kao kroz sir ili ćemo zaobilazno,najprije na 8,70 kao štopredviđa Mrgud
[/quote]
Danas nema mog prijatelja Mrguda? [undecid] A ništa…….evo pjesma za njega..poz. prijatelju, gdje god se nalazio [thumbsup]
[/quote]
Zahvalan prijatelju na lijepim i glazbenim željama.. drago mi je bilo pročitati a i ćuti dobru pjesmu.
Nego što ćemo s VLDS, klima se, kao da če ispod 10 opet !!
Uh što volim kad nekoga naljutim, ovako kulturno.. a on s druge strane Mrgudu.. i kosu si čupa, gleda u monitor, ma neće to dole, on trabunja bez veze.. Jel tako ženo.. J..eba… te tvoje dionice, mogao si kuću napraviti koliko si izgubio.. Šuti ženo ubit ću se majkemi, ,, ovaj Mrgud me nervira. Hajde molim te gore, molim te !!
LP [thumbsup]
[/quote]
Poz. prijatelju. Drago mi je da ti se svidjela pjesma. A vlds će sigurno ispod 10, tu se slažem s tobom.
[/quote]
Danas nema mog prijatelja Mrguda? [undecid] A ništa…….evo pjesma za njega..poz. prijatelju, gdje god se nalazio [thumbsup]
[/quote]
Zahvalan prijatelju na lijepim i glazbenim željama.. drago mi je bilo pročitati a i ćuti dobru pjesmu.
Uh što volim kad nekoga naljutim, ovako kulturno.. a on s druge strane Mrgudu.. i kosu si čupa, gleda u monitor, ma neće to dole, on trabunja bez veze.. Jel tako ženo.. J..eba… te tvoje dionice, mogao si kuću napraviti koliko si izgubio.. Šuti ženo ubit ću se majkemi, ,, ovaj Mrgud me nervira. Hajde molim te gore, molim te !!
LP [thumbsup]
[/quote]
Blago tvojoj ženi ima u kući muža koji gleda u kuglu i crta gafite ,samo što mnogi na burzi to shvaćaju dječijom igrom ili ubijanje dosade..stvarnost je nešto drugo..ako imaš puno love tu nepomažu tvoji grafički crteži..ako želim kupit određenu dionicu….poz..ženu i neka ti nešto natoči za popit..puno se umaraš crtajuć..
[/quote]
[/quote]
LP [thumbsup]
[/quote]
Blago tvojoj ženi ima u kući muža koji gleda u kuglu i crta gafite ,samo što mnogi na burzi to shvaćaju dječijom igrom ili ubijanje dosade..stvarnost je nešto drugo..ako imaš puno love tu nepomažu tvoji grafički crteži..ako želim kupit određenu dionicu….poz..ženu i neka ti nešto natoči za popit..puno se umaraš crtajuć..
[/quote]
E vidiš opet si pogriješio. Ja sam čovjek u mirovini, love se ima a umjetninama u crtanju se volim baviti a u večini slučajeva mi neke od njih donose profit. Ovo gore spmenuto, nisi razumio "Šuti ćeno ubit ću se majke mi". To govore oni koji studiraju moje umjetnine u crtanju i pitaju se .. "Dali je Mrgud u pravu ili ne", udaraju glavom u stol, znoje se, piju razne medikamente i stalno nešto mrmljaju. To ti je moj pobro sušta istina. I na kraju ne umaram se crtajući, to mi odmara živce, opušta me a nekoga drugoga ?? NEZNAM, Opet ono dali je u pravu ili ne, pitanje je sada !!
LP [angry]
@Mrgud
Mislim da si u pravu… no, isto dal da ili ne, će ipak pokazat "uskoro" vrijeme…
zašto se onaj sa 1925 komada povukao s prodaje kad mu je skinulo 100kom? [lol]
Nije mu bilo u planu. Kad će više taj stečaj. Pa zakon se mora poštovati.[undecid]
Pogledom na broj dionica na kupnji i prodaji – njušim miris casha – soon !
Smanjuje se prodaja , a povećava kupnja.
http://www.zse.hr/default.aspx?id=34265
ako je netko ovdje očekivao velike vijesti bit će razočaran
http://www.zse.hr/default.aspx?id=34284
malo smo neažurni
http://www.zse.hr/default.aspx?id=34265
ako je netko ovdje očekivao velike vijesti bit će razočaran
http://www.zse.hr/default.aspx?id=34284
malo smo neažurni
Vidim da ste se umorili od čekanje tj. i Vi izašli ili..?
Ako se ne požuri – opomenu će i VLDS danas/sutra dobit…
Što se ponude za VABU tiće, ista je bila očiti lanjski Mimović spin… radi izlaska TOP 3 – moje osobno mišljenje…