Svoje dionice ću staviti na ask na 65 kuna kada budem mogao.To ću ovdje i napisati. Dao sam Vam 100 za Vaš post,šteta što se ne može vidjeti kada ti tko daje koju ocjenu,mislim da bi to bio dobar prijedlog za moderatore. Mislim da ste,barem sudeći po Vašim postovima, pre-prerano prodali, ali dobro, svako je svoj gospodar i svako ima pravo procijeniti koji je njegov cilj. Uz onakav interes na građevincima,moj je stav da ovo ne kupuju mali investitori, a stav temeljim na promatranju bid-ask na gledalici. Još nešto potvrđuje tu moju sumnju-a to je da se nigdje na nijednoj web stranici nije riječju spomenuo Validus,rast cijene,nitko nije preneo intervju sa direktorom HBOR-a, a svi znamo kako se pisali dok je na prometima od 50-100 tkn padao po 10-15% dnevno. A kada budem prodao,poslati ću Vam na private presliku.
Dobro uočeno kolega…niti jedan jedini članak o rastu Valudusa, hm!
http://www.poslovni.hr/vijesti/novi-rekord-dionice-ine-a-spekulacije-dizu-i-ostale-170321.aspx
Evo ovdje se spominje validus kao špekulativna dionica,iako ja ne mislim tako,jer po meni je ovih dana prevelik promet ostvaren da bi bila špekulacija,no to je moje mišljenje.Bila špekulacija ili ne meni ovako odgovara,može još špekulacije.
Poslovni jedino i prati. A ovo"i purani lete" je bila Lopinina izjava ako se dobro sjećam. O,pa gospon Lopina, postali ste medijska zvijezda. Sad će Vas u žrvanj,obzirom da ste javna ličnost,uhvatiti i Neven Ciganović sa svojim viđenjem Vašeg stila [thumbsup]
"kada vjetar puše, i purani lete" je stara burzovna izreka, autor nepoznat….
ovaj tjedan je protrgovano:
24.01. – 12.292 dionica
25.01. – 44.714 dionica i
26.01. – 58.564 dionica, šta daje ukupno više od 100.000 dionica
nemoguće je znati koliko je bilo trejdanja a koliko zauzimanja long pozicija. obzirom da 10. ima 15.000 komada u petak popodne bi se trebale vidit promjene u top10
Imate kolega na temi TA analizu od kolege Khmm od neki dan,a on je jedan od boljih tehničara na forumu. Barem se tako do sada pokazalo.
Imate kolega na temi TA analizu od kolege Khmm od neki dan,a on je jedan od boljih tehničara na forumu. Barem se tako do sada pokazalo.
Znam za tu analizu, mene zanima friška.
Heh, Jude, Jude…. ko će prvi da baci kamen… [lol]
jedva si dočeka javit se. čujemo se krajem dana [thumbsup]