evo ti mog misljenja zasto se dio ekipe povlaci, doduse promet nije neki…
zato jer su nam obecavane deblokade racuna i rjesenje price s HBORom i to krajem prvog tj. pocetkom drugog mjeseca, a sad je vec pola drugoga a jos uvijek nista…
super ako se to ubrzo promijeni ali ako ne sve vise ljudi ce napustiti ovu dionicu a adekvatno tome ce i cijena kuda pokazuje Mrgud28
zato jer su nam obecavane deblokade racuna i rjesenje price s HBORom i to krajem prvog tj. pocetkom drugog mjeseca, a sad je vec pola drugoga a jos uvijek nista…
super ako se to ubrzo promijeni ali ako ne sve vise ljudi ce napustiti ovu dionicu a adekvatno tome ce i cijena kuda pokazuje Mrgud28
Uz dodatak da je i kupnja po 5 Kn ponovo vidljiva.
@discover
ne vidim u čemu je problem? očito vidiš drugdje bolje prilike, pa prodaj danas VLDS i sretno ti bilo.
ja sam danas kupovao, a i dalje sam na kupnji jer po meni će ovdje biti lijepa zarada (obrazložio sam na prethodnoj stranici) i kupnja po ovim cijenama je za mene odlična [thumbsup]
Ako "možda" da, onda samo zato što Crobex pada, a ne zato što to Mrgud kaže…
da kolege evo ubrzo (sve po 10)očekujem priključenje još jedne dionice Vart r1. [cool]
potrošili su 21.000 dionica i opet nisu uspjeli zatuć VLDS ispod 10 kn [thumbsup]
nisu ni ljudi više ovce, dobro kaže kolega drako, dobre vijesti tek su pred nama, a loše su već uračunate, dosta vidit da DKVS u stečaju plaćaju skuplje nego VLDS,ludilo [lol]
potrošili su 21.000 dionica i opet nisu uspjeli zatuć VLDS ispod 10 kn [thumbsup]
nisu ni ljudi više ovce, dobro kaže kolega drako, dobre vijesti tek su pred nama, a loše su već uračunate, dosta vidit da DKVS u stečaju plaćaju skuplje nego VLDS,ludilo [lol]
Danas je bio dan za dokup, nadam se da ce tako bit i sutra, jer mi sjedne neka lova … [thumbsup]
Protumacite sto je znacilo 100 000 kom na 8 kn na bidu? Onako, laicko pitanje. Zanimaju me odgovori.
100000 komada po 8
samo ne zeli kupit, nek se stane malko višlje ako vec nejde po asku, ah da zapravo nit ne zeli kupit…
to je vjerojatno bio nalog jedno našeg kolege koji je već prije par dana imao 100.000 komada na kupnji na 10,50 kn… također je tada bilo na kupnji iznad toga još par naloga, neki i sa 25.000 komada! zanimljivo kako se tada nikome nije dalo prodavati, kao ni na 11,50 neki dan, ali sad im je i 10 kn bilo odlično za izlaz [lol]
meni i dalje ne ide u glavu da se s DKVS (koji je u stečaju i kome je SVA imovina rasprodana u stečajnom postupku, a dug 2 x veći od imovine) trguje danas po 10,54 kn, dakle po višoj cijeni nego se trguje s VLDS koji nije u stečaju (svi zahtjevi su povučeni), kojem imovina vrijedi duplo više od duga, koji je pred prodajom VABE (koja posluje s dobiti) strancima i koji je pred dogovorom s vjerovnicima oko deblokade računa i sklapanja sporazuma o reprogramu dugovanja [cool]
[/quote]
Kolega, na burzi nema logike. Ama bas nikakve. ALI, kratkorocno. Logika Vam je u strpljenju i vjerovanju jedino sebi, samom sebi i svojoj procjeni. Na kraju se sve jako dobro isplati. Pustite logiku i pratite sto Vam govori pamet a mislim da gledate u dobrom smjeru. Osobno sam u istom pravcu i apsolutno vjerujem da je ovo dionica koja ce donijeti dobar profit kada kucne njenih pet minuta a ja itekako u to vjerujem. Ne moze me ama bas nitko razuvjeriti i na taj nacin samo smireno i lagano idem dalje kroz vrijeme da mi donese ono sto mi ova dionica treba donijeti: postenu dobit! I Fima i svi ostali igraci koji su bili involvirani u cjelokupnu siru sliku u proslosti su preveliki igraci da bi sve ovo pustili u dim, nitko me u to ne moze razuvjeriti. No, to je moj osoban stav i cekam, lagano pratim medijske novitete uz svoje koje znam, smireno cekam pravo vrijeme. To je bit, nikakvo trazenje logike na burzi.
Upravo gledam gdju Selebaj na TV, pa ne bi joj suprug priredio javnu lakrdiju da godinu dana prica o stavljanju Vlds na noge a sa druge strane da ga baci u vjetar.
Stvarno nema smisla sad izlaziti iz ove dionice. Već je pala dosta, i sad je tamo di je je bila nakon zadnje prijetnje stečajem, bez daljnjeg da bi mogla još pasti, ali ako bude (kad bude) rasla to će skok preko 20 kn.
U ovu dionicu sam ušao onako špekulantski i kao mi sad neke dionice fino rastu (Belje) trenutni gubitak i moguči buduči mogu bez problema podnjet, ali mislim da će se ovdje vrlo brzo riješiti i to naravno pozitivno.
Jednostavno neki nemaju "želudac" lingišpil.