U 9: 27 min bilo je 9.010 na kupnji i 96.833 na prodaji
U 12:31 min je 56.472 na kupnji i 98.208 na prodaji.
A na kojim cenama su te kupovine, to nisi naveo…. zanemarimo li onih 13 hiljadarki, sve je to na najnižim cenama. Navlači se, navlači, očekujem pojačan iskrcaj…
Poštovani,
Validus d.d. Varaždin je zaprimio novu indikativnu ponudu za prodaju 513,477 dionica Vaba
banke d.d. Varaždin (BPBA-R-A) u vlaništvu Društva od renomiranog inozemnog financijskog
investitora, a koji je izlistan na New York Stock Exchange. Cjenovna indikacija u ponudi se
nalazi ispod tromjesečne (od 1.1.2011 do 31.3.2011) prosječne cijene na Zagrebačkoj burzi.
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/fgZGGrP9TNt1Ob3Lr2b55g==.pdf
A na kojim cenama su te kupovine, to nisi naveo…. zanemarimo li onih 13 hiljadarki, sve je to na najnižim cenama. Navlači se, navlači, očekujem pojačan iskrcaj…
[/quote]
Bla-Bla-Bla , pa neke koji su odgovarali od kupnje na 7 kuna, netom prije rasta na 14, tribalo bi biti sram ikada išta napisati o Validusu. Sram te bilo !!!
evo, burekaši su se počeli iskrcavati…. lopina? [proud]
Nažalost dešava se ono šta su neki i predvidjeli.Navlakuša pa onda iskrcaj.Puno puta viđen scenarij na ovoj dionici.Šteta,pitam se dali ćemo ikad saznati šta bi se desilo da prijeđe 15kn?
iskrcaj? ni 1.000 komada nije otišlo po bidu i odmah je iskrcaj u pitanju!?
nevjerovatno kako ljudi ponavljaju stalno iste greške. nisam kupio po 7 pa neću ni po 10 ali zato hoću po 14
[bye]
Nešto se smanjila frekvencija komentara… Jedni šute jer dionica raste, drugi šute jer ne raste koliko bi htjeli… hehe
Koliki je stvari interes za ovu dionicu nakon objavljivanja vijesti o ponudi najbolje govori ostvareni promet u ova 4 sata trgovanja od cca 83500 kn sa 31 transakcijom…… [bye]
Ma nije stvar interesa…recimo ja sam prije koji sat upravo izašao iz te dionice jer moje srce više ne može izdržati špekulacije. Ovo će biti dionica u gorem stanju od Đakovštine.
Na žalost.
Užasno sam puno nade polagao u Validus, ali eto, pomalo afere, poprilični dugovi i rasprodaja blaga…dionica će ostati na ništa…
Dakle interes više ne postoji, sada jedino postoji špekulacija.
(moje osobno i skromno mišljenje)
P.S. Samo da se zna…izašao sam sa minusom od cca. 5%….ali ne mogu više to gledati… [bye]