju kolicinu kupnje od petka ^_^. Strasno likvidno nema sta. Ma ja se ne brinem previse, kako Validus dise evo nas na 14 za najkasnije 2 tjedna, bez obzira kakve ce vijesti biti [smiley].
@SethHka
vidim da niste pročitali jučerašnji gornji post u svezi ++ vijesti: VLDS je prodao svoj bankarski sektor (VABA Banka i MOJA Banka/ex Fima banka Sarajevo)
Zašto toliko opterećujete ask? Šta je stečaj objavljen?
8700 kom. da se prođe 12……..dobri ste……..majko mila
Vjerovatno vide priliku za uči u Đakovštinu.. [lol] pala 20% ..pa da se uđe dok je vrijeme..
Zašto toliko opterećujete ask? Šta je stečaj objavljen?