VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Puko lanjski sporazum sa Croatia Lloyd-om
Pogledajte si malo friški ročišnik na trgovačkom sudu u VŽ:
10. Ožujka, 2011
5 P-293/10
Tužitelj: CROATIA LLOYD d.d. za reosiguranje, Zagreb
Tuženik: VALIDUS d.d. Varaždin
Sudac: Ksenija Flack-Makitan (soba br. 232/II)
http://sudovi.pravosudje.hr/tsvz/index.php?linkID=rocisnik&action=edit&date=2011-03-10

e, to je već zabrinjavajuće. ovo je bio znak da imanade za spas, ali ako opet ide tužba, onda sve ide k vragu,bojim se
[/quote]
Glupost. Sudski će se naplatiti za 10 godina…….a zašto ne podnese zahtjev za stečaj? Tako bi se brže naplatio. Pucanj u prazno……..ročište se otkazuje…….novo ročište zakazano je za ko zna kad. I tako u nedogled. Tako smo se mi sudili sa bankom Sonic….jedno 3 godine i odustali kada smo saznali da bi moglo trajati još 5-6 godina.

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

@Alabama
A tko kaže da C. Lloy neće možda uskoro pokretnut eventualni stečaj VLDS radi pritiska na istog, zbog naplate svojeg potraživanja od 45.000.000 Kn + zatezne kamate 17%?
Kao i uvijek na VLDS je ponovo sve ping-pong moguće i otvoreno – ako vam nije jasno zašto pogledajet si sve vezane čas +, čaš – , vijesti u svezi VLDS godinu dana unatrag.

dodaj tome i lako moguće nasilne demonstracije zbog velike nezaposlenosti

@Alabama

A tko kaže da C. Lloy neće možda uskoro pokretnut eventualni stečaj VLDS radi pritiska na istog, zbog naplate svojeg potraživanja od 45.000.000 Kn + zatezne kamate 17%?
Kao i uvijek na VLDS je ponovo sve ping-pong moguće i otvoreno – ako vam nije jasno zašto pogledajet si sve vezane čas +, čaš – , vijesti u svezi VLDS godinu dana unatrag.

Cijenjeni kolega
Nije mi jasno tvoje multinickovsko drukanje za pad validusa. Usto prozivaš samo mene, pa bih molio da se izjasniš…..da li ti je vlds za nešto kriv ili ja.
Šta će biti sa vlds ja neznam, kao ni šta će biti sa vabom. Izašao sam iz svih dionica osim iz vlds-a jer mi je matematika jednostavna. Izgubiću 50% ili zaraditi 100%. Ono prvo si mogu priuštiti (da ne vadim iz arhive postove da sam inu kupovao po 1600, a prodao na 3500, pa dlkv……..a na sonicu sam uzeo na redovnima 800% a na povlaštenima 400%. Pola foruma to zna.
I na kraju, ma trebam ja više ni kune, imam dovoljno da ni moja unuka ne može potrošiti. Ovdje se igram jer mi je dosadno. Druk može, ali daj se malo uozbilji……ili misliš da ću potegnuti po asku do jedno 13? Neću……bar danas ne. A ti ruši vlds na 1 kunu……..zaboli me

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

@Alabama

Cijenjeni kolega
Nije mi jasno tvoje multinickovsko drukanje za pad validusa. Usto prozivaš samo mene, pa bih molio da se izjasniš…..da li ti je vlds za nešto kriv ili ja.
Šta će biti sa vlds ja neznam, kao ni šta će biti sa vabom. Izašao sam iz svih dionica osim iz vlds-a jer mi je matematika jednostavna. Izgubiću 50% ili zaraditi 100%. Ono prvo si mogu priuštiti (da ne vadim iz arhive postove da sam inu kupovao po 1600, a prodao na 3500, pa dlkv……..a na sonicu sam uzeo na redovnima 800% a na povlaštenima 400%. Pola foruma to zna.
I na kraju, ma trebam ja više ni kune, imam dovoljno da ni moja unuka ne može potrošiti. Ovdje se igram jer mi je dosadno. Druk može, ali daj se malo uozbilji……ili misliš da ću potegnuti po asku do jedno 13? Neću……bar danas ne. A ti ruši vlds na 1 kunu……..zaboli me
[/quote]

Ali baba jedini zna šta vrijedi ovdje…

ima li netko točnu informaciju što je zapravo s dionicama VABE koje ima VLDS? negdje sam pročitao da HBOR ima na njima založno pavo, je li to istina?

Sve što pišem moje je osobno mišljenje, a ne savjet za K/P dionica!

Evo, malo sam istražio što se tiče tog spominjanog sudskog spora s Lloydom. Općinski sud u Varaždinu "..trenutno mjesečni priljev 362 spisa"…Iz toga se vidi da se radi o spisu koji je pokrenut u 1/2010, najkasnije 2/2010 . A Validus i Lloyd su potpisali sporazum krajem 7/2010, dakle 6 mjeseci nakon toga. Što će reći-još jedan neuspjeli druk. [thumbsup]

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

Da, to je točan podatak…

ima li netko točnu informaciju što je zapravo s dionicama VABE koje ima VLDS? negdje sam pročitao da HBOR ima na njima založno pavo, je li to istina?

Sve imate u revizorskom izvješću za 2009.

Upravo je netko udrija ma 9,45.Ja sam bio na 9,44. I 9,45 pometeno do jedne dionice a meni ni jedna.
Netko je udrio po sebi i ruši.Tako mi izgleda.Ali to je i odličan znak.
Nešto pozitivno bi se moglo dogoditi.

U Vlidusu malo bolje medi,ali može i bolje.

Idući tjedan će medit puno više,iz povjerljivih izvora

Upravo je netko udrija ma 9,45.Ja sam bio na 9,44. I 9,45 pometeno do jedne dionice a meni ni jedna.
Netko je udrio po sebi i ruši.Tako mi izgleda.Ali to je i odličan znak.
Nešto pozitivno bi se moglo dogoditi.

U Vlidusu malo bolje medi,ali može i bolje.

Idući tjedan će medit puno više,iz povjerljivih izvora
[/quote]

Psst…. [thumbsup]

@simao
Slobodna Dalmacija isto dosta toga zna:
16.02.2011. | 21:45
Traže milijune od ‘Validusa
– Grad je podnio regresnu tužbu da bi tih sedam milijuna kuna naplatili od stvarnog korisnika zemljišta, hotelske tvrtke “Helios Faros” d. d. u većinskom vlasništvu Društva “Validus” iz Varaždina, međutim, Općinski sud u Starom Gradu spor je stavio u mirovanje. U novim predmetima zemljišta, procijenjena na oko 20 milijuna kuna, također koristi ta tvrtka, dok se manji dio nalazi iznad starog trajektnog pristaništa gdje su izgrađene privatne obiteljske kuće – govori gradonačelnica i dodaje da bi Grad, s obzirom na godišnje izvorne proračunske prihode od oko devet milijuna kuna, zbog ove situacije mogao čak sljedećih dvadesetak godina biti u ovršnom postupku, ako uvjeti otplate budu isti kao u prvom slučaju.

Grad je podigao tužbu pred Županijskim sudom u Splitu prigovarajući na procjenu vrijednosti zemljišta i do 1100 kuna po metru četvornom, ali i na neke proceduralne pogreške.

Međutim, gradonačelnica Plančić se baš i ne nada pozitivnom ishodu, jer smatra da se predmeti zbog pritiska Europske unije – zatvaranja 23. poglavlja, rješavaju kampanjski, pri čemu nitko ne vodi računa što se jedan grad na takav način dovodi u kolaps, makar “luk nije jeo, niti mirisao”.

New Report

Close