VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nedaju o blokadu [undecid]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Do blokade još cca 5300 komada

du du du .. nema nam pomoći

Nevjerojatno!! Sa bjednih 5000kom.štopa i kupuje sve ispod toga. Promet već 177.000kn [yawn]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

s ovom cijenom je probijena linija otpora i to na lijepom prometu

Ovim je sada sva enigma riješena!
Ako VLDS plati samo kunu Pluriosvog duga, VLDS će po osnovi regresnog prava (poput Podravke) dobit adekvatan broj dionica VLDS koje se u vlasništvu Plurisa tj. gubitnik je Pluris, a ne VLDS te njegovi ostali dioničari :-)))

Hoćete li Validus tražiti naknade od Plurisa?
Moj posao nije tjerati pravdu ni "mak na konac", već pokušati riještiti sudbinu Validusa. Ako je sudužništvo potencijalna obveza, dok Validus ne plati ni kunu nema ni potraživanja prema Plurisu. U nekom kasnijem trenutku postavit će se pitanje zaštite financijskih i drugih interesa Validusa i njegovih dioničara.

Vjerovatno ćemo u blokadu nakon 14 sati.Netko će skupiti ovih 5.000 kom/ja ne mogu a da mogu bih/
ili ako pobigne onda bi to moglo i prije pa da nam ostane malo vrimena u slobodnom rastu.
Blokada nakon 14 sati i nema više trgovanja.Iako bi možda i moglo ako se valiudus ranije očituje.
Mislim da je ovo jako dobra situacija za onoga tko je kupovao jutros natašte.Ja potrošio do posljednje kune.
Zašto?Ja ne pišem reda radi.Ja u ljubav,pardon Validus vjerujem.I malo više Šelebaju nakon ovog
intervjua.

U Validusu teće med i mlijeko,a uskoro bi mogla i rijeka meda i mlijeka.

Ne bih htio biti zločest i zloban, ali pokušajte si nabaviti Varaždinski list pa će vam biti jasno zašto je danas bilo šišanje ovdje.

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

@Walter33
Možete li podijeliti s nama info. Hvala

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

S400@
Evo, nema ničeg lošeg objavljenog!
http://varazdinske-vijesti.hr/gospodarstvo/
Kolega očito pokušava samo dobit na vremenu za kupnju VLDS (DDJH mu je još u blokadi pa ne može još do love)

….kolega Walter….unatoć svim nastojanjima da si pribavim tu gore navedenu tiskovinu…..NULA BODOVA….pa Vas stoga umoljavam da se očitujete tu pred nama…elektronski.. [cool]…ovakve zagonetke ne pridonose transparentnosti našeg tržišta…hvala lijepa !! [wink]

John Maynard Keynes:dugoročno gledano ionako smo svi mrtvi....veni, vidi......uložih u dionice :) Aristotel kaže - ...pare nisu za budale... :)

….kolega Curiosity……nemrem da se spojim…javlja mi odbijenicu…sigurno je to dobar link?? [sad]

John Maynard Keynes:dugoročno gledano ionako smo svi mrtvi....veni, vidi......uložih u dionice :) Aristotel kaže - ...pare nisu za budale... :)

Link je ok… te kao što već rekoh nema ničeg vezanog za VLDS, kolega Walter nam je samo uzaludno pokušao prezentirat (bez da on stavi link ili sl.) mačka u vreči tj. pokušat max. umanjit visoku vrijednost današnjeg članka u svezi riješenja VLDS.
http://varazdinske-vijesti.hr/gospodarstvo/

….kolega Curiosity……nemrem da se spojim…javlja mi odbijenicu…sigurno je to dobar link?? [sad]

New Report

Close