nevjerojatno koliko vas je danas uslo skratilo kupilo prodalo a promet jos uvijek nije 10000€ [lol]
pa nije VLDS još u EU:-)
nevjerojatno koliko vas je danas uslo skratilo kupilo prodalo a promet jos uvijek nije 10000€ [lol]
Čekamo da se vi uključite na 15.Tada će se malo pojačati promet.Vama dionice nama lova,ali naravno
samo dio možete kupiti.Ako hoćete više naći ćemo se na 20 i više.
U VLDS teče med i mlijeko!
sada je 16:30, dakle dnevni nalozi su maknuti. na mom skromnom programcicu vidim dubinu od svega 50 naloga ali i dalje ne vidim 15. zadnji nalog mi je 14,78, a ask vrijedi 464.109,70Kn.
ne znam kaj bi mi se trebalo dogoditi da takve pare sprasim na vlds [bye]
sada je 16:30, dakle dnevni nalozi su maknuti. na mom skromnom programcicu vidim dubinu od svega 50 naloga ali i dalje ne vidim 15. zadnji nalog mi je 14,78, a ask vrijedi 464.109,70Kn.
ne znam kaj bi mi se trebalo dogoditi da takve pare sprasim na vlds [bye]
Nema problema.Uključite se na 50,pa će vam biti skuplje i moći ćete za isti broj dionica platiti
puno više.
Samo strpljivo.
U Validusu teče med i mlijeko.
autor tih nebuloznih zavjera je moderator s mojnovac, MASTER, onaj s grbom predsjednika RH. na temi sldm imas podosta o masteru i njegovim teorijama urote. mislim da ne bi bilo zgodno da i ovdje pocnemo raspredati o masteru….
autor tih nebuloznih zavjera je moderator s mojnovac, MASTER, onaj s grbom predsjednika RH. na temi sldm imas podosta o masteru i njegovim teorijama urote. mislim da ne bi bilo zgodno da i ovdje pocnemo raspredati o masteru….
[/quote]
Za tog ljigavca ne želim ni čuti. Radije vrijeđaj validus koliko želiš.
kao kroz sir ili ćemo zaobilazno,najprije na 8,70 kao štopredviđa Mrgud
[/quote]
Danas nema mog prijatelja Mrguda? [undecid] A ništa…….evo pjesma za njega..poz. prijatelju, gdje god se nalazio [thumbsup]
[/quote]
Zahvalan prijatelju na lijepim i glazbenim željama.. drago mi je bilo pročitati a i ćuti dobru pjesmu.
Nego što ćemo s VLDS, klima se, kao da če ispod 10 opet !!
Uh što volim kad nekoga naljutim, ovako kulturno.. a on s druge strane Mrgudu.. i kosu si čupa, gleda u monitor, ma neće to dole, on trabunja bez veze.. Jel tako ženo.. J..eba… te tvoje dionice, mogao si kuću napraviti koliko si izgubio.. Šuti ženo ubit ću se majkemi, ,, ovaj Mrgud me nervira. Hajde molim te gore, molim te !!
LP [thumbsup]
[/quote]
[/quote]
ajd da se ti i ja u necem slazemo [thumbsup]
[/quote]
[/quote]
ajd da se ti i ja u necem slazemo [thumbsup]
[/quote]
Da, "dobro" nas je savjetovao da se sudimo sa talijanima (banka Sonic…sada banco popolare croatia) ulupali brdo love na odvjetnike bezuspješno. Hvala mu na tome…….ali da ne spamam temu