VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@joka14

Strpljen spašen, ide 100% dole, radi se iv od C (2).
LP

I very much love INGRA !!

Eto tu smo negdje Đak=Vlds [cool]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

Mrgud28@
joka14@
Dobro nam došli oboje ponovo nazad:-)))… drago mi je da želite ponovo kupit/ući u VLDS… što znači da će gore, a ne dole:-)))
btw: ako idemo logikom da su večina bivših Mrgodovih grafova (dok je on bio in) skoro uvijek bila prikazana tako da VLDS tzv. mora-mora gora itd. itd., a cijena je u pravilu išla vazda dolje, onda sadašnji njegog graf (jer je out) pa cijena za njega mora-mora dolje, logički ukazuje na rast cijene:-)))

Mrgud28@
joka14@
Dobro nam došli oboje ponovo nazad:-)))… drago mi je da želite ponovo kupit/ući u VLDS… što znači da će gore, a ne dole:-)))
btw: ako idemo logikom da su večina bivših Mrgodovih grafova (dok je on bio in) skoro uvijek bila prikazana tako da VLDS tzv. mora-mora gora itd. itd., a cijena je u pravilu išla vazda dolje, onda sadašnji njegog graf (jer je out) pa cijena za njega mora-mora dolje, logički ukazuje na rast cijene:-)))

ma kolega ja sam u VLDS do grla samo se šalim [wink]

100000 komada po 8

samo ne zeli kupit, nek se stane malko višlje ako vec nejde po asku, ah da zapravo nit ne zeli kupit…

slijedi nam precesija

100000 komada po 8

samo ne zeli kupit, nek se stane malko višlje ako vec nejde po asku, ah da zapravo nit ne zeli kupit

Kupio je već dosta ,ako se ne varam…A [wink]

eto ga pobjeze skroz,

ali impresivna cifra u svakom slucaju, 800 000 kuna respekt

slijedi nam precesija

pa prije samo mjesec dana je 8kn bilo nemoguće vidit na asku u prvih 10

Mrgud28@
joka14@

Neznam što se događa onda s cijenom VLDS, dali je to moguće,, čini mi se ako dobro vidim,,, ode to DOLE !!
Mrgud !! Ha, ha i ha [cool]

Mrgud28@
joka14@

Neznam što se događa onda s cijenom VLDS, dali je to moguće,, čini mi se ako dobro vidim,,, ode to DOLE !!
Mrgud !! Ha, ha i ha [cool]
[/quote]

Dobra ocjena za pogođeno.. netko bi trebao dati još jednu jedinicu da ne propadnem godinu,, dovoljan je dovoljan, a da če VLDS na, ček da pogledam kristalnu kuglu, na 8,6x, "OSIM" ako ne bude A=C, u tom slučaju još koji milimetar dole do (9,75) tu negdje. Ako to prođe onda varijanta (1).
LP [thumbsup]

Čekam sa par naloga malo pre blokade, molim sve, kojima je muka od strašnog minusa, da se riješe ovog smeca.. [lol]

100000 komada po 8

samo ne zeli kupit, nek se stane malko višlje ako vec nejde po asku, ah da zapravo nit ne zeli kupit…

to je vjerojatno bio nalog jedno našeg kolege koji je već prije par dana imao 100.000 komada na kupnji na 10,50 kn… također je tada bilo na kupnji iznad toga još par naloga, neki i sa 25.000 komada! zanimljivo kako se tada nikome nije dalo prodavati, kao ni na 11,50 neki dan, ali sad im je i 10 kn bilo odlično za izlaz [lol]

meni i dalje ne ide u glavu da se s DKVS (koji je u stečaju i kome je SVA imovina rasprodana u stečajnom postupku, a dug 2 x veći od imovine) trguje danas po 10,54 kn, dakle po višoj cijeni nego se trguje s VLDS koji nije u stečaju (svi zahtjevi su povučeni), kojem imovina vrijedi duplo više od duga, koji je pred prodajom VABE (koja posluje s dobiti) strancima i koji je pred dogovorom s vjerovnicima oko deblokade računa i sklapanja sporazuma o reprogramu dugovanja [cool]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je predmet rasprave!!!

New Report

Close