VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pozdrav svima ,rasprodao sam sve. Prerizično mi je da opet čekam od 6 kuna da se uspije izvući.Sorry.

Kolega, ne trebate se ispričavati. To je vaše pravo. Nadam se da ste zaradili, i sretno [thumbsup]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

a da bi se spriječilo prodaju vabe treba dat bolju ponudu. dakle vaba je trenutno in. ili rade za taj fond i na taj način stiskaju vlds da pristane na nižu cijenu za vabu. na kraju dolazimo do toga da je jedino relevantno koja će se cijena dogovoriti za vabu. nikakve priče o stečaju i sl.

Slažem se u potpunosti treba izvući maksimalnu cijenu za Vabu i spriječit da Šelebaj sam odlučuje o cijeni za Vabu Prevelik je on maher da budem blag maksimalno da bi on propustio šansu da ćopi šta ispod žita a radi volonterski tj džaba A znamo da je to najskuplje nakraju

hehe pola foruma se ispričava što su prodali i pozdravlja,
a promet 200 keki fakat ste burekđije [bye]

slijedi nam precesija

Ovdje je sve teže od drveta vidjeti šumu:

http://www.validus.hr/index.php/o-nama.html

Valisusov porfolio, ima sigurno nekih koji ne znaju što sve ima, a zanima ih…

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Pozdrav svima ,rasprodao sam sve. Prerizično mi je da opet čekam od 6 kuna da se uspije izvući.Sorry.

Kolega, ne trebate se ispričavati. To je vaše pravo. Nadam se da ste zaradili, i sretno [thumbsup]
[/quote]
BPBA je skočila 50% u dva tri dana.
A Validus pao više od 20%.Normalno da sam ponovno dokupio.
Zečevi su u bijegu,treba još istjerati lisice,jazavce će biti malo teže istjerati iz rupe.Ali samo polasko.
Dok se stvari sa preuzimanjem BPBA ne razjasne ne izlazim.
U padu dokupljujem,u rastu prodajem,neki će reći da špekuliram.A kada dionica ovako lijepo radi onda je to jako unosno.

U Validusu će teći med i mlijeko ili……kao što kasže moj prijatelj Medo Budo.

+2000 kom danas.,odlucio sam sve gurat u vlds.,sutra ako bude padalo opet u schoping.,ali ne vjerujem.,pozz

cia@
VLDS vam je isplanirano tek počeo padati…
Sretan vam VLDS bio.

Pa evo dostupan je broj svima i neka se malo informiraju ljudi. Stecajni postupak NIJE U TOKU! Datum rocista NIJE ODREDJEN! I ono sto je najzanimljivije jeste da nikakav datum rocista NE MORA biti odredjen ako je podnesen zahtjev za stecajem ove firme od strane osobe XY ukoliko SUDAC ODBACI taj zahtjev na osnovu svoje procjene! Stoga, igre rijeci mi je dosta u zivotu a ovdje sto je najjace na snazi jeste igra rijeci bilo u medijima (najvecem dijelu) ili bilo medju dusebriznicima koji eto jako brinu o ovoj dionici, dijele jedinice a "NE ZANIMA IH VALIDUS" [wink]. Ovo vec postaje tragikomicno od strane nekih persona na ovoj temi ovoga foruma. sami ce se prepoznati. Toliko!

hehe pola foruma se ispričava što su prodali i pozdravlja,
a promet 200 keki fakat ste burekđije [bye]

Tuđe neću, svoje ne dam! [wink]

Pa evo dostupan je broj svima i neka se malo informiraju ljudi. Stecajni postupak NIJE U TOKU! Datum rocista NIJE ODREDJEN! I ono sto je najzanimljivije jeste da nikakav datum rocista NE MORA biti odredjen ako je podnesen zahtjev za stecajem ove firme od strane osobe XY ukoliko SUDAC ODBACI taj zahtjev na osnovu svoje procjene! Stoga, igre rijeci mi je dosta u zivotu a ovdje sto je najjace na snazi jeste igra rijeci bilo u medijima (najvecem dijelu) ili bilo medju dusebriznicima koji eto jako brinu o ovoj dionici, dijele jedinice a "NE ZANIMA IH VALIDUS" [wink]. Ovo vec postaje tragikomicno od strane nekih persona na ovoj temi ovoga foruma. sami ce se prepoznati. Toliko!

Ovaj post se odnosi na broj suda i ljubazna gdja vam moze dati inf: 042 401 921
Ja napisah sto mi gdja uputila [proud]

Laiv@
a ja vam lijepo i kolegijalno dao broj:-)

01.04.2010. god. Mimović objavio ponudu za Validus i Pluris
03.05.2010. god. Validus je priopćio da je račun u blokadi
03.05.2010. god. Hanfa blokirala trgovanje VLDS
11.05.2010. VLDS priopćava da se 11.05. treba održat sastanak u svezi ugovora o preuzimanju obaveza Validusa i Plurisa
12.05.2010 god. VLDS priopćava da je sporazum postignut, ali da Mimović još samo treba dostaviti bankovnu garanciju
12.05.2010. god. HANFA donosi riješenje o nastavku trgovanja VLDS
26.05.2010. god. VLDS odgovara na upit ZSE slijedeće:
Na vaš upit vezan uz napise u medijima ističemo da je društvo Validus d.d. sudužnik po dugoročnom kreditu G-19/05 sklopljenom 2005. godine između FIMA Holdinga d.d. (danas Pluris d.d.) i HBOR-a.

Nakon 12.05.2010. bankovna garancija od Mimovića nikada nije stigla

Razvoj cijene VLDS po osnovi gornjeg, pa nadalje:
http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=VLDS-R-A

New Report

Close