discover@
Kolega, pa vi sami sebe spominjete u svezi dohrane…
kako to da se više ne hvalite svim vašim silnim i bivšim + kom VLDS dok je isti padao…
jeftin VLDS is over!
završio sam s kupnjom, a prodavao nisam, a ne želim u top 10
minuteman@
slazem se sa vama kolega, poznavajući lopinovu igru, upravo je lako moguće da je upravo on stavio malo veći prodajni nalog pred granicu blokade… no, ako je, nadma se da će mu ga uskoru netko potamaniti…
Zar je moguće da me smatrate tolikom budalom.Ja koji mogu imati 6 do 7 tis.Validusa da stavljasm na prodaju 5.000 na granicu blokade.Nema šanse.Ovdje je veliki potencijal rasta,a veliki ne tuću
po BIDu.Dionica po ovim cijenama nema za veće investitore,ali za nas burek investitore ima.Rasti ćemo na malom prometu sve do 13,a tada bi mogli malo povečati promet i u slućaju dobrih vijesti i vrlo brzo zakoračiti prema 20.Naravno ako su postojeće dobre najave istinite.Od 13 do 20 sa informacijama o deblokadsi žiro računa i prvim uspješnim prodajama imovine bez diskonta.
Zaćuđen sam da nakon informacije da je porezni dug samo 1 mil nk a ne 30/cca 10 kn po dionici/dionica nije poletjela barem 50%.
U Validusu teče med i mlijeko!
minuteman@
slazem se sa vama kolega, poznavajući lopinovu igru, upravo je lako moguće da je upravo on stavio malo veći prodajni nalog pred granicu blokade… no, ako je, nadma se da će mu ga uskoru netko potamaniti…
Zar je moguće da me smatrate tolikom budalom.Ja koji mogu imati 6 do 7 tis.Validusa da stavljasm na prodaju 5.000 na granicu blokade.Nema šanse.Ovdje je veliki potencijal rasta,a veliki ne tuću
po BIDu.Dionica po ovim cijenama nema za veće investitore,ali za nas burek investitore ima.Rasti ćemo na malom prometu sve do 13,a tada bi mogli malo povečati promet i u slućaju dobrih vijesti i vrlo brzo zakoračiti prema 20.Naravno ako su postojeće dobre najave istinite.Od 13 do 20 sa informacijama o deblokadsi žiro računa i prvim uspješnim prodajama imovine bez diskonta.
Zaćuđen sam da nakon informacije da je porezni dug samo 1 mil nk a ne 30/cca 10 kn po dionici/dionica nije poletjela barem 50%.
[/quote]
Prvo, ne smatram te budalom, već mi je tvoj nick na naki način i simpatičan ovdje na forumu.
Drugo, čas pišeš da si daytrader, čas si ‘veliki koji ne tuče po bidu’ a onda si burek investitor. Opredijeli se!
Treće, da netko i proda na 9 ono što je kupio na 6,5 – 7 ne mislim da je loše.
Četvrto, već se događalo da pišeš pozitivne vijesti a onda napišeš da si morao malo prodati.
Peto, imam koju tisuću Validusa i paše mi da cijena raste.
Ja sam u prvom redu dnevni špekulant,ali ovdje samo sa desetinom Validusa.Bojim se da bi me moglo pomesti na ASKu pa se ne izlažem,ali za burek, trejdati se mora.Da bi trejda moram imati keša,a kako sam sklon da u uvijek budem ful u dionicama često ostanem bez keša ,pa nešto,bilo što moram prodati.Sada mi izgleda da ću sa dijelom Validusa dočekati 20,ali sutra je novi dan.Odluke se moraju
brzo donositi kao i strategiju u pojedinoj dionici.
Aktivan i dinamičan pristup je pravi trejderski pristup.
Ja sam u prvom redu dnevni špekulant,ali ovdje samo sa desetinom Validusa.Bojim se da bi me moglo pomesti na ASKu pa se ne izlažem,ali za burek, trejdati se mora.Da bi trejda moram imati keša,a kako sam sklon da u uvijek budem ful u dionicama često ostanem bez keša ,pa nešto,bilo što moram prodati.Sada mi izgleda da ću sa dijelom Validusa dočekati 20,ali sutra je novi dan.Odluke se moraju
brzo donositi kao i strategiju u pojedinoj dionici.
Aktivan i dinamičan pristup je pravi trejderski pristup.
Razumijem i sviđa mi se tvoj način investiranja, recimo meni VLDS nije valjao po 5, 6,7, a valja mi na 8 jer sam uvidio da ću je uskoro "povoljno" kupovati iznad 10 ili više, međutim uvijek može i na drugu stranu, a tada je malo bed, ak si ful u dionicama btw. super je biti "znalac" i kupiti HT, pa za 6 mijeseci uzeti 10%, ovdje je adrenalin, u 15 dana 50% vrlo lako moguće
22.01.2011. Ivičić: Nitko ne koči Brijuni rivijeru
"Hoće li prednatječaj, koji je okončan prije tri godine, utjecati na budući natječaj, odnosno hoće li oni koji su na prednatječaju ocijenjeni kao najozbiljniji investitori sudjelovati i na natječaju?
"Mislim da je njih 16 ili 17 bilo odabrano u tom prednatječajnom postupku 2007. "
http://www.glasistre.hr/istra/vijest/309292
PRIOPĆENJE SA SJEDNICE SKUPŠTINE DRUŠTVA BRIJUNI RIVIJERA
1. Fima Validus d.d., Varaždin
http://regionalexpress.hr/site/more/ratimir-ivii-novi-direktor-brijuni-rivijere/
TURIZAM (1,4 milijarde €)
– Brijuni rivijera, izgradnja turističkih resorta visoke kategorije (895 milijuna €)
http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/01/20/0251006.html?rss=1
discover@
Kolega, pa vi sami sebe spominjete u svezi dohrane…
kako to da se više ne hvalite svim vašim silnim i bivšim + kom VLDS dok je isti padao…
jeftin VLDS is over!
Ne kolega, jeftin i podcijenjen je on još itekako dobrano. Živi bili, pa vidili tko je u pravu.
[/quote]
Kolega, da pojasnim:
dosad se VLDS od svibnja do prosinca 2010 dokupljivao radi smanjena 1. itd. ulaznih gubitaka tj. prosjećno nižeg ulaza, a od sada će se VLDS dokupljivati radi rasta cijene…
Lp
Kraj siječnja, najavljeni sporazum u svezi kredita te odblokada računa VLDS od strane HBOR-a je vrlo blizu…
"Otkazali smo kredit kad su dugovi premašili 90 dana. Pregovaramo o zaključenju sporazuma o namirenju dugovanja. Nadam se da ćemo ga potpisati do kraja siječnja ili u veljači…"
http://www.poslovni.hr/vijesti/kovacev-necemo-dopustiti-da-banke-iskoriste-modele-pomoci-za-dizanje-svoje-dobiti-169657.aspx
Bravo Šelebaj!!
Večinski vlasnik, Validus, pregovarao s Gradom i Hrvatskim fondom za privatizaciju za primanje dodatnih dionica Helios-Faros u zamjenu za 2,2 milijuna eura za isplatu duga
Grada prema bivšim vlasnicima zemljišta.
Tip: Investicijski projekti – HOTELSKO NASELJE HELIOS
Datum dodavanja : 28-11-2010
http://www.olimpia.hr/hr/component/estateagent/property/168/hotelsko-naselje-helios.html
kakje ovo super.cijena ide gore,a niko niš ne komentira
Komentira se iznad 12 kad je cijena svima jeftina
Bravo Šelebaj!!
Večinski vlasnik, Validus, pregovarao s Gradom i Hrvatskim fondom za privatizaciju za primanje dodatnih dionica Helios-Faros u zamjenu za 2,2 milijuna eura za isplatu duga
Grada prema bivšim vlasnicima zemljišta.
Tip: Investicijski projekti – HOTELSKO NASELJE HELIOS
Datum dodavanja : 28-11-2010
http://www.olimpia.hr/hr/component/estateagent/property/168/hotelsko-naselje-helios.html
Doista ste pravi Curiosity:-))
Šelebaj se stvarno drži nedavno najavljnog riješavanja dugova – prodajom dijela imovine…
Upravo sam zvao Helios Faros te su mi potvdili da je cijeli Helios u paketu (svi hoteli, apartmani i kamp) na prodaji, da zainteresiranih ima te da se svi detalji mogu dobiti putem tajnice generalnog direktora ili direktora samog…
Hoteli Helios d.d.
Stari Grad
Otok Hvar
Hrvatska
Telefon: +385 (0)21 306 306; 765 866; 306 341
http://www.heliosfaros.hr/introhr.htm