VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kako vas nije sramota ovo tumačiti kao lošu vijest.

džizus! kako tebe nije sram prodavati ljudima muda pod bubrege?!? cijelo vrijeme lažeš da će VABA otići po 120-150 kn, a ponuda je ISPOD TROMJESEČNOG PROSJEKA NA BURZI!!!
ako je i od tebe, starog navlakača i drukera, PREVIŠE JE!!!!
[/quote]
AKO si bio mudar kupovao si BPBA stalno pomalo i moglo se zaraditi cca desetak posto.Bilo je i po 61.Ja sam kupovao i po 94 i 61 i imam prosjek ispod 80.Minimalna cijena preuzimanja BPBA od
malih dioničara je po tromjesečnom prosjeku od 83,40,ali ne znaći da neće biti i više jer Validus
ima samo 29% i ta američka banka ne bi smjela biti zadovolljna sa tolikim udjelom.Što plate više
dobit će veći broj dionica.Treba uzeti u obzir da je većina starih ulazila iznad 200 i da će oni
teško prodati ispod 150.Ali ovo je druk za BPBA.
PLURIS i NIKOMAT su vlasnici preko 200.000 BPBA dionica i oni će vjerovatno dobiti cijenu po ponudi
tj nekih dvadesetak miliona kuna,a što bi trebalo za pokriće njihovih dugova ,koje sada terete
Validus.Dakle,dolazi prvih šezdesetak miliona kuna i omča popušta.
Deblokada računa: -možda?
Ovo bi u ponedjeljak moglo visoko,jer bi prodaja trebala bižati i otvara se jazovka na BIDU.
Da li dolaze dani velikih valova U Validusu.
Obožavam surfanje na valovima.

U VLDS će teći med i mlijeko!

@lopina
Jazovka na bidu?

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Biti će interesantno u ponedjeljak:
8,23 negativna 10,05 pozitivna blokada
Koliko će se dugo trgovati, do jedne od blokada?

Prozor,noćas mora pasti,rekao je drug Tito.
Usuđujem se prognozirati.Na otvaranju blokada na 10,50 do 11.

Ipak,ako veći igraći odluče da neće izlaziti ispod 20 možda će nas i zaustaviti.Ali vrlo brzo
bi trebali poljubiti 13.Možda već i u ponedjeljak.

U Validusu teče med i mlijeko!

@lopina

Jazovka na bidu?

Pardon,na ASKU.
Hvala,na ispravku!

@lopina

Jazovka na bidu?

Pardon,na ASKU.
Hvala,na ispravku!
[/quote]
Ma sve5. Radije piši kupnja ili prodaja.

@lopina

Jazovka na bidu?

Pardon,na ASKU.
Hvala,na ispravku!
[/quote]
Ma sve5. Radije piši kupnja ili prodaja.

[/quote]
Ulazimo u EUROPU.
Ne bi htio da ispadnem seljak,iako seljačkog sam porijekla po majci.Otac mi je bio poduzetnik_postolar.

U Europi će teći med i mlijeko, tek kada mi pristupimo.

@lopina
Mirno spavaj…..zaradio si i na vlds i na vabi.

@lopina

Nije, ne još :).
Al javit će se garant još onih koji će tvrditi da ništ ovo nevalja niti ne vrijedi.
Šteta za BPBA što se mora prodavati u ovakvim uvjetima, šteta.
U nekim normalnijim vremenima cijena bi počinjala barem sa 2, ovako čemo biti sretni ako bude i 1.
No nema veze, doći će opet vrijeme kad na asku neće biti ni 4 🙂

@lopina

Stres je i potencijalni gubitak i dobitak.
Spavati ću slađe.Hvala!

U Validusau će biti i meda i mlijeka!

Ajme što nas kite asevima.Kada pišem da sam spušio u dnevnom trejdu kite me stoticama.
A kada imam potencijalni dobitak,kao sada na VLDS i BPBA postajem najgori đak.Što lošije
ocijene to su šanse na zaradu veće.
Molio bi što više aseva od cijenjenih forumaša!

U VALIDUSU će biti i meda i mlijeka!

Ajme što nas kite asevima.Kada pišem da sam spušio u dnevnom trejdu kite me stoticama.
A kada imam potencijalni dobitak,kao sada na VLDS i BPBA postajem najgori đak.Što lošije

A, gle…netko ima 10000 (prodanih dionica) razloga, da nas kiti aševima……
ali u dubini duše, kolege nas vole……naročito kada kupim njihove dionice [thumbsup]

A, gle…netko ima 10000 (prodanih dionica) razloga, da nas kiti aševima……
ali u dubini duše, kolege nas vole……naročito kada kupim njihove dionice [thumbsup]
[/quote]

S obzirom na prodanu količinu (prethodnog mjeseca) ispod, na i nešto sitno preko 10 kn, mislim da je min. 50.000 od 105.629 razloga (radi jogurt trejda) zbog kojih će 1. gužva na kupnji biti u pon u 9:59:59 sati… a druga daleko veća u cca 12:01:00 sati (ako Šelebaj bude raspoložn – možda i prije)

New Report

Close