VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Puno hvala, svima

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

A di je bivši vlasnik ??? Nema ga više u prvih 10. Kako to da je on prodao 35.000 komada a Vi niste ?

KUPOVAO SAM JA BELJE PO 8, PTKM 12, ATPL 70, KODT 200, HDEL 50, TNPL 200 a VI ?

BPBA-R-A
1. VALIDUS D.D. 513.477 29,09%

Da li je ovo točno, ili sam ja nešto pobrkao. Lucky, znaš li ti nešto o ovome? Hvala

Da to je točan poatak,Vlds je vlasnik Vaba banke skoro 30%

to da je uz samo more ne stoji. ako i kažemo da je blizu mora onda se radi o sjevernoj strani splita gdje se nalaze škver i sjeverna luka pa turistički nije zanimljivo u smislu plaža.
s druge strane da je lokacija atraktivna je istina jer se nalazi uz sjeverni ulaz u split (6 traka). do centra ima max 20 min pješke. preko puta je upravo u završetku agramova poslovna zgrada.

Pa neće novi vlasnik na tom skupom zemljištu gradit apartmane za turiste… već valjda neku poveću poslovnu zgardu ili sl. poput agramove koja je samo preko puta tvornice MILS – kako ste sami posvjedočili…
Dakle, lokacija je skupo unovčiva za VLDS i ostale te se zato i seli tvornica Mils u Sinj te je ujedno i tome zemljište nedavno prenamjenjeno u poslovno-stambeno zemljište – radi velike zarade svih interesno upletenih i sl.

to i tvrdim nego samo da se ne shvati krivo podatak da je zemljište uz more

on kaže pad na malom prometu..

Mali promet uvijek nagovještava veliki pad ( Graham )

15.485 kom na 7,29

"Cinik je osoba koja zna cijenu svega, no ne zna vrijednost nićega."

molim kolegu s 15k na bidu da drapne po asku 🙂

slijedi nam precesija

A di je bivši vlasnik ??? Nema ga više u prvih 10. Kako to da je on prodao 35.000 komada a Vi niste ?

U pravu si………potegni po bidu

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

VLDS – pojavilla se iznenadna pojedinačna kupnja od 15.485 kom!!!
Što li se to sprema?

tko hoće može van

15.485 kom na 7,29

Mora da je neka odlična vijest na pomolu – sprama se čišćenje za up….

New Report

Close