javio se još jedan general nakon bitke. čujemo se na kraju dana. ostaje činjenica da se moglo na lijepom prometu zaraditi recimo od 7kn do 11kn
Ma naravno da je VLDS u blokadi. A na čemu je rastao pitam ja Vas ? Pa nije Šeli pao s kruške. Slušam ja njega još dok je bio u DIOKIJU i Elanu. Užasno koliko je krivnih stvari odradio. On nema osnove, a tu je samo da digne pare. Jasno ko dan. Pa tar ne bi za sve dioničare bio bolji stečajni upravitelj recimo Pero pa da stvarno vidimo koliko to vrijedi. Oglas pa prodaja imovine i cash za isplatu.
Ovako će se to istopiti, a da ne govorim o drukanju nekih forumaša. Bez uvrede, ali i ibez ijedne činjenice hvale a da nisu pogledali ni izvješća, ni TA, ni FA……
Ma dajte molim Vas….. [bye]
On može dignuti pare ako bude uspješan,inače ništa. Čitaj njegov interviju
Čovjek uvijek može navući masku na lice, a u sebi ostati onaj koji je bio. Ali što ako maska sraste s licem? S vremenom ti postane sve teže igrati dvostruku igru, pa počneš sam sebe uvjeravati da doista i misliš to što govoriš, kako bi u vlastitim očima ostao čist. Ukratko, mozak ti se okameni.
Zanimljivo…
Izvor citata?
Čovjek uvijek može navući masku na lice, a u sebi ostati onaj koji je bio. Ali što ako maska sraste s licem? S vremenom ti postane sve teže igrati dvostruku igru, pa počneš sam sebe uvjeravati da doista i misliš to što govoriš, kako bi u vlastitim očima ostao čist. Ukratko, mozak ti se okameni.
Zanimljivo…
Izvor citata?
[/quote]
Kopirajte pa na google , koliko se sjećam dvoličnost…mislim da je Ivo Brešan!
Izgleda da je korekcija gotova,sutra nastavak?Molim prognoze.
Hvala!
jos do kraja trgovanja idemo do 12kn to ce bit kraj za danas
Izgleda da je korekcija gotova,sutra nastavak?Molim prognoze.
Hvala!
učinilo mi se da se vlds malo pregrijao, pa sam stao i izašao van. čekam hlađenje pa da ponovno uđem. nadam se da mi je ispravan termostat.
Ovo je danas bila korekcija. Je da nije baš klasična, ali to je bilo to. Nevjerovatni su ulagači koji čim se ne trguje 5 minuta i to skidanjem sa aska, odmah uletavaju u stanje panike i lupaju po bidu. Lijepo se svi smiriti,ako ne možete pričekati do kraja drugog mjeseca da prvo HBOR,kako je najavio direktor,dakle ne nekakva patka iz Validusa ili Plurisa, nego direktor HBOR-a da nas čekaju lijepe vijesti ovdje,onda bolje lijepo sutra počnite lupati po bidu,vratite nas na 3 kune, pa da se napokon može normalno gore.Ovaj što je polupao do 10,4x je fulao za 17-ak posto jer se nakon njegove nebuloze trgovalo i u ovom danu korekcije po 12,45. Dakle,ukoliko ne vjerujete u pozitivno riješenje molim sutra da se počne sa tisućicama po bidu.Svi smo zauzeli niske pozicije, biti će niske i one cijene nakon ovih prvih vijesti, a dalje nek se svatko ophodi po vlastitom nahođenju koja mu je cijena odgovarajuća za izlaz.Kako je netko rekao,nekome će biti dosta 15,nekom 20,nekom 3o,a neki će čekati. Na nekim dionicama sam dosta izgubio, na nekima sam zaista dosta zaradio, a to što sam uložio dosta novaca u Validus svakim danom se pokazuje kao najbolja investicija u životu.Je da sam i ja kao i nas dosta drugih ovdje proteklih mjeseci imali grčeve,ali to je vrijeme definitivno iza nas, a potvrda za to će biti dogovor s HBOR-om,jer je uz njega povezano sve ostalo. Usput, BVPS Validusa je preko 110 kuna. Proverite na koliko posto od BVPS se trže ostale firme iz ove domene,malo dodajte na atraktivnost i dobijete otprilike kolika bi bila OK cijena.Pozdrav svima.