Šelebaj stalno kupuje vrijeme, kako mu stečaj zakuca na vrata on izmisli novu indikativnu ponudu…ovdje je mogućna samo indikativna ponuda zakona – stečaj [huh]
Šanse da vlds ode u stečaj, jednake su šansama ksst da ga netko kupi po 7000 kn.
VLDS neće za sad u stečaj, Šelebaj je to sve prolongirao i rješava probleme s vjerovnicima.
Ono što se meni nikako ne sviđa je da bi VABA mogla otići za samo 80 kn po dionici ili čak manje od toga, a po većini računica ta bi cijena morala biti barem 50% viša tj. iznad 120 kn. Ne bi to bio toliki problem da VABA nije najkvalitetnija imovina koju ima VLDS jer sve ovo drugo su prezadužene tvrtke s hipotekama na imovini od kojih VLDS neće imati neke koristi ako se prodaju jer će vjerojatno otići za siću.
Zato je ova bijedna ponuda koju su dali za VABU po meni totalno neprihvatljiva i nadam se da će biti glatko odbijena! Ne znam samo da li je tu neki deal u igri da se VABA jeftino proda jer onda smo pušiona. Samo da na kraju ne bude kad se svi vjerovnici namire, dioničarima na kraju ostane par kuna (ako i toliko). [sad]
@gismund
Tko se imalo razumije u igrice zvane ponude i kontraponude vrlo dobro zna da VABE sada ide po osnovi danih cijenovnih opcija od strane VLDS/a, a ne ponuditelja… tko od ovih 2 ili 3 mogucih kupaca, zeljna paketa VABE u vlasnistvu VLDS, Plurisa i Nikomata, zeli VABU morat ce plati najvisu mogucu cijenu. Ako kupac A zeli VABU morat ce platit premiju na ponudu kupca B , ako kupac B zeli VABU morat ce plati premiju na premijsku cijenu kupca A itd… [lol]
Tko je in je in – tko je out je out [lol]
Izgleda da zatvor ne djeluje na neke ljude. Ne samo da je vlasnik doveo direktora koji duguje državi 8 milja poreza nego se igre ko jami više nastavljaju. Vidim da na ovom forumu nisu izgleda dobro pročiitali izjavu u kojoj se tvrdi da je CIJENA NIŽA OD PROSJEKA tj. netko prodaje ispod stola dionice banke a ne prodaju se recimo na natječaju ( da bi sateliti u prvih 10 banke pluris, nikomlat ) dobili nešto više. I sada se to treba još podvaliti vjerovnicima. Naravno sad je izvjesno da je cilj rasprodajom imovine dobiti nešto ispod stola za vlasnike a VLDS zatvoriti s ČISTOM NULOM.
Nadam se da Vam je jasno u kojem će to smjeru ići dalje, osim ako ne dođe stečajni što bi bilo najbolje za sve dioničare ako misle dobiti cca 3-5 kuna po dionici koliko sam izračunao da bi možda ostalo. Nije dobro [bye]
i obrnuto kolega, i obrnuto
sad mi ništa više nije jasno, u petak izađe katastrofalna vijest a sad pozitivna blokada [undecid]
investitori na zse su stvarno nepredvidljivi [lol]
Alabama,
jasno mi je da braniš validus ali odakle ti hrabrost dirat se u ksst? [lol]
Trebao bih se nekoga bojati?
i obrnuto kolega, i obrnuto
sad mi ništa više nije jasno, u petak izađe katastrofalna vijest a sad pozitivna blokada [undecid]
investitori na zse su stvarno nepredvidljivi [lol]
ma to je bilo očekivano da će neki navlakač stjerat VLDS u +blokadu sa sitnom lovom (986 kn), netko od kolega to je i najavio jučer….
Kukavice zabile u blokadu da nebi krenulo u minus sa par soma kuna….
Sada traže priliku da ljudi nasjednu i9 krernu skupo kupovat dok se oni iskrcaju a onda
tobogan prema dolje
ovdje vrvi od lukavih brokera i trejdera a ovo je po meni lukav potez
koliko će njih nasjest navali narode vladus po 10 kuna sutra bute ga prodavali u hići za 8…
napokon da i ovoj dionici tj dioničarima svanuli bolji dani,
pad s 210kn ,na 5 i nešto je bio strašan,
upravo i napokon se okreće trend na ovoj dionici što se može vidjeti iz povijesnog grafa
SMA50 probija SMA 200.prema gore nakon 4 godine ispod nje.