VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

za danas dosta [thumbsup]

Ne znam baš.Ostaće minutu i pol za još jedan znakić.
[/quote]
Ja sam kupio na 7,70.
Onda je pomelo do granice blokade/i mene/na prodaji na 7,17/granica blokade/.Majstor je istog trena vratio na 7,70 na ostatak od mog naloga.A kako sam vidio da je blizu dvi ure bacija sam je u blokadu da nam ostane dvi tri minute prije 16 sati.
Ali možda se i Validus očituje ranije pa će možda otvoriti i ranije.

U Validusu teče alpsko mlijeko i med od kadulje.

za danas dosta [thumbsup]

Ne znam baš.Ostaće minutu i pol za još jedan znakić.
[/quote]
Ja sam kupio na 7,70.
Onda je pomelo do granice blokade/i mene/na prodaji na 7,17/granica blokade/.Majstor je istog trena vratio na 7,70 na ostatak od mog naloga.A kako sam vidio da je blizu dvi ure bacija sam je u blokadu da nam ostane dvi tri minute prije 16 sati.
Ali možda se i Validus očituje ranije pa će možda otvoriti i ranije.

U Validusu teče alpsko mlijeko i med od kadulje.
[/quote]

Od novog Salfordovog medeno-mlječnog Milsa:-))))))

Obavjestavamo vas da ce se trgovanje dionicama VLDS-R-A nastaviti u 15:11.
Na upit Upravi Validus d.d. ista je odgovorila da im nisu poznate nove materijalne cinjenice koje bi mogle utjecati na promjenu cijene dionica.
Ukoliko cijena nakon obustave opet probije utvrđene dnevne kriterije, trgovanje

ipak je danas najbrži prst [thumbsup]

Zanimljivo da se VLDS tako iznenada brzo očitovao, očito vrlo dobro zna neke stvari prije večine nas…
btw: onaj iz TOP. 3 sa svojih dokupljenih 20.000 kom zasigurno!

Prodaja se povlaci 🙂 3. po redu ne dokupljuje bezveze,dok na DKVS niko nije dokupljivo ov velikih. Tako da mislim da cemo ovaj tjedan 10 kuna viditi 🙂

Kako sam i reko 🙂 10 kuna nam se bliži.. Ovo do 9 kuna ce se brzo ocistiti,ja sam jos dokupio.

makli su se veći nalozi sa 8,76 i 9 kuna [thumbsup]

Prema neslužbenim podacima, kada se rasčiste dugovanja Podravke prema OTP, Pluris navodno nadalje ostaje vlasnik nekih 1,6% Podrvake ili cca 26.000.000 Kn što je skoro identičan iznos kojeg Podravka od Plurisa/Validusa potražuje.

Zbunjuje me ovaj na 8,70.
Ako on izlazi, možda sve i nije tako blistavo.

koji na 8,7

Prema neslužbenim podacima, kada se rasčiste dugovanja Podravke prema OTP, Pluris navodno nadalje ostaje vlasnik nekih 1,6% Podrvake ili cca 26.000.000 Kn što je skoro identičan iznos kojeg Podravka od Plurisa/Validusa potražuje.

Ako je tomu tako, onda će se dugovi samo prebiti i riješena stvar sa Podravkom.
Šelebaj, Šelebaj, mogo si nam odmah reč…

koji na 8,7

ovaj sa 6 komada dionica

pa koliko vam treba da se iskrcate…..

a onda ide priča o popunjavanju gapića… [lol]

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

New Report

Close