VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gledam li dobro, prosječna cijena zadnjih mjeseci 10,04!?

[thumbsup]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Ako mi netko može pojasniti zašto se ignorira zakon o stečaju kad je Validus u pitanju. Račun blokiran više od 60 dana znači stečaj .Zašto ovdje nije tako. Znam banke nedaju itd. ali ko pita banke,zakon je jasan. I još pitanje zašto se veselite što će Validus ostati bez najvrednije imovine a time se neće riješiti dugovi? Kad se gleda knjigovodstvena vrijednost imovina je jedva jednaka dugovima. Kad i ako riješe dugove ostaje jednio veliko ništa koliko ja shvačam. Čemu onda veselje’? Šelebaj je postavljen da spasi bankama što više novaca a zatim ide ipak stečaj. Ali prvo će rasprodati sve što se rasprodati može i stečajna masa će biti nula. Čemu veselje???

...planinu će pomaknuti samo onaj koji je počeo s micanjem kamenčića...(kineska)

MADAM,
mi koji smo unutra veselimo se zato što puno Vas još nije unutra,
i što se Vi brinete zato što smo veseli,
kud ćeš veće sreće kad se drugi brine zašto si ti sretan,poznato zar ne.
A bilo je toga prije neki dan samo po devet i nešto kn,sića,nekima puno za dat,dionica jedan burek.skupo.
Usput nominala 100 kn.

MADAM,
A bilo je toga prije neki dan samo po devet i nešto kn,sića,nekima puno za dat,dionica jedan burek.skupo.
Usput nominala 100 kn.

možete se vi tješiti da je to dobro, ali VABA će otići po 80 kn ili niže, a račun VLDS i dalje sotaje blokiran. najgori problem je što VLDS nakon VABE više nema kvalitetne imovine jer su sve ostale prezadužene tvrtke-gubitaši koji će se možda prodati za 0,1 BV i gotova priča, ključ u bravu VLDS-a [bye]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

MADAM,
Usput nominala 100 kn.

Nominala ne znači ništa. Validus je blokiran jer je dužan ko Grčka a nema novaca na računu. Znači Validus je mrtav.
Validus je već dugo u nikad proglašenom stečaju. Šelebaj je postavljen da spasi vjerovnicima što se spasit može. Da su proglasili stečaj svi bi htjeli dio stečajne mase a ovako će najprije prodati stečajnu masu a oglodanu kost baciti vama malima pod noge. Priznati će da Šelebaj nije uspio spasiti Validus a stečajna masa će biti na računima vjerovnika. Rasprodaju imovinu po nižim cijenama nego što je vode u knjigama i čak nižim od prosjeka na burzi. Zar neznate što to znači?

...planinu će pomaknuti samo onaj koji je počeo s micanjem kamenčića...(kineska)

MADAM,
Usput nominala 100 kn.

Nominala ne znači ništa. Validus je blokiran jer je dužan ko Grčka a nema novaca na računu. Znači Validus je mrtav.
Validus je već dugo u nikad proglašenom stečaju. Šelebaj je postavljen da spasi vjerovnicima što se spasit može. Da su proglasili stečaj svi bi htjeli dio stečajne mase a ovako će najprije prodati stečajnu masu a oglodanu kost baciti vama malima pod noge. Priznati će da Šelebaj nije uspio spasiti Validus a stečajna masa će biti na računima vjerovnika. Rasprodaju imovinu po nižim cijenama nego što je vode u knjigama i čak nižim od prosjeka na burzi. Zar neznate što to znači?
[/quote]
u ponedeljak ako budete imali najbrži prst probajte do 10kn uhvatit vlakic zvan VLDS

Mislim da su ovo "zadnji dani" Validusa.
Pozdrav

Pozdrav

da upravu si ali zadnji dani ispod 10kn

Pozdrav

da upravu si ali zadnji dani ispod 10kn
[/quote]
Znaci Alibaba i ajduci spremaju se za poslednji voj… hoce li uspet navuc kojeg jadnika… Ma more mogu samo da kazem: "Djoka, Djoka…izgore ti kesa…" Al ko to kriv…bio si davna upozoren. Lep pozdrav.

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

Ne mogu vjerovat da ovo netko gleda kao dobru vijest. Rasprodaje se najvrijednija imovina, za koju nitko nije ni sanjao da će ići ispod 100kn. Vlds će i nakon toga ostat blokiran, jer to ne može pokriti sve dugove. Ovdje ulaze samo špekulanti i to kako Lopina kaže na jedan dan. Sigurno nitko ne može mirno spavati sa ovom dionicom u portfelju.

Ne mogu vjerovat da ovo netko gleda kao dobru vijest. Rasprodaje se najvrijednija imovina, za koju nitko nije ni sanjao da će ići ispod 100kn. Vlds će i nakon toga ostat blokiran, jer to ne može pokriti sve dugove. Ovdje ulaze samo špekulanti i to kako Lopina kaže na jedan dan. Sigurno nitko ne može mirno spavati sa ovom dionicom u portfelju.

kolega a gdje piše da su prisali na tu cijenu od 83kn zar to nije samo ponuda i sad imamo 3 potencijalna kupca VABE-e cekajte potpis pa onda komentirajte

ne razumijem ovakvo kokodakanje na dionici koja je po pisanju nekih toliko loša????dioničari su konačno dočekali pozitivnu vijest koja će,nadaju se,podebljati njihov račun,a dušebrižnici zagovaraju neke svoje teorije o blokadi računa,stečaju i slično….pa kaj onda,ako netko ovo gleda kao lošu vijest?pa kaj onda,ako ode u stečaj??hoće li ponuda po dionici vabe biti ispod ili iznad očekivanog,koga briga?ako je trend prema gore,to treba iskoristiti i kraj priče..lp svim dioničarima vlds-a i onima koji će to postati. [proud]

New Report

Close