VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@Mrgud

Hvala, sretno i tebi na atpl [thumbsup]

Što je sad ovo? Smo izgubili tvoju potporu? Jeli Mrgud stvarno u pravu?

@Mrgud

[/quote]
Mrgud i ja smo prijatelji,ali svatko bira svoje dionice. Da li vam treba moja potpora? Začas ja podebljam bid sa jedno 150000 kom ali da li ima smisla? Čekaj kao i ja objavu za vabu.

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

@Mrgud

[/quote]
Mrgud i ja smo prijatelji,ali svatko bira svoje dionice. Da li vam treba moja potpora? Začas ja podebljam bid sa jedno 150000 kom ali da li ima smisla? Čekaj kao i ja objavu za vabu.
[/quote]
thx:-)))

Samo bez panike… ide ovo ponovo up:-)))

ludnica za VABA-om -15,92°%

@Mrgud
Bravo -jučer si pogodio u sridu! prosjećna cijena – za sada – kako najavljeno 9,77 sutra na 8,60..?

ne baljezgaj… cijena pada jer skoro sve dionice padaju…

@Mrgud

Bravo -jučer si pogodio u sridu! prosjećna cijena – za sada – kako najavljeno 9,77 sutra na 8,60..?

ne baljezgaj… cijena pada jer skoro sve dionice padaju!

@Mrgud

[/quote]
što se pjeniš? zar ne vidiš da nikakvih vijesti nema, da su maheri pokupili lovu, da VABA debelo pada umjesto da raste, da dogovora sa HBOR nema, očito ti nije još podosta toga jasno.

@Mrgud

[/quote]
Kuriositi stvarno si neukusan i bezobrazan, neznam odakle ti tolika mržnja. Ako nisi izašao na vrijeme i neznaš, u velikom si gubitku, pitaj.. a ne po forumu vrijeđaš osobe kao da imaš u najmanju ruku završenu osnovnu školu i to s dva velika odmora. Smiri hormone i uljudno se ponašaj inače češ dobiti jedan,,, sjedni 1 !!
LP [angry]

I very much love INGRA !!

@Mrgud

zasto padate na rijeci sa foruma vrlo lako sam covjek moze izmanipulirat cijenu na silu

Think twice befor investing , dont rush in any stock , dont be greedy

@Mrgud

zasto padate na rijeci sa foruma vrlo lako sam covjek moze izmanipulirat cijenu na silu

[/quote]
Točno! [cool]

@Mrgud

[/quote]

Ok, al za to treba hrpa love i dionica. A što ako to učini bilo tko ili više njih, sutra, pa prekosutra, pa tako dalje? Ode VLDS patatrak – tamo di pojedinci-močnici žele – oni opet debelo zaradili kako za gore tako za dole. Povijest se uvijek ponavlja, pa tako i na Validusu.

New Report

Close