VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@Mrgud

Bravo -jučer si pogodio u sridu! prosjećna cijena – za sada – kako najavljeno 9,77 sutra na 8,60..?

zasto padate na rijeci sa foruma vrlo lako sam covjek moze izmanipulirat cijenu na silu

[/quote]

Ok, al za to treba hrpa love i dionica. A što ako to učini bilo tko ili više njih, sutra, pa prekosutra, pa tako dalje? Ode VLDS patatrak – tamo di pojedinci-močnici žele – oni opet debelo zaradili kako za gore tako za dole. Povijest se uvijek ponavlja, pa tako i na Validusu.
[/quote]
kolega jednom ce se netko opec
tu ce bit hopa ili tropa

@joka
Da, hopa ili tropa. Al zasada cijena svaki dan tropa cca pola kuna dolje i to je jedina činjenica zasada.
Shodno tome, ako ne bude skoro dobrih vijesti ode ovo ponovo di je bilo prije mjesec dana, a poduže i prije.

@Mrgud

Bravo -jučer si pogodio u sridu! prosjećna cijena – za sada – kako najavljeno 9,77 sutra na 8,60..?

zasto padate na rijeci sa foruma vrlo lako sam covjek moze izmanipulirat cijenu na silu

[/quote]

Ok, al za to treba hrpa love i dionica. A što ako to učini bilo tko ili više njih, sutra, pa prekosutra, pa tako dalje? Ode VLDS patatrak – tamo di pojedinci-močnici žele – oni opet debelo zaradili kako za gore tako za dole. Povijest se uvijek ponavlja, pa tako i na Validusu.
[/quote]
Po toj teoriji će Valius brzo opet gore?
Što ti isti opet ne bi neš zaradili, usput to podjelili i s nama malima!!!! [wink] [lol]

Bože daj mi priliku da ti pokažem, da me bogatstvo neće promjeniti! (Dell Trotter)

@joka
Da, hopa ili tropa. Al zasada cijena svaki dan tropa cca pola kuna dolje i to je jedina činjenica zasada.
Shodno tome, ako ne bude skoro dobrih vijesti ode ovo ponovo di je bilo prije mjesec dana, a poduže i prije.

da upravu si ali cijela burza je u crvenom korekcija je upitanju
ali da vijest neka fali dobra ili loša to si upravu i ja sam nestrpljiv volio bih da ide gore a municije nemam više za dokup pa sad cekam

@Mrgud

[/quote]

[/quote]
Po toj teoriji će Valius brzo opet gore?
Što ti isti opet ne bi neš zaradili, usput to podjelili i s nama malima!!!! [wink] [lol]
[/quote]
možeš zaradit, samo ako pratiš njih, a oni su već izašli na 13-14 KN, pa im nije do daljnjeg potrebno cijneu dizat ponovo, već će cijenu očito rušit. Nemoj se iznenandit ako to bude uz pomoć medija – kao dosad.

Danas me poklopilo na 9,40 nešto sitno, sutra se stavljam 8,7x sa vecim količinom, sumnjam da ce me proci, ali bilo bi predivno. A kad krene raketa, nema stajanja više, oviha dana još je prilika za jeftino nakrcavanje, samo treba pazit, da veliki ne potegnu prebrzo prema 20 kn. [thumbsup]

koji veliki ili mali … pitanje je samo špekulanti drhtavci ili špekulanti sakupljači … što se tiče gospodina sa cca. 117.000 (sada 52.000), pa i sa ovim trejdom je još uvijek u minusu … ako i rasproda sve ne mora značiti da je kraj svijeta … neki od najboljih trejdova su mi bili na veeelikim istovarima (kad se sjetim korfa samo na 21,47 joooooj)

imam vlds još uvijek ali puno manje

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

VLDS=DJKS=VART R 1 [bye]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

ovdje se neke teske stvari dogadjaju , povuceni zahtjevi; netko nesto muti

neznam zasto za svaku dionicu za koju sam si prognozirao pad ili rast to se ostvarilo

imam neki osjecaj da ce ovdje biti bure [lol]

Think twice befor investing , dont rush in any stock , dont be greedy

VLDS=DJKS=VART R 1 [bye]

Kol, poslije sutrašnje "metle" na blue chipovima, ovo će biti još respektabilne firme [lol]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Ma neka ju naguraju i na 5 kn, to je duplo manje za dokup sto za moj pojam nije nikakva tragedija, naprotiv jer u tom slucaju samo mogu racunati na jos bolju konacnu zaradu. Da ce biti bure, biti ce biti. Strpljenje, tu je jedini kljuc.

Ma neka ju naguraju i na 5 kn, to je duplo manje za dokup sto za moj pojam nije nikakva tragedija, naprotiv jer u tom slucaju samo mogu racunati na jos bolju konacnu zaradu. Da ce biti bure, biti ce biti. Strpljenje, tu je jedini kljuc.

Kolega, ne gura Vlds "nitko ovdje od nas direktno" nikamo – ni prije ni sada, a kamoli sutra te u buduće .
Čelni ljudi Validusa (poneki bivši, a poneki dalje prisutni), a radi krive bivše financijske i ine politike te prosudbe, doveli su Validus tu di je trenutno već poduže vrijeme.
Ako mislite da je na VLDS jedini ključ – moguće, al ipak ne i sigurne, zarade – strpljenje, onda ste u velikoj zabludi. Trenutni jedini ključ za potencijalnu možda moguću buduću veliku zaradu na VLDS, a i na još pokojoj dionici ZSE, vam se nalazi upravo ispred vas – samo na drugoj stranici.
Da ne dužim. Sve dok god budu sve (ne jedna) blokade računa svih poslovnih računa VLDS u JJR (Jedinstveni registar računa) evidentirane – neće biti dobro za VLDS.
Oni sretnici koji budu putem – novog javnog! – uvida u JJR, među prvima uočili da su možebitno računi VLDS deblokirani, a isto će sigurno prije biti vidljivo na JJR, negoli to javno bude obznanjeno putem ZSE ili HANF-e, e ti će zasigurno, a po osnovi prvog bržeg prsta dignut veliku lovu, naravno ako veliku i raspoloživu lovu u trenu i budu uložili. A dotad kolega, samo se vi uzdajte u svoje strpljenje… samo pripazite i na strpljene ostalih novih pridošlih u VLDS, kojima će u slučaju nikakvih skorašnjih vijesti, cijenu, radi prodaje, rokati dolje. Vjerovat ovdje ne možete nikome – to su činjenice, jer ZSE nije timski rad, već isključivo individualni i brutalno egoističan – radi love koja se ovdje dobiva, al mahom kockarski uveliko i često gubi.
Shodno navedenom toplo vam preporučam da pratite JJR, pa budite makar zadnji među prvima, negoli prvi među zadnjima, koji će točno i neovisno znati kada će (ako uopće će) svi računi VLDS biti deblokirani te će tek onda VLDS raketno krenut gore – a dotad, samo su vjerodostojni podaci JJR-a, a ne neka vječita moguća skorašnja te ina pozitivna nađanja, jer ista su i sada plasirana, pa VLDS iz xy razloga klizi dole.
Sretno vama te ostalima na Vlds-u bilo.

UVID U JAVNE PODATKE PUTEM INTERNET SERVISA
http://www.fina.hr/Default.aspx?sec=972

BLOKADA / DEBLOKADA RAČUNA
http://www.fina.hr/Default.aspx?sec=1488

New Report

Close