Ovdje je sve teže od drveta vidjeti šumu:
http://www.validus.hr/index.php/o-nama.html
Valisusov porfolio, ima sigurno nekih koji ne znaju što sve ima, a zanima ih…
Neko je neki dan spomenuo hotel Plitvice Jel to u portfelju ili nije
Ovdje je sve teže od drveta vidjeti šumu:
http://www.validus.hr/index.php/o-nama.html
Valisusov porfolio, ima sigurno nekih koji ne znaju što sve ima, a zanima ih…
Neko je neki dan spomenuo hotel Plitvice Jel to u portfelju ili nije
[/quote]
Valda motel Plitvice, to je onaj nadzemni bunker odnosno vazdušna čeka na autobahnu Ljubljana-Zagreb-Beograd ako se ne veram… a šta nije to d.o.o.?
Rupa ko i Validus, al prodaju dosta kafe i čaja Turcima, Bugarima i Rumunjima… a valda koji dinar i na pisoarima i kenjarama zarade… Pardon, ako sam bio preplastičan.
[lol]
Kolege Curiosity i Paspartu-ne razumijem čemu takvo drukanje sada kada ste prodali dionicu? Očito želite spustiti još niže kako bi dokupili jer ste i vi skužili da priča baš i ne drži vodu. Najbitnija stvar u svemu je to što Pluris ni Nikomat nisu prodavali dionice u ovom rastu. Druga stvar,za koju sam potrošio cijelo jutros na telefonu,je to što ovaj prijedlog za stečaj nema privremenu mjeru,imovina nije blokirana i ako HBOR se dogovori sa Validusom ode VABA. Znate vas dvojica i sami da je od prethodnog prijedloga za pokretanje predstečajnog postupka pa do poretanja prijedloga proteklo oko 7.5 mjeseci. Mislim da bi ovdje moglo proći i više obzirom da će sudac vjerovatno malo pričekati da vidi kako će se odvijati situacija.Treća i najsumnjivija stvar je to što je to sve objavljeno preko vikenda, nakon što se dogodio rast,očito su rasprodali to što su imali na puno manjih računa,jer je na 14.5 kn u petak počela nagla paljba sa prodajnim nalozima.Tu info mogao im je doturiti samo netko iz suda ili dotični koji je predao prijedlog, a očito je bio dogovor da ju se pusti kada burza ne radi. Dakle, očito je da se nekakve velike zvjerke ovdje dobro zabavljaju,ali nekako nisam više tako uvjeren da će ovdje biti loše. Dapače. Ja sam danas ipak onda odlučio braniti cijenu na 10,70 kn,jer isplati se riskirati ovdje. A možda se i varam…
Je,ja sam napisao za Motel Plitvice.Ne sjećam se više gdje sam bio našao taj podatak. Imaju i dosta zemlje u Varaždinskoj industrijskoj zoni, a u Varaždinskom listu piše da je velik interes stranih investitora za tu zonu i da neće biti ni dovoljno zemljišta.
To što je zaprimljen zahtjev ne znači da validus ide u stečaj.Dok sudac odredi datum već će vaba biti prodana,a firma van blokade i kakve onda koristi od zaprimljenog zahtjeva?!
Upravo u tome je cijela poanta:
Gedike je dao zahtjev za stečaj prije nego je došla ponuda – da spriječi prodaju VABE zbog nečijih interesa, jer kao novi pridošli vjerovnik mora biti suglasan sa prodajom VABE:
"Validus će odmah pokrenuti pregovore sa vjerovnicima čije odobrenje je neophodno za nastavak navedene transakcije" rekao je Šelebaj…
btw: da VLDS i Pluris uspiju prodat svoj udio VABE – Balkan itd. fondu isti bi imao preko 50% dionica, a to će netki itekako dobrano pokušat više nego max. spriječiti…
[/quote]
Nizozemci imaju 16,54 posto i ako kupe validusovih 29,09 posto ne postaju većinski ,Plurisove dionice se ovdje uopće ne spominju.Evo link http://www.liderpress.hr/default.aspx?sid=119836
Kad sam jučer pisal da ode na 12 ,neki su se igrali kapelskih kresova i Prozora,vjerovatno niste bili u sličnoj dionici kao Đakovštini,,,,,ja vas čekam na cca 6kn…Hvala Đakovštini na iskustvu i debelim živcima…..uskoro to očekujem i na vartex r 1 dionici jer sve je idetično prvo ide prodaja zemljišta hala postrojenja itd.Ko riskira taj i profitira ,ako mi nevirujete pitajte lopinu….. [cry] [lol]
Kad sam jučer pisal da ode na 12 ,neki su se igrali kapelskih kresova i Prozora,vjerovatno niste bili u sličnoj dionici kao Đakovštini,,,,,ja vas čekam na cca 6kn…Hvala Đakovštini na iskustvu i debelim živcima…..uskoro to očekujem i na vartex r 1 dionici jer sve je idetično prvo ide prodaja zemljišta hala postrojenja itd.Ko riskira taj i profitira ,ako mi nevirujete pitajte lopinu….. [cry] [lol]
Pa jeli prozor pao?
Što se mene tiče , evo odgovora i za one koje koji vjeruju i za one koje ne vjeruju: u ovoj dionici sam zaglibio od 140kn do 6,5kn ( ulog oko 200 000 kn ) , nijednom nisam prodavao , samo sam dokupljivao -. ni do dan danas nisam izračunao koji mi je prosjek, no ovdje sam se postavio pomalo hazarderski : ili pukovnik , ili poko(a)jnik , jer eventualno – sada ( za mene ) prodavati bi bio čisti veliki gubitak, a možebitni dobitak izgleda puno privlačnije – stoga moj stav je čekati i konačno naplatiti sva štrapaciranja , a ako bude pushing, bože moj, u životu se puno puta i gubi !
manipulator manipulira , a nezna da je manipuliran…
pamet misli da zna sve tako dugo dok se nesto ne pita… [thumbsup]
Najbitnija stvar u svemu je to što Pluris ni Nikomat nisu prodavali dionice u ovom rastu. Druga stvar,za koju sam potrošio cijelo jutros na telefonu,je to što ovaj prijedlog za stečaj nema privremenu mjeru,imovina nije blokirana i ako HBOR se dogovori sa Validusom ode VABA.
ako ode VABA, pare sjedaju na blokiran račun Validusa i sve će u sekundi biti potrošeno na podmirenje vjerovnika u FINI…i još neće biti dosta…a ono što će ostat u VLDS je jedan škart veći od drugoga: MILS, MIRNA, VIS…). ako proda VABU, VLDS je gotov [bye]
Najbitnija stvar u svemu je to što Pluris ni Nikomat nisu prodavali dionice u ovom rastu. Druga stvar,za koju sam potrošio cijelo jutros na telefonu,je to što ovaj prijedlog za stečaj nema privremenu mjeru,imovina nije blokirana i ako HBOR se dogovori sa Validusom ode VABA.
ako ode VABA, pare sjedaju na blokiran račun Validusa i sve će u sekundi biti potrošeno na podmirenje vjerovnika u FINI…i još neće biti dosta…a ono što će ostat u VLDS je jedan škart veći od drugoga: MILS, MIRNA, VIS…). ako proda VABU, VLDS je gotov [bye]
[/quote]
Prvo da riješimo ovo "ako"………..nema ako, vlds mora prodati vabu, to je gotova priča.
Drugo, grob ste već iskopali, misu zadužnicu održali [bye] ali pokojnik nikako da umre.
Treće: dao sam si malo truda i pročitao tvojih 4-5 zadnjih postova, svi su na različitim temama, ali imaju samo nešto zajedničko, a to je crnjak, drukaš protiv svega, pa čak i ine.
Četvrto: dao sam si malo više truda i pročitao postove ostalih kolega koji pokapaju vlds, i gle čuda, i oni na svim temama pišu crnjake kao i ti.
Zaključak: kako vam se samo da trošiti vrijeme na to? Pa zar misliš da će crnjak pisanje utjecati na odluke ozbiljnih ulagača? Ili kokošariš na naivnima i neiskusnima? Jesi li bolestan? Jer sve što si napisao, to je već viđeno. Imaš nešto provjereno, da drži "vodu"?
Ja sam pisao da će vlds prodati vabu (10 dana kasnije to je i objavljeno)
Isto tako sam pisao da će sve biti objavljeno u medijima (a objavljuje se i dobro i loše)
Objaviće se i cijena za dionicu vabe…….pa vaš "pokojnik" će još malo poživjeti
A do tada svi kokošari, zečevi, burek trejderi prodajte vlds, ali ne pišite gluposti, jer mi vas je već pun k.