pričekat ćemo 13:00 i vidit šta će se dogodit
molim jos samo navesti datum pa da znamo do kada cekamo [lol]
@curiosity
Tko je jučer baljezga? ti ili ja? A do 16:00 dug je dan
Rok od 45 dana istekao jučer, a Šele nadalje skriva god. FI 2010 ko zmija noge.
Možda više ni ne radi tamo [angry]
Rok od 45 dana istekao jučer, a Šele nadalje skriva god. FI 2010 ko zmija noge.
Ma to godišnje ti ionako ništa ne vredi… Oni kao šta znamo vode investicije po nabavnim cenama, a realne su višestruko niže, a neke vrede nula, nix, zero… Pa odatle nema ni gubitaka osim onih proizašlih iz finansijkih rashoda po kamatama itd… Sve u svemu, jedna velika prevara…. samo ne znam koga time varaju, vas, sebe ili ste svi vi opčinjeni nadom da će da prežive.
Savetujem i njima i vama da pokrenete novu religiju ili barem kult: "Poštivalaca lažiranih izveštaja i vere u uskrsnuće Validusa!"
Ponedjeljak, 07 Veljača 2011
"Materijalna šteta nastala kaznenim djelima iz domene gospodarskoga kriminaliteta iznosi 127,7 milijuna kuna, dok je 2009. godine iznosila 38 milijuna kuna. Ovaj rast od 234 posto najvećim je dijelom posljedica prijavljivanja odgovorne osobe zbog nepokretanja stečaja nad Validusom, budući da njegovi vjerovnici potražuju više od sto milijuna kuna – rekao je načelnik PU varaždinske Rade Sitar osvrćući se na rad policije na području Varaždinske županije tijekom prošle godine"
http://www.regionalni.com/crna-kronika/ostali-dogadjaji/3559-545-kaznenih-djela-gospodarskoga-kriminaliteta-sa-tetom-od-127-mil-
Neću komentirati tko je u pravu, a tko nije. No kad te već zanima, ižao sam "radi" povoljnog ulaska u Belje:-))) tako da me sada ne zanima kolko će VLDS možda još dolje ili gore…
Ponedjeljak, 07 Veljača 2011
"Materijalna šteta nastala kaznenim djelima iz domene gospodarskoga kriminaliteta iznosi 127,7 milijuna kuna, dok je 2009. godine iznosila 38 milijuna kuna. Ovaj rast od 234 posto najvećim je dijelom posljedica prijavljivanja odgovorne osobe zbog nepokretanja stečaja nad Validusom, budući da njegovi vjerovnici potražuju više od sto milijuna kuna – rekao je načelnik PU varaždinske Rade Sitar osvrćući se na rad policije na području Varaždinske županije tijekom prošle godine"
http://www.regionalni.com/crna-kronika/ostali-dogadjaji/3559-545-kaznenih-djela-gospodarskoga-kriminaliteta-sa-tetom-od-127-mil-
Vidim da će ipak država podnijeti zahtjev za stečaj. Ne samo to za tih 128 mil. netko će vjerovatno posjetiti i Remetinac bussiness acadeamy. Dakle ide to u stečaj. [bye]
Bit će da Ante Kovačev (HBOR) i Anis Khan (BFSE) osim kod VABE, vrše vrlo temeljito dubinsko snimanje FI i sve ne javne dokumentacje VLDS-a.
A i trenutna današnja kupnja/prodaja VABE je vrlo inidkativna – posebica ponuda kupnje od 1000 kom po 50 KN.
Najbolje ponude BPBA-R-A
Kupnja Cijena
40 70,10
100 70,00
120 64,00
4 63,00
200 61,61
1.000 50,00
Cijena Prodaja
70,83 100
75,00 15
78,00 50
80,00 200
84,98 98
85,00 2.117
89,00 50
90,00 50
94,49 25
94,50 800
Samo da vas sve pozdravim, naročito kolegu Alabamu. Danas sam vratio jedan račun u VLDS kupovinom po 9,20. Morao sam bio iskoristiti vlakić koji je bio na BELJU (90,11-111,00). Možda će ovo i dalje padati, ali nema veze. E hvala i onom sa 2388 kom na asku tko god da je,ali ne kužim zašto nisi prodao po 9,20,u biti uopće, ako uopće čitaš ovaj forum, ne kužim koja je tvoja igra.
Kad pogledamo izvješća debele većine ostalih firmi na tržištu dionica, vrlo je lako zaključiti kako je dobar dio njih u puno većim gov.ima od Validusa, a više-manje uopće nemaju još niti započet plan izlaska iz kakice.Moj savjet svima je da ne kupuju dionice Validusa kako ne bi bilo da drukam.Pozdrav.
Još samo jedna sitnica-FIMA banka BiH se sada zove MOJA BANKA d.d. Sarajevo. Dakle, onu polupropalu banku koju su dokapitalizirali, tj. kupili udio od 51 % za 15.3 mil. KM )cca 60 mil.kn, malo uljepšavaju. Eto malo i između redova [cool]
god. FI 2010 VLDS totalno je nebitno – jer će isto biti cca na razini zadnjeg za 3Q 2010.
O tzv. svim financijskim transakcijama i sl. odlučuju FINA i vjerovnici:
"Ako u Jedinstvenom registru računa poslovni subjekt ima oznaku blokade računa, odnosno oznaku zabrane raspolaganja oročenim novčanim sredstvima, takav ovršenik (poslovni subjekt) ne smije obavljati obračunsko plaćanje (kompenzacija, cesija, asignacija, preuzimanje duga i drugi oblici namire međusobnih novčanih obveza i potraživanja); plaćati svoje obveze gotovim novcem, a gotov novac koji je primio obavljajući registriranu djelatnost dužan je položiti na račun u banci niti plaćati preko institucije za platni promet (pravna osoba koja je od Hrvatske narodne banke dobila odobrenje za pružanje platnih usluga)."
http://www.fina.hr/Default.aspx?sec=1488