VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolega Paspartu,već ako radite copy-paste nekog teksta onda bi zaista bilo u redu da to učinite sa cijelim tekstom ,a ne samo neki izdvojeni dio iz kojega se ne može ništa zaključiti. Dakle, Vi ste namjerno/nenamerno izostavili onaj dio u kojem se spominje da su mjerodavne institucije već presudile da je ipak Grad Hvar u obvezi,a ne Hoteli,tj Validus koji ih je kupio. To bi bilo isto kao da Vi npr. od države dobijete tange,ali ih odmah prodate za 10kuna preko oglasnika.Onda nakon par godina pročitate kako je taj kupac vaših poklonjenih gaća imo veliku sreću s tim gaćama jer su to u biti bile magične gaće za postizanje kvalitetne erek.ije,pa ga Vi sad tužite jer bi i Vi klatili nekom stvari,ali ne ide [lol] .
Dakle dio koji ste namjerno/nenamjerno izostavili glasi:
"Postupajući po žalbama stranaka, Uprava za građansko, trgovačko i upravno pravo Ministarstva pravosuđa krajem 2010. donijela je tri rješenja prema kojima Grad Stari Grad građanima mora isplatiti 15.494.375 kuna na ime naknade za izuzeto zemljište iz posjeda vlasnika i davanje drugome od bivše Općine Hvar. Naknade se kreću od 1.007.142 do 13.252.275 kuna, čemu će se, ovisno o predmetu, pridodati troškovi postupka, vještačenja i zastupanja, te zatezne kamate ako se sve ne isplati u roku od 15 dana od dana pravomoćnosti donesenih rješenja. "

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

Upravo je netko udrija ma 9,45.Ja sam bio na 9,44. I 9,45 pometeno do jedne dionice a meni ni jedna.
Netko je udrio po sebi i ruši.Tako mi izgleda.Ali to je i odličan znak.
Nešto pozitivno bi se moglo dogoditi.

U Vlidusu malo bolje medi,ali može i bolje.

Idući tjedan će medit puno više,iz povjerljivih izvora
[/quote]

Upravo je netko udrija ma 9,45.Ja sam bio na 9,44. I 9,45 pometeno do jedne dionice a meni ni jedna.
Netko je udrio po sebi i ruši.Tako mi izgleda.Ali to je i odličan znak.
Nešto pozitivno bi se moglo dogoditi.

U Vlidusu malo bolje medi,ali može i bolje.

Idući tjedan će medit puno više,iz povjerljivih izvora
[/quote]

Psst…. [thumbsup]
[/quote]

ovakvi postovi me najviše živciraju. kao nešto znam ali ne smijem kazati [angry]

@Walter33
…pa upravo zbog ovog što ste sve lijepo naveli, Grad Hvar je pokrenuo "regresnu tužbu", kao što je i Podravka po osnovi regresnog prava lani blokirala račun VLDS-a…

Samo malkice bolje pročitajte tekst. Vjerujem da niste to namjerno napravili jer je potpuno svejedno što ćete Vi ili ja ili bilo tko drugi ovdje napisati. Nema svrhe da ja Vas uvjeravam da ću ovdje zaraditi pa i da Vi to napravite, kao što nema svrhe da Vi nas nagovarate da prodamo jer ćemo izgubiti novce.

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

Evo, malo sam istražio što se tiče tog spominjanog sudskog spora s Lloydom. Općinski sud u Varaždinu "..trenutno mjesečni priljev 362 spisa"…Iz toga se vidi da se radi o spisu koji je pokrenut u 1/2010, najkasnije 2/2010 . A Validus i Lloyd su potpisali sporazum krajem 7/2010, dakle 6 mjeseci nakon toga. Što će reći-još jedan neuspjeli druk. [thumbsup]

Dal je tome tako ili ne ne znate ni vi ni ja… al možda novinari iskopaju, pa vas kao uvijek dosad u pravilu za vikend – iznenade…

kad smo već kod takvih novinara sigurno nas nisu zadnji put iznenadili i mirno gledali sa strane kako se koprcamo. slijedom toga idući put bi nas trebali iznenaditi pozitivnom vijesti kako bi prodali kupljeno

Samo dva grafa !!
LP [angry]

I very much love INGRA !!

Kolega Paspartu,već ako radite copy-paste nekog teksta onda bi zaista bilo u redu da to učinite sa cijelim tekstom ,a ne samo neki izdvojeni dio iz kojega se ne može ništa zaključiti. Dakle, Vi ste namjerno/nenamerno izostavili onaj dio u kojem se spominje da su mjerodavne institucije već presudile da je ipak Grad Hvar u obvezi,a ne Hoteli,tj Validus koji ih je kupio. To bi bilo isto kao da Vi npr. od države dobijete tange,ali ih odmah prodate za 10kuna preko oglasnika.Onda nakon par godina pročitate kako je taj kupac vaših poklonjenih gaća imo veliku sreću s tim gaćama jer su to u biti bile magične gaće za postizanje kvalitetne erek.ije,pa ga Vi sad tužite jer bi i Vi klatili nekom stvari,ali ne ide [lol] .
Dakle dio koji ste namjerno/nenamjerno izostavili glasi:
"Postupajući po žalbama stranaka, Uprava za građansko, trgovačko i upravno pravo Ministarstva pravosuđa krajem 2010. donijela je tri rješenja prema kojima Grad Stari Grad građanima mora isplatiti 15.494.375 kuna na ime naknade za izuzeto zemljište iz posjeda vlasnika i davanje drugome od bivše Općine Hvar. Naknade se kreću od 1.007.142 do 13.252.275 kuna, čemu će se, ovisno o predmetu, pridodati troškovi postupka, vještačenja i zastupanja, te zatezne kamate ako se sve ne isplati u roku od 15 dana od dana pravomoćnosti donesenih rješenja. "

braco evo stotka za ovo [lol] [lol] [thumbsup]

Samo malkice bolje pročitajte tekst. Vjerujem da niste to namjerno napravili jer je potpuno svejedno što ćete Vi ili ja ili bilo tko drugi ovdje napisati. Nema svrhe da ja Vas uvjeravam da ću ovdje zaraditi pa i da Vi to napravite, kao što nema svrhe da Vi nas nagovarate da prodamo jer ćemo izgubiti novce.

Doista se iskreno nadam da ćete na VLDS uskoro povratit sve dosad izgubljeno na VLDS. Al po mom mišljenju, prije će to biti, ako poslušate dobronamjerne savjete Mrguda – koji u pravilu ne griješi…

USPOREDBA:
Ako jedan gigant DLKV, ATPL, ĐĐ radi upravo to što sam ovdje nave, nezam čemu bi onda GIGANT VLDS radio suprotno… smiješno. Udjelite jedinicu, a oni koji če znati prepoznati stvarnost, znaju što im je činiti. INGR odradila 2-gi val. Pametnom dosta !! I pogledajte na VLDS prvi paklenski broj 666 ??
LP [angry]

Oooooo…k0lega Mrgud…sada malo i okultizma,spiritizma….još ćeš na grafu pokazivati i okrenute križeve ?

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

Oooooo…k0lega Mrgud…sada malo i okultizma,spiritizma….još ćeš na grafu pokazivati i okrenute križeve ?

Ja sam mislio da se ti prijatelju iz crtanog filma, po profesiji smo isti, kužiš da recimo u japanskim sviječama ima križeva i normalnih i okrenutih i čekića i kolaca. Kada sve to ukomponiraš u vreću, pogledaš u staklenu kuglu a ono baba roga veli "Ide to još dole "
LP prijatelju !!
Ma mora se malo i razveseliti u ove burzovne tmurne dane, ali ipak ide DOLE !!
[angry]

New Report

Close