hm, iako je po mome ovo i dalje mali promet,
malo me iznenadjuje do koje razine je ovo potiho podignuto
ali nije da se zalim 🙂
Kolega Ruki, imate još cca 2500 kom na 10 kuna,nije ni to skupo, samo treba biti najbrži nakon skidanja blokade.Slažem se s Vama u dijelu Vaših razmišljanja da nisu to baš pravedno izveli,ali i nisu kupovali dionice na svoje ime. Samo sam htio reći da se slično "transparentno" sada "spašavala" INA,a Validus u cijeloj toj priči je bio samo medij,dakle niti glavni niti odgovorni,nego samo medij.
Kolega Ruki, imate još cca 2500 kom na 10 kuna,nije ni to skupo, samo treba biti najbrži nakon skidanja blokade.Slažem se s Vama u dijelu Vaših razmišljanja da nisu to baš pravedno izveli,ali i nisu kupovali dionice na svoje ime. Samo sam htio reći da se slično "transparentno" sada "spašavala" INA,a Validus u cijeloj toj priči je bio samo medij,dakle niti glavni niti odgovorni,nego samo medij.
Kolega Walter 33 nikada nisam( niti ću ) drukao ni na jednoj dionici , niti gore , niti dolje – može se lako provjeriti iz svih mojih pisanja na temama o različitim dionicama .U validusu sam već godinama, a na 6,5 kn sam dovoljno podebljao svoj račun te više nemam namjeru kupovati – sada se čeka cijena koja će me zadovoljiti, a to neće biti ispod 50 kn.Što se tiče " pravednosti izvođenja " tj, pokušaja pljačke vlastite firme i radnika koji su stvarali tu firmu nemože postojati nikakva olakotna okolnost jer čak ni uže rukovdstvo , a kamoli radnici nisu znali da se eto " radi njihovog dobra " sve to radi !Uostalom 40000 stranica koje su prikupljene u svezi ovoga slučaja nemože se tek tako napraviti kao da je nečije dijete ukralo drugom djetetu lizalicu .
Pojedinci su je očito više nego vrlo dobro upoznati sa detaljima najavljenog sporazuma izmežu HBOR-a i VLDS-a :-))))
Evo počeli su buregdžije spuštati bid…
Njihov problem… bit će popapani svi: danas, sutra, prekosutra itd.
Visokorizična dionica? Mogući veliki dobici ili puno suza? Može! I´m in! [smiley]
Kao što rekoh kolegi jučer 50% u 15 dana, vrlo lako moguće, ali dionica je sve manje rizična, a previše jeftina [proud]
Pojedinci su je očito više nego vrlo dobro upoznati sa detaljima najavljenog sporazuma izmežu HBOR-a i VLDS-a :-))))
Netko uvijek sve prije sazna…