VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a pazi sve drugo raste pa nervoza. ali bit će plača

ovo je strasno pozitivna vijest od VABE-e za uspjesno poslovanje 2010 cini je atraktivno za preuzimanje
ovdje se sad spusta cijena za jeftiniji dokup VLDS dionica jer ako dodje do prodaje VABE moguca je deblokada VALIDUSA(ako se varti dug) i onda pocinje znanstvena fantastika .

Think twice befor investing , dont rush in any stock , dont be greedy

nema ti tu teorija urote. trejderi vide da ovo stoji a pogledaj belje, ht i sl. čisto popustili živci i prebacuju lovu u druge dionice. na kraju dana plač [lol]

Ako, ako, ako… milion dinara naštimanog profita… čista da ne utekne i ovo jada od stednje zbog sakrivenih gubitaka.

Da je mogu prodati, prodali bi je i onda vas lepo obavestili… ovako lelekanje u prazno, kupovina vremena i pokusaj odgadjanja neizbežnog. Baš me zanima koliko dugo ćete im još verovati…

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

sad je meni stvar u tome sto imam vise dionica koje mi rastu , VLDS pada pa bi dokupio po nizoj cijeni
al nemam muda prodati ove koje rastu , a trenutno nemam kesa za kupnju , a neznam do kod ce rasti ove koje imam pa je sve sim tam …..
na kraju bum vritnul v kmicu…

Think twice befor investing , dont rush in any stock , dont be greedy

OK: [undecid],

Ipak mislim da je to moguće bolje riješiti .

za početak….maknuti ono blesavo zbrajanje, a onda omogućiti uvid u cijelu listu dioničara,makar uz pretplatu .

mogli bi naprimjer dopustiti nakon što se ulogiraš u e-račun ili kako se već zove, u odnosu na to koje dionice posjedujes na racunu, pregled svih dionicara za te iste firme ciji si i ti dionicar…

slijedi nam precesija

za početak….maknuti ono blesavo zbrajanje, a onda omogućiti uvid u cijelu listu dioničara,makar uz pretplatu .

mogli bi naprimjer dopustiti nakon što se ulogiraš u e-račun ili kako se već zove, u odnosu na to koje dionice posjedujes na racunu, pregled svih dionicara za te iste firme ciji si i ti dionicar…
[/quote]

To bi bilo sasvim ok, samo netko je dionicar samo na jedan dan pa samim tim takvi podaci ne bi vazili istom snagom za svakoga. Buregdziju i investitora.

nevjerojatni su drukeri na ovoj dionici, ovdje ih ima vese nego igdje

cijena tone li ga tone a oni i dalje pricaju o nekim izvjestajima vabe, placu i suzama, vjeri i ufanju ….
GLUPOSTI!

jos jedamput cu ponoviti, firma u blokadi, jako dugo u blokadi, a u stecaj nejde samo zato da bi odrejeni pojedinci pokupili i zadnje mrvice.
o trenutnoj upravi ovaj puta ne cu. pa svi znate tko je selebaj …

Stop telling lies about me and I'll stop telling the truth about you.

nevjerojatni su drukeri na ovoj dionici, ovdje ih ima vese nego igdje

cijena tone li ga tone a oni i dalje pricaju o nekim izvjestajima vabe, placu i suzama, vjeri i ufanju ….
GLUPOSTI!

jos jedamput cu ponoviti, firma u blokadi, jako dugo u blokadi, a u stecaj nejde samo zato da bi odrejeni pojedinci pokupili i zadnje mrvice.
o trenutnoj upravi ovaj puta ne cu. pa svi znate tko je selebaj …

Pa kolega cijena tone jer je vidljivih kupaca ovdje malo a oni uglavnom zele bureke sa sirom ili mesom i u skladu sa tim ju ruse pa dizu da bi na tim razlikama dosli do svog jeftinog cilja. Koliko je dionica vlds-a izdano? Koliko ih je na trzistu? Zar mislite da je SAV NJIHOV BROJ u rukama budala?! Ako ste takvog stava, naravno da je to Vase pravo ali… polako, puno njih ce ostati iznenadjeni za jako malo vremena. No, strpljenje je jedna od najtezih ljudskih vrlina/mana, pa tko moze hvala budi Boze. Ovdje kada gledam postove ljudi koji udaraju po vlds doslovno pucam od smijeha jer nisu ni svjesni koliko kontraproduktivno rade svojim istupima jer kada Vas ne zanima nesto/netko (kao recimo Vas ova dionica) tada kolega Vi ne biste uopce bili ovdje, ne bi trosili svoje zivotno vrijeme tipkajuci na ovoj temi… ali, sve takve nesto golica, ispoljavate gorcinu a u sebi molite Boga da jos jednom zanjisete val i uskocite u jako niske razine pa se dobrom parom napunite no mislim da Vam to ovaj put nece lako poci za rukom. Sretno i uzivajte.

Zar mislite da je SAV NJIHOV BROJ u rukama budala?!

nije moj stil da druge vrijedjam ali odgovor na ovo pitanje je DA

Stop telling lies about me and I'll stop telling the truth about you.

[/quote]

Definitivno dobra ideja [thumbsup]…mada bi za 3 dana svi znali sve,imali ih ili ne….takvi smo,mi ‘rvati, zajehani do boli . [lol]

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

Zar mislite da je SAV NJIHOV BROJ u rukama budala?!

nije moj stil da druge vrijedjam ali odgovor na ovo pitanje je DA
[/quote]

2.701.538 ovih dionica drze samo budale? Oprostite kolega ali ovo se uistinu zove vrijedjanje mnogih ljudi jer ovo nije mali broj papira da bi bio samo u malom broju posjednika. No, opca kultura se uci a netko ju ne nauci ni do kraja zivota.

New Report

Close