VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

vrag odnio šalu mora se lupati po asku,samo što nije opalila strijela

U 9: 27 min bilo je 9.010 na kupnji i 96.833 na prodaji
U 12:31 min je 56.472 na kupnji i 98.208 na prodaji.

du du du .. nema nam pomoći

A na kojim cenama su te kupovine, to nisi naveo…. zanemarimo li onih 13 hiljadarki, sve je to na najnižim cenama. Navlači se, navlači, očekujem pojačan iskrcaj…

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

Poštovani,
Validus d.d. Varaždin je zaprimio novu indikativnu ponudu za prodaju 513,477 dionica Vaba
banke d.d. Varaždin (BPBA-R-A) u vlaništvu Društva od renomiranog inozemnog financijskog
investitora, a koji je izlistan na New York Stock Exchange. Cjenovna indikacija u ponudi se
nalazi ispod tromjesečne (od 1.1.2011 do 31.3.2011) prosječne cijene na Zagrebačkoj burzi.

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/fgZGGrP9TNt1Ob3Lr2b55g==.pdf

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

a, sa koje si ti planete pa !?

du du du .. nema nam pomoći

A na kojim cenama su te kupovine, to nisi naveo…. zanemarimo li onih 13 hiljadarki, sve je to na najnižim cenama. Navlači se, navlači, očekujem pojačan iskrcaj…

[/quote]

Bla-Bla-Bla , pa neke koji su odgovarali od kupnje na 7 kuna, netom prije rasta na 14, tribalo bi biti sram ikada išta napisati o Validusu. Sram te bilo !!!

evo, burekaši su se počeli iskrcavati…. lopina? [proud]

ne dajem investicijske savjete niti preporuke za kupnju/prodaju dionica!

Nažalost dešava se ono šta su neki i predvidjeli.Navlakuša pa onda iskrcaj.Puno puta viđen scenarij na ovoj dionici.Šteta,pitam se dali ćemo ikad saznati šta bi se desilo da prijeđe 15kn?

iskrcaj? ni 1.000 komada nije otišlo po bidu i odmah je iskrcaj u pitanju!?
nevjerovatno kako ljudi ponavljaju stalno iste greške. nisam kupio po 7 pa neću ni po 10 ali zato hoću po 14
[bye]

Nešto se smanjila frekvencija komentara… Jedni šute jer dionica raste, drugi šute jer ne raste koliko bi htjeli… hehe

Koliki je stvari interes za ovu dionicu nakon objavljivanja vijesti o ponudi najbolje govori ostvareni promet u ova 4 sata trgovanja od cca 83500 kn sa 31 transakcijom…… [bye]

Ma nije stvar interesa…recimo ja sam prije koji sat upravo izašao iz te dionice jer moje srce više ne može izdržati špekulacije. Ovo će biti dionica u gorem stanju od Đakovštine.

Na žalost.

Užasno sam puno nade polagao u Validus, ali eto, pomalo afere, poprilični dugovi i rasprodaja blaga…dionica će ostati na ništa…

Dakle interes više ne postoji, sada jedino postoji špekulacija.

(moje osobno i skromno mišljenje)

P.S. Samo da se zna…izašao sam sa minusom od cca. 5%….ali ne mogu više to gledati… [bye]

Prvo je potrebno osnovati povjerenost za ulazak u krizu, pa tek onda ući u nju.

New Report

Close