VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

evo po zatvaranju ask je ostao gdje je i bio, a bid pao sa 130 tisuca na 21

dakle jedan do dva lika stvaraju privid potraznje, jadno…

A ti se nećeš tako igrati…….i tužičeš nas mami.
Vidim i potpis si promijenio…..nije više onaj "imam vldsa ko kenje" pa ako ga imaš, zašto nisi prodao? Cijena za trejdanje ti ne odgovara?
Omjer bida i aska nikada nije mjerilo, to bi, ako si iskusan igrač trebao znati.
Imao si već dve prilike za iskrcaj……ova današnja nije bila 15-minutna, imao si 3 sata da razmisliš, i šta si odlučio? Kukati i plakati.Ovo nije dječji vrtić, nego okrutna burza, koja kažnjava.
I da se ne ponavljam, pojedinci nas ovdje uvjeravaju da vlds vrijedi 5-6 kn. a neki spominju i bankrot, pa riješite se onda straha i prodajte……..kupaca će uvijek biti.

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Uz svo dužno poštovanje, na SKDD trenutno JOŠ nije osvježeno stanje TOP10 dioničara na dan 3.2. [smiley]

lijenčine [lol] [lol] , no, svejedno 3. nije prodavao,već " skupina špekulanata upisana s istim brojem dionica ", što u prijevodu znači da je još barem jedan dioničar imao 15000 komada , po nekim tumačenjima .

Ta teorija mi malo ne drži vodu,jer u tom slučaju ne valja izračun ukupnog postotka koji drži TOP10 ukupno .

Ako netko zna kako to ide,molim neka me prosvijetli.

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

@Crumarix
Odeš u SKDD u Heinzelovu 62, mislim da besplatno možeš vidjeti prvih 30, a za sve dioničare bi trebao kupiti cd, ali mislim da zbog učestalosti trejdanja se ne isplati kupovati.

Imate na jednoj dionici( zaboravio kako se zove) top 10 koji se sastoji od samo 7. pozicija. Kolega sa foruma mi je objasnio da 8. 9. i 10. nisu napisane samo zato što ima nekolicina dioničara sa potpuno istim brojem dionica pa zbog toga nisu pisali ni jednoga od njih. Po toj logici nitko više nebi trebao ovdje imati 15 000 kom. 1 manje ili više to da.

who dares, wins

Vidim i potpis si promijenio…..nije više onaj "imam vldsa ko kenje" pa ako ga imaš, zašto nisi prodao?

a zašto bi ga prodao?

ti slobodno lovi burek skupa s ovima koji misle da ja drukam za pad…
apsolutno ste u krivu…

slijedi nam precesija

Vidim i potpis si promijenio…..nije više onaj "imam vldsa ko kenje" pa ako ga imaš, zašto nisi prodao?

a zašto bi ga prodao?

ti slobodno lovi burek skupa s ovima koji misle da ja drukam za pad…
apsolutno ste u krivu…
[/quote]
Kolega, radi šta god hočeš. To su tvoje dionice, i tvoji novci. Ja u tuđe novčanike nikada ne gledam. A ovo sa burekom me vrijeđa. Radije ću izgubiti 50% nego biti burek-trejder. Osim toga, imam i neke druge dionice, koje me trenutno puno više brinu nego vlds. Tu je faza 2, odnosno čekanje. Nešto se mora objaviti, bilo to dobro ili loše.

Imate na jednoj dionici( zaboravio kako se zove) top 10 koji se sastoji od samo 7. pozicija. Kolega sa foruma mi je objasnio da 8. 9. i 10. nisu napisane samo zato što ima nekolicina dioničara sa potpuno istim brojem dionica pa zbog toga nisu pisali ni jednoga od njih. Po toj logici nitko više nebi trebao ovdje imati 15 000 kom. 1 manje ili više to da.

Da . Mislim da je to bio KSST, GPKK…ima toga,naravno.

ALI : uz njih je i pripadajući im postotak u ukupnom vlasništvu . Ovdje je bio prikazan isti postotak 0,56 za oba slučaja, kad je bila evidentirana grupa ili samo Utilis .

To je prikazivanje netočnih podataka i obmana . U teoriji, to znači da bi na nekom papiru moglo pisati u top 10 samo 1. pozicija " Grupa dioničara…." i u ovom slučaju da imaju svaki po 15000 komada, tom upisu bilo bi pridruženo 0,56 % vlasništva , a mogli bi imati i 99,9 ako ih ima dovoljno .

Taj detalj nije mi jasan.

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

evo opet navlakač koji "prodaje" 1760 komada na 10,80 kn, a onda par minuta prije 10 sati utekne….

čuj dečko, ovakve igrice su ti manipuliranje tržištem, pa ako za 10 minuta tvoj nalog još bude tamo gdje i sada, poslat ću prijavu HANFI da ispita tko si i zašto to radiš.
imam snimljene "screen capture" tvog naloga od 1760 komada danas i unazad 2 dana, pa ćemo vidjeti što ćeš izjaviti HANFI!

ali ako ostavi nalog sve do 10:00 onda u redu [lol]

@kotter

A što te taj uzrujava, pa kad prepoznaješ da je navlakač ignoriraš ga i to je sve. Jadan je taj ‘investitor’ kojeg ovakav nalog prevari.

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

o, evo još jednog navlakača s 8000 koamda na 10,80 kn…fino, i tebe sam sinko uslikao, ne ostaneš li ovdje do 10,01 i tebe šaljem HANFI [bye]

o, evo još jednog navlakača s 8000 koamda na 10,80 kn…fino, i tebe sam sinko uslikao, ne ostaneš li ovdje do 10,01 i tebe šaljem HANFI [bye]

A Hanfa jedva čeka. [lol] [lol] [yawn]

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

New Report

Close