procjena kretanja cijene dionice ?
dobra vijest gore , losa vijest dole, nikakva vijest gore – dolje
prodaja Vabe sigurno gore
ja jednostavno neznam kud ce [yawn]
Ja cu vrlo rado podebljati ako još padne, sutra sam na asku ispod 11kn, a ako padne ispod 10 ulazim sa 50% portfelja i cekam na prodaju,Vabe deblokadu racuna i dignem bar 100% ili cekam stecaj i kupujem na 5 i opet dignem 100%, kad se DKVS trži na 10, to je više manje i realna cijena VLDS posle bežanije i stabiliziranja cijene. VLDS je raj za trejdere, samo treba imati živce. Ako se sve kockice poslože VLDS je za čas na 30 kn, ak ne 5 bi trebala biti brana… Svako treba sam da se odluci… [rolleyes]
ja jednostavno neznam kud ce [yawn]
Ja cu vrlo rado podebljati ako još padne, sutra sam na asku ispod 11kn, a ako padne ispod 10 ulazim sa 50% portfelja i cekam na prodaju,Vabe deblokadu racuna i dignem bar 100% ili cekam stecaj i kupujem na 5 i opet dignem 100%, kad se DKVS trži na 10, to je više manje i realna cijena VLDS posle bežanije i stabiliziranja cijene. VLDS je raj za trejdere, samo treba imati živce. Ako se sve kockice poslože VLDS je za čas na 30 kn, ak ne 5 bi trebala biti brana… Svako treba sam da se odluci… [rolleyes]
[/quote]
Kolega, ništa vas nisam razumio. Biti će te na ASKU ispod 11 kn? I onda pada ispod 10 kn?
Probajte preformulirati, da ne moram rano ustajati. Hvala
ja jednostavno neznam kud ce
[/quote]
Kolega, ništa vas nisam razumio. Biti će te na ASKU ispod 11 kn? I onda pada ispod 10 kn?
Probajte preformulirati, da ne moram rano ustajati. Hvala
[/quote]
Bidu, pardon, bidu….težak je bio dan danas… [rolleyes]
@freelancer
A, tako već ima smisla. Hvala na brzom odgovoru. I meni je bio težak dan. Lijep pozdrav.
U Mirni ode čovjek iz NO. Jel ima kakvih vijesti, konotacija vezanih uz ovo? Up ili down?
U Mirni ode čovjek iz NO. Jel ima kakvih vijesti, konotacija vezanih uz ovo? Up ili down?
Nije bitno tko odlazi tko dolazi… bitno je zemljište (a ne tvornica/pogon) Mirne Rovinj koje ni vatra, poplava ni potrez ne može izbrisati. Bitna je vrijednost 55.000 kvadratnih metara zemlje Mirne Rovinj, a ista vrijednost vam je cca 25.000.000 € (400-500 € po m2)…
Nije bitno tko odlazi tko dolazi… bitno je zemljište (a ne tvornica/pogon) Mirne Rovinj koje ni vatra, poplava ni potrez ne može izbrisati. Bitna je vrijednost 55.000 kvadratnih metara zemlje Mirne Rovinj, a ista vrijednost vam je cca 25.000.000 € (400-500 € po m2)…
[/quote]
ne baljezgaj!!!! vrijednost zemljišta je pola iznosa koji navodiš!!! a i to je nebitno jer SVE zgrade i zemljišta MIRNE imaju HIPOTEKE banaka, negdje i višestruke!!! da se sve to proda, MIRNA ne bi dobila niti lipe!!!!
luckyluke@
preuzimanje Mils-a od Salforda već riješeno:
SUBJEKT
MILS MLJEKARA SINJ d.o.o.Članovi društva – osnivači
BALKAN DAIRY PRODUCTS B.V., društvo s ograničenom odgovornošću, Nizozemska, Broj iz registra: 34318662, Naziv registra: trgovački registar, Nadležno tijelo: Trgovačka komora u Amsterdamu, OIB: 99885374362
SUBJEKT
MILS MLJEKARA SINJ d.o.o.TEMELJNI PODACI
Matični broj
060263883
OIB
03468580409
Registarski sud
Trgovački sud u Splitu
Tvrtka
MILS MLJEKARA SINJ d.o.o. za proizvodnju i trgovinu
Skraćena tvrtka
MILS MLJEKARA SINJ d.o.o.
Sjedište
Sinj, Kukuzovac bb
Pravni oblik
društvo s ograničenom odgovornošću
nije stvar u salfordu nego u tome da država želi namiriti svoj dug preuzimanjem zemljišta. koliko mils ima m2 u kopilici?
nije stvar u salfordu nego u tome da država želi namiriti svoj dug preuzimanjem zemljišta. koliko mils ima m2 u kopilici?
10.000 m2 – nedavno (+ interesno) pretvoreno u stambeno poslovno zemljište ili sl.:-)))
sve info pišu na net-u…