ne bude li cijena u preuzimanju preko 150 kn po dionici, loše nam se piše
Cijena u ponudi je ISPOD tromjesečnog prosjeka na burzi?!?!! Ajmeeeeeee [sealed]
Ako je cca 80 kuna (kako kolega BigBoss spominje) to je još uvijek više od trenutne cijene na burzi. [smiley]
a čuj, ovisi koliko su loše te informacije… možda očekuje da će zbog njih VLDS pasti na 5-6 kn?
[/quote]
evo kolega lucky, što sad kažete? jel vam sad jasniji iskrcaj insajdera jučer? [rolleyes]
Cijena u ponudi je ISPOD tromjesečnog prosjeka na burzi?!?!! Ajmeeeeeee [sealed]
Ma katastrofa!! baš im je voda došla do grla, pa knjigovodstvena vrijednost je 85 kn.
E baš mi fali Lopinin med i mlijeko! Što je ovo danas, sami plačljivci ovdje?!
A da vam netko ponudi za cijeli Validus 1/5 booka skakali bi od veselja!
513477*80/2701538=15,206Kn po dionici Validusa samo od VABE..
Ne vidim problem.. Šta nije ovo trebalo u stečaj? Očito ništ od stečaja i to je loše?
Ispravite me ako sam u krivu..
Ne vidim problem.. Šta nije ovo trebalo u stečaj? Očito ništ od stečaja i to je loše?
Evo napokon netko tko razmišlja… [thumbsup]
Ma katastrofa!! baš im je voda došla do grla, pa knjigovodstvena vrijednost je 85 kn.
[/quote]
To je početna cijena . Sada će i oni kojima je bilo puno 150 Kn ponuditi 100 , kad se već prodaje i kada ima zainteresiranih za kupnju, i kada nude 80Kn…znači da vrijedi i više [lol] [thumbsup]
Ispravite me ako sam u krivu..
nema stecaja mada su neki to priželjkivali ovdje hrabri pobjeđuju i bit ce nagrađeni za svoju hrabrost