Lijepo sam vas sve pokušao neizravno upozoriti da ne nasjedate na onaj intervju u petak jer sam već to isto doživio ovdje u nekoliko navrata i to je bio jedan od razloga što sam pobjegao. Podignu cijenu da se iskcaju po malim investitorima, a onda 2-3 tjedna ponovnog spuštanja cijene na razine oko 6-6.50 kuna i onda novi ciklus.
[embarass]
Je bilo tako,znate to i Vi,ali nisu bile ove prilike [lol] .Ovdje se tek treba početi događati pravi rast i to tek iznad 14,00 kn gdje je bila potpora iz 6.mjeseca.
na dobroj buri lete i purani, kamo nece ovaj komarac….
Ali ovo je tigrasti komarac.Onaj opasni.I ne leti po buri,nego po bonaci.
Ali ovo je tek povjetarac.
U Validusu teče med i mlijeko!
Dragi Validusoljupci vrijeme je da vas prestanem maltretirati na ovoj temi.
Poznato je da imam imiđ predstečajnog upravitelja i da moji komentari na nekoj dionici znače da firma ide u stečaj.Normalno da je to rastjeralo mudre investitore u ovu dionici, tako da sam uz
lagani vrlo unosan trejd bez problema spustio projek ulaza čak ispod 7.
Međutim,kako je postalo izvjesno da stečaja neće biti,ali još bitnije, kako sam smanjio intezitet pisanja o ovoj dionici počela je ludo rasti.I sada će to primjetiti i tehničari.Utvrdit će da smo
u uzlaznom trendu.Pa 100 % u deset dana i nije silazni trend.Logično!
Želim nam još barem toliko u slijedečih mjesec dana.
U Validusu teče med i mlijeko!
U 8.mjesecu je Split postavio target na Validus od 68 kn nakon što se riješe problemi. U slijedeća 3 tjedna možemo očekivati prvu pravu vijest-dogovor sa HBOR-om,a tek onda će ovdje postati stampedo.
hehe, ekipa se masovno ukrcava u brod Validusa na 13-14 kn u nadi da će istrejdati svoje bureke na 15 kn…samo vodite računa o tome da vas je na brodu iz dana u dan sve više i da vas se sve više gura na istu stranu broda (prema 15 kn), a kad vas se skupi previše, brod se prevrne…onda će splićinih 11 kn biti više nego realno, čak i ispod toga, tamo do 8-9 kn [thumbsup]
8-9 je predzadnji target kojeg daje ELWAVE, najniži je 6,19kn, al to već ulazi u fazu naučne fantastike jer jednostavno nema smisla!
Ja bi bio jako jako zadovoljan pazariti po 10kn.
[/quote]
zašto ne bi imalo smisla? ako otvore stečaj nad VLDS (što je lako moguće obzirom na blokadu njihovog računa s preko 100 milja kuna duga), onda će 6 kn biti vrlo realno! hint: pogledaj DKVS u stečaju [wink]
[/quote]
postovi od 30.06.