VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…..BLOKADA..????….poznajem rukopis gosp. Lopine…ovo je jamačno On i nitko više [thumbsup]…veliki skok uz malu količinu…Lopinjo, lopino stara, ovo je tvoj rukopis…. ovo je odlično odrađeno…ima mesa za sve…i za tehničare i fundamentaliste…a posebno za vračare i vidovite…svak može da protumači na svoj način početak današnje trgovine… [kiss]

John Maynard Keynes:dugoročno gledano ionako smo svi mrtvi....veni, vidi......uložih u dionice :) Aristotel kaže - ...pare nisu za budale... :)

Smrdi na prevaru ja nebum nasjeo…

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Nasjest ćeš aklo ne kupiš.

U VLDS teče med i mlijeko!

Nasjest ćeš aklo ne kupiš.

U VLDS teče med i mlijeko!
[/quote]

lopina ne muljaj, iste pričice prodavao si ljudima na DKVS-u i istovremeno ih kitio dionicama sve dok nisi do kraja izašao!
uvjeren sam da ćeš najmanje pola prodati samo ako VLDS pređe 10 kn! ti si burek trejder i zato nemoj pričati bajke o dugoročnom ulaganju jer to ljude nervira!

…..BLOKADA..????….poznajem rukopis gosp. Lopine…ovo je jamačno On i nitko više [thumbsup]…veliki skok uz malu količinu…Lopinjo, lopino stara, ovo je tvoj rukopis…. ovo je odlično odrađeno…ima mesa za sve…i za tehničare i fundamentaliste…a posebno za vračare i vidovite…svak može da protumači na svoj način početak današnje trgovine… [kiss]

Ja i manipulacija.Ni govora,sve mora biti pošteno.

Ali blokada je dobra stvar.
Tko je puknuo dobro je napravio.Hvala mu.Do kraja dana je više nema pa se možemo vozati.

U VAlidusu sve više meda i mlijeka!

objasnite mi kako je moglo u blokadu s malim prometom? da je stvarno panika i velika želja za iskrcaj zar ne bi bilo više naloga na prodaji i to niže od 9kn!? kako bi je onda natjerali u poz blokadu na malom prometu? u stvari kako bi je uopće odveli u poz blokadu?

objasnite mi kako je moglo u blokadu s malim prometom? da je stvarno panika i velika želja za iskrcaj zar ne bi bilo više naloga na prodaji i to niže od 9kn!? kako bi je onda natjerali u poz blokadu na malom prometu? u stvari kako bi je uopće odveli u poz blokadu?

Blokada je označena žarko crvenom bojom.Služi za bi se bikovi dodatno razjarili,a kukavice da bi se sakrili u mišju rupu.

U Validusu teče med i mlijeko.

Nije bitno koliko će otići cijena na više,bitno je da se zadrži trend i ostaje nam samo čekati..jer previše je dugo padalo (4.g.)da ne bi moglo barem koji tjedan,ako i mjesec rasti.
Slažem se s onima koji tvrde da su to pozitivne vijesti(sve veći broj ponuđača) ,u suprotnom bi dionica već bila na 5kn.
Ima tu i velikih igrača,ne samo malih koji će to dignuti u nebo kad bude trebalo.
Pogledajte članke pa ćete vidjeti da je Šelebaj upravo to i najavio tj to mu je posao .
Rekao je u stilu,neka s evjerovnici malo strpe dok se ciejna dionice ne oporavi ,onda će se tek ići na prodaju imovine i njima vraćati dugovi,normalno više će se zaraditi i više će ostati sredstva(i oni su se složili).
Dakle treba samo čekati.
Na burzi nije zaradio mnogo onaj koji je puno znao nego onaj koji je dovoljno dugo čekao ,kupivši dionicu u problemima i na povjesno niskim razinama.
Zbog toga

zašto bpba skidaju preko tromjesečnog prosjeka?

Obavjestavamo vas da ce se trgovanje dionicama VLDS-R-A nastaviti u 11:07.
Na upit Upravi Validus d.d. ista je odgovorila da im nisu poznate nove materijalne cinjenice koje bi mogle utjecati na promjenu cijene dionica.
Ukoliko cijena nakon obustave opet probije utvrđene dnevne kriterije, trgovanje se nastavlja bez limita.

Obavjestavamo vas da ce se trgovanje dionicama VLDS-R-A nastaviti u 11:07.
Na upit Upravi Validus d.d. ista je odgovorila da im nisu poznate nove materijalne cinjenice koje bi mogle utjecati na promjenu cijene dionica.
Ukoliko cijena nakon obustave opet probije utvrđene dnevne kriterije, trgovanje se nastavlja bez limita.

——————————
Šelebaj zaboravio da je u petak spominjao nekakve indikativne ponude. U cijelom "slučaju validus" jedino je indikativno da taj lik stalno nešto mulja kako bi izbjegao stečaj [cool]

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

Evo poslije deblokade netko već izgubio živce i prodao po 9,60
Ovdje je stvarno svašta moguće.Iako nemam ovu dionicu ipak bih želio da gospodin Lopina bar ovaj put bude u pravu.
Lijep pozdrav !

New Report

Close