VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

5400 KOM PO 9,30 kN – jedan kupac ima ideju

Ja polagano skupljam, a mozda i Alabama.

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

imao je "ideju" i onaj sa 4400 komada na 9,50 dok ga nisu poklopili…vidjet ćemo hoće li biti kakvih promjena u top 10 ovaj tjedan [rolleyes]

PROKLETE JUDE I VAŠE ŠKUDE, PRODALI STE NAŠU HRVATSKU U ZLOSRETNU UNIJU...

Ja polagano skupljam, a mozda i Alabama.

[/quote]
Ja to i ne skrivam.

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

imao je "ideju" i onaj sa 4400 komada na 9,50 dok ga nisu poklopili…vidjet ćemo hoće li biti kakvih promjena u top 10 ovaj tjedan [rolleyes]
[/quote]

taj je htio kupiti jer nije bježao po bidu nego strpljivo čekao svoj trenutak

Tko kupuje – zna . Tko predaje – tko zna ?

Kupci žele – 31,743

Prodavači – 49,342

kupci žele 29.788
prodavači prodaju 107.319

brani se kota 10 kn izgleda.

manje je više, a više još više

Opet zelenjava? [shocked] Pa dokle više? VLDS ide u stečaj……..kupujte HT, daje dividendu, ima solidno FI…….a i na rasprodaji je.

@Alabama
čestitam na prodaji/zaradi ERNT-:)) Nadam se skorašnjoj ++ vijesti VLDS, pa da svi zaradimo (vi koji ste hrabro in te ja/mi koji smo mudro out)…
btw: nisam imao danas sreće sa ERNT- jedva uspio pokrit in/out provizije…

Ja bih se obrati svima koji navijate za UP Vlds-a. Možete Vi udjeljivati jedno drugom stotke kako sam ja uočio, poglavito na forumu VLDS. Čim netko napiše vijest ili bilo kakovo tzv bezvezno lupetanje o UP, dobiva ocijenu 100, misleči kako če netko je uvidjeti pa če cijena dionice stvarno i početi rasti. Ako netko napiše istinu, ne branim ZZtopa, jer ga ne poznam, ali vidim da čovjek navodi realnu i istinitu sliku o cjelokupnom događanju sa ovom dionicom, time da Vam je ukazao i na pad s nekih cca 12-13 kn pa i sada Vam ukazuje da če to još dole.. ocjena (1). Ja Vam danima postam grafove da če to dole i do kuda, i išlo je i ide dole, NE VALJA, jer nije za UP. Evo sad jedan graf pa Vi sami ocjenite gdje če a ja ću Vam i ucrtati strelice za UP.
LP

Hehehe…Mrgude,Mrgude….imali tvoja TA i stanje u mojem takujinu ?

Jer..o tome, i o stanju ostalih kupaca ovisi hoće li dolje ili ne .

Ili, misliš da je bolje da stavimo npr 50000 komada na kupnju, bi li i onda tvoja TA pokazivala down…ili UP ?

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

@Alabama

čestitam na prodaji/zaradi ERNT-:)) Nadam se skorašnjoj ++ vijesti VLDS, pa da svi zaradimo (vi koji ste hrabro in te ja/mi koji smo mudro out)…
btw: nisam imao danas sreće sa ERNT- jedva uspio pokrit in/out provizije…

Hvala, možda sam mogao i bolje, ali mirno spavam. Šteta što nisi odmah polupao po asku, ali biće novih prilika. U četvrtak imaš priliku na jednoj dionici (izlazi FI i biti če dobar) zaraditi.
Što se vlds tiče, do kraja tjedna biti ćemo pametniji, jer nešto moraju objaviti……..bar FI
Sretno [thumbsup]

New Report

Close