Ovaj naslov-Kroz 3 mjeseca uspjet ćemo postići dogovor sa svim velikim vjerovnicima-niju li se neke slične najave već ponavljale u njegovom mandatu jedno 2-3x??Neznam, ja im više ne vjerujem.Možda za tri mjeseca budem imao mud. ovdje opet ući, ali na rekla-kazala najavu-nemam.I kakva je to hebena poslovna tajna koliki su ukupni dugovi Validusa?????? Pa zar oni ne kotiraju na ZSE i nebili svi ulagači imali pravo na ravnopravnu pritupnost informacijama???????Koji su to muljatori….A koštali su me finih para!
Cveba,to je previše.
Deniro je reka 7,70 maksimum.
A Mrgud je reka da ćemo udriti 8 do kraja sedmice.A Mrgud je odličan tehničar.
Ipak mi je ugodno oko srca.Nikada više Validusa u mom portfelju.
Ipak,ovo je ZSE.
Atomski udar na desno?Odma na otvaranju?
Na Validusu teče rijeka meda od kadulje i alpskog mlijeka.
Ovaj naslov-Kroz 3 mjeseca uspjet ćemo postići dogovor sa svim velikim vjerovnicima-niju li se neke slične najave već ponavljale u njegovom mandatu jedno 2-3x??Neznam, ja im više ne vjerujem.Možda za tri mjeseca budem imao mud. ovdje opet ući, ali na rekla-kazala najavu-nemam.I kakva je to hebena poslovna tajna koliki su ukupni dugovi Validusa?????? Pa zar oni ne kotiraju na ZSE i nebili svi ulagači imali pravo na ravnopravnu pritupnost informacijama???????Koji su to muljatori….A koštali su me finih para!
Walter,izašli ste u krivom trenutku.Iskreno mi je žao.
A ovaj dug od 140 mil kn nije upitan.Ali to nije Validusov dug,t je uglavnom dug fimaša gdje je
Validus garant,pa se može reći da je poslovna tajna jer se ne može znati u kojem djelu će se Validus naplatiti-
Raspon je veliki-od 0% do 100%.
Ali ne vrijedi li samo Validus 300 mil kn.Fimaši tu imaju više od 50%.
Pa samo taj dio imovine vrijedi preko 150 mil kn.
Naravno ako se imovina ne prodaje navrat nanos.
A Šelebaj to upravo radi,radi nas,ali i radi svoga zuba.
Na Validusu teče med i mlijeko!
Cveba,to je previše.
Deniro je reka 7,70 maksimum.
A Mrgud je reka da ćemo udriti 8 do kraja sedmice.A Mrgud je odličan tehničar.
Ipak mi je ugodno oko srca.Nikada više Validusa u mom portfelju.
Ipak,ovo je ZSE.
Atomski udar na desno?Odma na otvaranju?
Na Validusu teče rijeka meda od kadulje i alpskog mlijeka.
ispravak netočnog navoda: kaže se atomski udar s lijeva pa se onda svi bace na desno
Karikirano,
koliko bi bila realna cijena da stvarno za 3 mj. odblokiraju račun ,počnu sa namirom vjerovnika i daljnjim poslovanjem?Čisto molim neke procjene.
Kolega Lopina,nije mi žao što sam izašao iz Validusa,jer je bilo jako lijepih pickova unatrag 2-3 tjedna. Meni se nije bilo lako kretati kroz valove ovdje sa 7500 kom,tj.nisam ni mogao. Previše je ovdje "poslovnih "tajni.
cveba, mislim oko 20kn a za dalje se ne bih usudio prognozirati. trenutna cijena je odraz straha i neizvjesnosti. kad bi se dogodilo to što tvrdiš, mislim da je moj target realan a dalje je stvar tržišta
Ako je dkvs u stečaju letila preko 100%,a validus ima velike šanse da se izvuce on može i u špekulaciji na 20 kuna.
"Na pomolu je prva prodaja imovine i namirenje dijela duga, a kroz tri mjeseca Validus će postići dogovor s najvećim vjerovnicima koji čine 95 posto duga, najavljuje Šelebaj."
Šelebaj: Kroz tri mjeseca uspjet ćemo postići dogovor sa svim velikim vjerovnicima
TOP 3. je prije nas vrlo dobro znala zašto stalno dokupljuje