5400 KOM PO 9,30 kN – jedan kupac ima ideju
Ja polagano skupljam, a mozda i Alabama.
5400 KOM PO 9,30 kN – jedan kupac ima ideju
imao je "ideju" i onaj sa 4400 komada na 9,50 dok ga nisu poklopili…vidjet ćemo hoće li biti kakvih promjena u top 10 ovaj tjedan [rolleyes]
Opet zelenjava? [shocked] Pa dokle više? VLDS ide u stečaj……..kupujte HT, daje dividendu, ima solidno FI…….a i na rasprodaji je.
@Alabama
čestitam na prodaji/zaradi ERNT-:)) Nadam se skorašnjoj ++ vijesti VLDS, pa da svi zaradimo (vi koji ste hrabro in te ja/mi koji smo mudro out)…
btw: nisam imao danas sreće sa ERNT- jedva uspio pokrit in/out provizije…
Ja bih se obrati svima koji navijate za UP Vlds-a. Možete Vi udjeljivati jedno drugom stotke kako sam ja uočio, poglavito na forumu VLDS. Čim netko napiše vijest ili bilo kakovo tzv bezvezno lupetanje o UP, dobiva ocijenu 100, misleči kako če netko je uvidjeti pa če cijena dionice stvarno i početi rasti. Ako netko napiše istinu, ne branim ZZtopa, jer ga ne poznam, ali vidim da čovjek navodi realnu i istinitu sliku o cjelokupnom događanju sa ovom dionicom, time da Vam je ukazao i na pad s nekih cca 12-13 kn pa i sada Vam ukazuje da če to još dole.. ocjena (1). Ja Vam danima postam grafove da če to dole i do kuda, i išlo je i ide dole, NE VALJA, jer nije za UP. Evo sad jedan graf pa Vi sami ocjenite gdje če a ja ću Vam i ucrtati strelice za UP.
LP
Hehehe…Mrgude,Mrgude….imali tvoja TA i stanje u mojem takujinu ?
Jer..o tome, i o stanju ostalih kupaca ovisi hoće li dolje ili ne .
Ili, misliš da je bolje da stavimo npr 50000 komada na kupnju, bi li i onda tvoja TA pokazivala down…ili UP ?
@Alabama
čestitam na prodaji/zaradi ERNT-:)) Nadam se skorašnjoj ++ vijesti VLDS, pa da svi zaradimo (vi koji ste hrabro in te ja/mi koji smo mudro out)…
btw: nisam imao danas sreće sa ERNT- jedva uspio pokrit in/out provizije…
Hvala, možda sam mogao i bolje, ali mirno spavam. Šteta što nisi odmah polupao po asku, ali biće novih prilika. U četvrtak imaš priliku na jednoj dionici (izlazi FI i biti če dobar) zaraditi.
Što se vlds tiče, do kraja tjedna biti ćemo pametniji, jer nešto moraju objaviti……..bar FI
Sretno [thumbsup]