VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ekskluzivna upravo dobivena/provjerena vijest!!!
1. DORH – nema kaznene prijave protiv Šelebaja
Naime rok za podnešenje prijave je 8 dana – prijava je bila prije objave članka 22.12.2010
Tko mi ne vjeruje neka sam provjeri info pozivom:
Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu
Kazneni odjel
Braće Radića 2/1, p.p. 229, 42 000 Varaždin
tel: 042 401 872
http://www.dorh.hr/Default.aspx?sec=570
Nadalje pod:
2. Famozni i medijski napumpani navodni ogroman porezni dug od Validus od tzv. 30-40.000.000 Kn
sveo se u konačnici samo na niti milijun kn.
"…varaždinska Porezna uprava, koja ima evidentiranih potraživanja od blizu milijun kuna…"
Izvor: 10.01.2010. Regionalni tjednik
Šelebaju lako s vjerovnicima, no kako će biti s tužiteljima
http://www.regionalni.com/poslovni-svijet/inicijative/3254-elebaju-lako-s-vjerovnicima-no-kako-e-biti-s-tuiteljima
Imaoci VLDS uživajte…
btw: utvrđeni dug VLDS je 145.000.000 Kn od čega Pluris od toga duguje 75.000.000 HBOR-u
Ukoliko VLDS samo 1 kn umjesto PLurisa plati Plurisov dug, VLDS regresno ima pravo na VLDS dionice u vlasništvu Plurisa – a ima ih točno 985.107 ili 36,46%
http://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=VLDS-R-A

Samo još mali info dodatak za neupučene:
Ukoliko, u slučaju kranje potrebe te zaštite svoje imovine te njenih dioničara, Uprava VLDS-a, iz razno raznih interesnih razloga ne pokrene regreno pravo po osnovi eventualne naplate štete radi plaćenog duga u ime Plurisa, isto regresno pravo ima pravo pokrenuti svaki pojedinačni dionićar VLDS-a, pa makar imao samo 1 dionicu VLDS-a!!
Zatražite da vam Validus poštom dostavi poslovnik te statut društva
Lp

Pa nakon ovoga svega čini se da je reaknost bar nekoliko pozitivnih blokada, sve miriši na stampedo kada se ovo pojavi u poslovnim novinama
[/quote]

Zamolba je gđi Ani Blašković – iz Poslovnog, a koja prati cijelu VLDS priču, za medijsku objavu poslana.
Lp
[/quote]

To samo hvalodobno tvrdite ili?
[/quote]

Evo vam potvrde – kolega nevjerni Toma!
Sent: Friday, January 21, 2011 12:52 PM
To: ‘Ana Blaskovic’
Subject: Novosti u svezi Validusa

Poštovana gđa Blašković,

budući da pratite razvoj situacije u svezi VLDS-a,…

Curiosity@
Bravo znatiželjni istražitelju!
Provjerio sam vaš navod da nema prijave protiv Šelebaja…
Doista je nema jer zadnju je DORH Varaždin podnio 24.12.2010
http://www.dorh.hr/Default.aspx?sec=571
Ovo će doista dobrano up…

Ovdje slijedi velika metla….

Da,da… ako Pero iz Budimpešte stigne prije 16:00 ili netko iznenada prije njega na veliko ne počisti…

Da,da… ako Pero iz Budimpešte stigne prije 16:00 ili netko iznenada prije njega na veliko ne počisti…
[/quote]
jbg trebalo je pomest prije 14h

Evo vam potvrde – kolega nevjerni Toma!
Sent: Friday, January 21, 2011 12:52 PM
To: ‘Ana Blaskovic’
Subject: Novosti u svezi Validusa

Poštovana gđa Blašković,

budući da pratite razvoj situacije u svezi VLDS-a,…

[/quote]

Zahvaljujem na trudu

[/quote]
[/quote]
S ćime Joka?
Ovdje je puno opečenih i ne vjeruju.
A kada sve bude čisto slijedi raketa u svemir,ili podmornica koja bi mogla puno zaroniti.
Ja sam ful i volio bi malo proputovati svemirom.
Da je netko pomeja 5.900 kom ja bi je bacio u blokadu,jer je bilo cca 6.000 kom do blokade. Za ta
mala zadovoljdtv u rezervi imam 1 tis kn jer mi je to minimalni nalog.

Na Validusu teče med i mlijeko ili……kao što kaže moj prijatelj MedoBudo.

lopina@
Kolega, vaš zadnji post sam shvatio ovako:
Trenutno nema love za dokup, pa molim boga da cijena još ne ode gore…

[/quote]
[/quote]
S ćime Joka?
Ovdje je puno opečenih i ne vjeruju.
A kada sve bude čisto slijedi raketa u svemir,ili podmornica koja bi mogla puno zaroniti.
Ja sam ful i volio bi malo proputovati svemirom.
Da je netko pomeja 5.900 kom ja bi je bacio u blokadu,jer je bilo cca 6.000 kom do blokade. Za ta
mala zadovoljdtv u rezervi imam 1 tis kn jer mi je to minimalni nalog.

Na Validusu teče med i mlijeko ili……kao što kaže moj prijatelj MedoBudo.
[/quote]
hoce kolega karavana ce kreneut pred zatvaranje jer se BID lagano slaže

Koji ste vi igrači! Stavljate sve moguće linkove i čudite se kako to još nitko nije počistio. Pa navalite, nije skupo, ponuđeno je, samo treba kupiti.
Lopina bi je bacio u blokadu samo nema para. Ma daj, uzmi sve do blokade pa ću je ja stjerati u blokadu s malim nalogom. No, zaboravio je reći da je vjerojatno njegov nalog prvi iznad blokade.

Koji ste vi igrači! Stavljate sve moguće linkove i čudite se kako to još nitko nije počistio. Pa navalite, nije skupo, ponuđeno je, samo treba kupiti.

ja bi kolega al sam se natrpo odavno nemam više municije a sljedeca municija dolazi tek 23.3 mislim da ce bit vec kasno za dokup

Lopina bi je bacio u blokadu samo nema para. Ma daj, uzmi sve do blokade pa ću je ja stjerati u blokadu s malim nalogom. No, zaboravio je reći da je vjerojatno njegov nalog prvi iznad blokade.

Nije ,moj prvi nalog na prodaji 500 komada po 9,49 a slijedeći na 11.
Kada bude sve čisto prodat ću vam na 12,99.Mislim da bi to bio dobar posao za vas.

Na VLDS teče med i mlijeko ili….kao što kaže moj prijatelj MedoBudo.

joka@
Vrlo lako moguće… petak je, a bojaznost da Poslovni tijekom vikenda objavi članak u svezi današnjih dobivenih pozitivnih informacija u svezi Šelebaja i Validusa, pa neki u ponedjeljak ne uspiju biti najbrži prst… zasigurno postoji…

New Report

Close