Prema neslužbenim podacima, kada se rasčiste dugovanja Podravke prema OTP, Pluris navodno nadalje ostaje vlasnik nekih 1,6% Podrvake ili cca 26.000.000 Kn što je skoro identičan iznos kojeg Podravka od Plurisa/Validusa potražuje.
Ako je tomu tako, onda će se dugovi samo prebiti i riješena stvar sa Podravkom.
Šelebaj, Šelebaj, mogo si nam odmah reč…
[/quote]
Malo ste vas dvojica u koliziji sa procenama i prensenim informasijama… [lol]
Ajde, barem se malo veselite jer ionako će verovatno skoro opet ovde zvladat lelek i plac…
Lep pozdrav drugari i pamet u glavu…
[/quote]
Ajde, barem se malo veselite jer ionako će verovatno skoro opet ovde zvladat lelek i plac…
[/quote]
Neko nije na vrijeme dokupio 🙂
[/quote]
[/quote]
Vidim da sve pogađaš. Pročitao sam i tvoj post o validusu na teh. analizi. Odličan je [lol]
Analiziraj mi i ovo:
513.477x cca 100kn.=? šta bi to moglo biti? [cool]
[/quote]
[/quote]
Vidim da sve pogađaš. Pročitao sam i tvoj post o validusu na teh. analizi. Odličan je [lol]
Analiziraj mi i ovo:
513.477x cca 100kn.=? šta bi to moglo biti? [cool]
[/quote]
I što sotim?
To im je jedino šta kolko tolko vredi i nije za bankrot. No, verovatno i na tome leži neki zalog ili fidusija nečija… Sem toga, trebalo bi dobro ispreturat tu banku i videt kakvog tamog sve djubriva more da se nadje…
Iako, vidim Podravci su opet u akciji, a oni bi i crknutu kokoš preplatili ko najboljeg kopuna…
Znaj sinko da i pevac visoko zna ponekad da poleti, no nikad ne odleti daleko… ako već špekulišeš na taj paket, onda bolje kupuj to djubrivo nego ovu kompostanu.
Lep pozdrav i dobro mi stojte drugari
@fotije
fakat si pesimističan,vrijedi li tebi iša na ovoj burzi?
Ako ovo sad nije dobar ulog,šta onda je po tebi?
Stečaj se izbjegava,sve vodi ka podmirenju dugova,a ti dijeliš samo kečeve na pozitivne komentare.Ali neka te tu, barem se imamo s kime prepucavati.
[thumbsup]