VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Cveba,to je previše.
Deniro je reka 7,70 maksimum.
A Mrgud je reka da ćemo udriti 8 do kraja sedmice.A Mrgud je odličan tehničar.
Ipak mi je ugodno oko srca.Nikada više Validusa u mom portfelju.
Ipak,ovo je ZSE.
Atomski udar na desno?Odma na otvaranju?

Na Validusu teče rijeka meda od kadulje i alpskog mlijeka.

Evo kad se dim razišao nakon atomskog udara i kad je radijacija splasnula – 7,19.

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Ne znam što ste očekivali ? Ovo je sve rekla – kazala, bit će, napravit ćemo..itd.Dok god se ne odblokira račun ,vide prvi rezultati ove priče, značajnijeg pomaka nema.Dokup i čeka za strpljive….

ne mogu vijerovat DKVS je u stecaju skoro pred gasenjem pa se trguje na 10 a mi do 10 ne mozemo ni u ludilu to ti je burza

koja brana do 8 preko 10xxx kom. jednostavno nekome ne odgovara da idemo gore i to je to

kala@
"Na pomolu je prva prodaja imovine i namirenje dijela duga, a kroz tri mjeseca Validus će postići dogovor s najvećim vjerovnicima koji čine 95 posto duga, najavljuje Šelebaj"
Šelebaj: Kroz tri mjeseca uspjet ćemo postići dogovor sa svim velikim vjerovnicima

[thumbsup]

Tko još nije kupio današnji Poslovni i pročitao cijeli intervju sa Šelabajem – neka požuri da ne zakasni!
Sve je pojašnjenjo tj. više nego kristalno + za VLDS jasno… itd.
Šelebaj: Kroz tri mjeseca uspjet ćemo postići dogovor sa svim velikim vjerovnicima

vidim, pumpa se VLDS. tako su pumpali i DKVS dok se nisu iskrcali, a onda adio…..

pod ovom vladom nema nam spasa!!!!!

mene pomelo….sretno ostaloj ekipi……….. [thumbsup]

Tko još nije kupio današnji Poslovni i pročitao cijeli intervju sa Šelabajem – neka požuri da ne zakasni!

Daj ako ima ko cijeli interviju nek ga stavi na forum

Biti ce ovdje svašta,u pozitivnom smislu 🙂 Ova dionica ce biti bomba u 2011 🙂

Daj ako ima ko cijeli interviju nek ga stavi na forum
[/quote]

Evo cijelog transparetnog članka:
http://www.poslovni.hr/vijesti/selebaj-kroz-tri-mjeseca-uspjet-cemo-postici-dogovor-sa-svim-velikim-vjerovnicima-169171.aspx

New Report

Close