Opet zelenjava? [shocked] Pa dokle više? VLDS ide u stečaj……..kupujte HT, daje dividendu, ima solidno FI…….a i na rasprodaji je.
izgleda da i ovdje zaradjujes 65 kn po dionici [lol]
Hvala, možda sam mogao i bolje, ali mirno spavam. Šteta što nisi odmah polupao po asku, ali biće novih prilika. U četvrtak imaš priliku na jednoj dionici (izlazi FI i biti če dobar) zaraditi.
Što se vlds tiče, do kraja tjedna biti ćemo pametniji, jer nešto moraju objaviti……..bar FI
Sretno [thumbsup]
[/quote]
Mislim da bi se nešto već konkretnije moglo znati 23.02.- glavna Skupština VABE je…http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/yVaFR9i0iglAEuiyCZq7lA==.pdf ,
a zanimljivo da je upravo baš 23.02. i ovo: http://www.poslovni.hr/vijesti/hbor-u-srijedu-prva-aukcija-za-model-a-172665.aspx
Lp
Opet zelenjava? [shocked] Pa dokle više? VLDS ide u stečaj……..kupujte HT, daje dividendu, ima solidno FI…….a i na rasprodaji je.
[/quote]
Kolega, VLDS portfelj vrijedi (realno) min. 500.00.000 Kn, a ne 306.000.000 Kn, problem je jedino u našoj nepoznanici koliko je VLDS stvarno "piramidno kreditno zadužen" te dali će svi vjerovnici (uz debeli sporazumni bonus) doista prolongirat/reprogramirat VLDS obaveze, ili će jedan od vjerovnika iznenada ipak padobranski iskočit te radi jeftine uknjižbe vrijedne VLDS imovine (govorim prvenstveno o" hektarima" urbaniziranog zemljišta na moru MIRNA, HEFA, MILS itd) ipak pokrenut stečaj. Osobno (iako mi odgovara pad – radi lakšeg i bržeg rasta nakon svake eventualne + vijest – lakše je privući nove kupce i novce na jeftinoj dionici nego na skupoj npr. netko poput g. Lopine očito nema love da se upusti u kupovinu KSST ili sl., ) nadam se da će na kraju sve skupa ispast ok, jer ako da ovdje neće biti samo zarade od 65 Kn po dionici već i debelo više (naravno srednje/dugoročno) kada sve dionice ponovo dosegnu razine iz 2007.
@lopina
Ispričavam se ukoliko sam vas prethodno možda (ne-namjerno uvrijedio) htio sam vas samo uključit u raspravu u svezi realne-nerealne vrijednosti te situacije oko VLDS.a…
@lopina
Ispričavam se ukoliko sam vas prethodno možda (ne-namjerno uvrijedio) htio sam vas samo uključit u raspravu u svezi realne-nerealne vrijednosti te situacije oko VLDS.a…
Gospodine ZZtop nisam se uključio u kupovinu KSST jer nisam vjerovao u ovakav rasplet.I sada je
to gotova stvar.Da sam prodao VLDS i ušao u KSST po recimo 2.500 mogao sam kupiti
24 do 30 kom KSST u ovisnosti o trenutku .Ja sam se odlučio na VLDS upravo zbog te
ogromne imovine koja vjerovatno vrijedi više od knjigovodstvene BV.Ali i rizik os stećaja je
prisutan a tada se imovina rasprodaje po diskontu.
Jučer je jedan veći igrač popuzija sa 6.000 kom.Razlog_vjerovatno strah.
A onda je netko istu količinu pomeo po ASKU_razlog nada.
Kod vas i Mrguda primječujem nervozu jer bi vlak mogao krenuti.Čak ste se zaletili i na najoposječeniju temu ERNT da bi blatili VLDS.Strah vas je da bi vlak mogao pobjeći.
A mogao bi.Vrijeme istječe.Tučite po ASKU dok još ima ili plasirajte stare vijesti tipa
Mengele _Gedike.Zadnji put je upalilo ,sada ide malo teže.Morate dati jače vijest u negativnom
kontekstu.Dati ću vam jedan prijedlog.Zamolite gosp.Šelebaja da se slika sa lisičinama,jer više vrijedi jedna slika od tisuću rijeći.
Moj sin igra Travian i bez obzira na sve mene nećete izbiti.Takva je terminologijas u toj igri,a kod nas je:
Mene se nećete otresati,pa makar MRGUD slikao strelicu i ispod 0.
U VLDS će teći med i mlijeko ili….kao što kaže moj prijatelj MedoBudi!
[/quote]
Ne, ne zarađujem. 14.2 sam na HT-u izgubio nešto više od 15000 kn. nakon objave o dividendi. Ovo je burza, tu se i gubi novac, ali mene to nije sram priznati. I na vlds ću možda izgubiti, i toga sam svjestan (a možda ću i dobro zaraditi)
U čemu je tvoj problem, da me proganjaš po cijelom forumu?
Jučer je jedan igraš stresao 6000 komada u učajničlom pokušaju da sruši cijenu, a onda kad je uvidio da se zeznuo, očajnički udario po asku da brže bolje uzme nazad što je pobacao . Ima mali minus,ali ima i pouku.
Jučer je jedan igraš stresao 6000 komada u učajničlom pokušaju da sruši cijenu, a onda kad je uvidio da se zeznuo, očajnički udario po asku da brže bolje uzme nazad što je pobacao . Ima mali minus,ali ima i pouku.
[/quote]
Jedini način za izbjeći pogreške je steći iskustvo.
Jedini način za steći iskustvo je činiti pogreške. [cool]
Kaj to ja vidim 10 kn, neloše.. [thumbsup]
Neka se malo i trejderi vesele [cool]