VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koji ste vi igrači! Stavljate sve moguće linkove i čudite se kako to još nitko nije počistio. Pa navalite, nije skupo, ponuđeno je, samo treba kupiti.
Lopina bi je bacio u blokadu samo nema para. Ma daj, uzmi sve do blokade pa ću je ja stjerati u blokadu s malim nalogom. No, zaboravio je reći da je vjerojatno njegov nalog prvi iznad blokade.

Nije ,moj prvi nalog na prodaji 500 komada po 9,49 a slijedeći na 11.
Kada bude sve čisto prodat ću vam na 12,99.Mislim da bi to bio dobar posao za vas.

Na VLDS teče med i mlijeko ili….kao što kaže moj prijatelj MedoBudo.
[/quote]

He, he, pa skoro sam u pravu. Blokada je na 9,04 a tvoj je nalog prvi malo veći ako ne uzimamo u obzir ove sitne. [lol] [thumbsup]

minuteman@
slazem se sa vama kolega, poznavajući lopinovu igru, upravo je lako moguće da je upravo on stavio malo veći prodajni nalog pred granicu blokade… no, ako je, nadma se da će mu ga uskoru netko potamaniti…

Lopinjo, a što tako rano prodaješ? Uzimaš samo malo mlijeka a med propuštaš!

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Koji ste vi igrači! Stavljate sve moguće linkove i čudite se kako to još nitko nije počistio. Pa navalite, nije skupo, ponuđeno je, samo treba kupiti.
Lopina bi je bacio u blokadu samo nema para. Ma daj, uzmi sve do blokade pa ću je ja stjerati u blokadu s malim nalogom. No, zaboravio je reći da je vjerojatno njegov nalog prvi iznad blokade.

Nije ,moj prvi nalog na prodaji 500 komada po 9,49 a slijedeći na 11.
Kada bude sve čisto prodat ću vam na 12,99.Mislim da bi to bio dobar posao za vas.

Na VLDS teče med i mlijeko ili….kao što kaže moj prijatelj MedoBudo.
[/quote]
Bojim se kad bi došao do te cijene da bi došlo do povlačenja na rezervne položaje

Bojim se ja da bi se on hvalio da je uspio prodati pred samu blokadu s plusom od x%

Evo netko nas čita pa se ohrabrio!

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

motori se pale karavana krece

Objava članka najnovijih poz.-info biti će večeras, sutra ili?
Mogući najjbrži prst u ponedjeljak biti će…?

ljudi moji promet je nikakav, pamet u glavu!!

šta vm nije dojadilo hranit te trejdere?

slijedi nam precesija

Lopina, ako je radi vaše pohlebe – onaj nalog na 8,99 vaš… mislim da čete već u rano u ponedjeljak ostat bez istog, pa nećete prodavat nikome ni po 9,00 a kamoli po 12,99…

discover@
Kolega, pa vi sami sebe spominjete u svezi dohrane…
kako to da se više ne hvalite svim vašim silnim i bivšim + kom VLDS dok je isti padao…
jeftin VLDS is over!

discover@
Kolega, pa vi sami sebe spominjete u svezi dohrane…
kako to da se više ne hvalite svim vašim silnim i bivšim + kom VLDS dok je isti padao…
jeftin VLDS is over!

Ne kolega, jeftin i podcijenjen je on još itekako dobrano. Živi bili, pa vidili tko je u pravu.

New Report

Close