VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pa što onda ne lupaju svi po bidu da prodaju što imaju…bolje 6kn nego 0 kn. [thumbsup]

Evo ovaj post od Iveka ti sam govori zašto neko ne udari po bidu. Svi su manje više uvjereni u povrat svojih uloženih sredstava. I ja sam 2008 na samom vrhu, skoro svaki dan govorio-mislio sad če stati pa če gore i tako dugo, dugo dok nije stalo ali gubitak ?? bolje da i ne govorim. Ulaz mi je početni bio u VLDS 12,xx kn, (kratio sam ga dokupom) pa što bih sada trebao BID opaliti, neka, neka vidite da je država prezadužena i pokradena od strane vladajuče klase. Uvijek kao i u rat idu samo mali ljudi a to smo mi, pa tako i sada mi mali trebamo dati lovu DOBROVOLJNO (nema mi Šukija) da izvučemo državu iz dugova. Ordenje i kajmak zna se kome ide.. Generalima koji u bitci bili NISU.. REMETINAC !!
LP [angry]

I very much love INGRA !!

Evo niko se nece ni po 7 kuna isprazniti 1120 komada nije malo,to sve govori.

Pogledajte svi naslov za ocjenu na naslovnici poslovnog i kliknite tamo gdje mislite da je ispravno . "Ja sam lopov. Ukrao sam sebi i svojoj obitelji dvadeset godina života."

Sad zamislite, vratiti se u 2008 vrh Crobexa i sada pa se OCIJENITE … ja bih sebi stavio jedininicu ali ne mogu, pa je zato stavite Vi !!
[cool] [embarass]

Evo niko se nece ni po 7 kuna isprazniti 1120 komada nije malo,to sve govori.

to nije ni pišljivih 8000 kn, što je na burzi smijurija od love….

ne dajem investicijske savjete niti preporuke za kupnju/prodaju dionica!

Ja sam malo karikirao stvar gore, ali svejedno. Ovaj cirkus danas na Đakovštini (promet trenutno veći nego na Podravci ?!?) samo pokazuje da je kod nas sve moguće…
Imam VLDS kupljeno po 9kn, oko 2% portfelja i čak da i ode na nulu to je tzv. oportunitetni trošak pa nema veze. Ali cijela trakavica zadnjih mjeseci (godinu i pol?) je više no zanimljiva. Naravno da je priča (kakva god ispala) složenija od onoga što mi ovdje možemo znati, pa me doista zanima kakav će biti rasplet. Iako, do njega neće doći lako, a i sigurno je da još dosta špekulanata mora ostati bez dionica, ako ćemo "po pravilima struke". [lol]

Zašto baš ja?
Šelebaj kuka da država na njemu trenira strogoću
http://danas.net.hr/novac/page/2011/01/07/0356006.html
Ako ode on – a morat će izgledno ako bude kažnjen – tko će dovršit pregovore te odblokadu?

Suđenje osmorki radi afere Spice.
Rasprava se odgađa,jer obrana nije mogla ozbiljno analizirati predmet od 40.000 stranica u osam dana,tako da su
tražili odgodu.Normalno da je nisu dobili.Neš ti 40.000 stranica.Pa to je samo 5.000 stranica dnevno.
Ali pošto se radi o šteti od 500 mil kn,kao što pišu stupidni novinari.Radi se o poslu vrijednom
500 mil kn.I normalno da je knjigovodstrvenu ekspertizu napravio politički podoban knjigovođa.
Obrana smatra da pojedinac to ne može napraviti,naročito ako je politički podoban.Analizu treba
napraviti knjigovodstvena arbitraža koja se sastoji od jednog našeg,jednog vašeg i jednog
ni našeg ni vašeg,ali obe strane ga trebaju potvrditi.
Smatram da je odgoda procesa neminovna i da će ta knjigovodstvena arbitražna ekspertiza,koja
bi kao relevantan faktor,u roku od barem tri do šest mjeseci mogla ovih 40.000 stranica
trebala povečati barem na 60.000.
A što više stranica to optužba tanja.
Kao totalni laik usudio bih se reći da će Podravka biti glavni gubitnik ovog posla sa kupnjom
vlastitih dionica,da bi trebali nastradati njihovi menađeri,a možda netko iz Fime, ako je pomagao
tom menađmentu u nezakonitoj raboti.
A trakavica VALIDUS se nastavlja.

U Validusu će teći med i mlijeko ili….kao što kaže moj prijatelj MedoBudo.

. PLURIS D.D. 985.107 36,46 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
2. NIKOMAT D.O.O. 342.898 12,69 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
3. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 117.145 4,34 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA + 5000
4. VALIDUS D.D. (1/1) 51.061 1,89 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
5. PBZ D.D. 36.166 1,34 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. HORVAT MILAN 34.372 1,27 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
7. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 32.872 1,22 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. ALBRECHT SCHLEICHER KG 24.000 0,89 Osnovni račun BURSCHEID, NJEMAČKA
9. BABIĆ DRAGO 18.586 0,69 Osnovni račun OSIJEK, HRVATSKA
10. UTILIS D.O.O. 15.000 0,56 Osnovni račun ČAKOVEC, HRVATSKA

Očitovanje na ZSE nije stiglo – Hanfa o blokadi trgovanja VLDS odlučuje već u ponedjeljak ili?

@Paspartu
Odlučila je o Luci Ploče za jedan dan jer tamo nema političara u igri, no ovdje je nekoga VUNA. Tko zna tko je ovdje ovce šišao i za koga !!
LP [bye]

Očitovanje na ZSE nije stiglo – Hanfa o blokadi trgovanja VLDS odlučuje već u ponedjeljak ili?

Izgleda da ovaj što se krca ,što je puknuo po BIDU 5.000 kom,pa kupovao nekoliko tisuća na
ASKU isturujići tisućice na prvo mjesto za to ne mari.Krca li se krca.Žuri mu se.
Dionice se teško kupuju.Čitav dan sam čulio i kupio ništa.Tek kada sam se počeo naguravati uspio i nešto kupiti.
Mrgud nam je obečao 8 ove sedmice.A ostao nam još jedan dan.Ako se nekome žuri,a možda se to sutra i dogodi ili nam se vrate prebjezi koji su nas napustili bojeći se Spice.
Spica se odgađa,.vjerovatno na nekoliko mjeseci.

Na Validusu će teći med i mlijeko ili…kao što kaže moj prijatelj MedoBudo!

Izgleda da ovaj što se krca ,što je puknuo po BIDU 5.000 kom,pa kupovao nekoliko tisuća na
ASKU isturujići tisućice na prvo mjesto za to ne mari.Krca li se krca.Žuri mu se.
Dionice se teško kupuju.Čitav dan sam čulio i kupio ništa.Tek kada sam se počeo naguravati uspio i nešto kupiti.
Mrgud nam je obečao 8 ove sedmice.A ostao nam još jedan dan.Ako se nekome žuri,a možda se to sutra i dogodi ili nam se vrate prebjezi koji su nas napustili bojeći se Spice.
Spica se odgađa,.vjerovatno na nekoliko mjeseci.

Na Validusu će teći med i mlijeko ili…kao što kaže moj prijatelj MedoBudo!
[/quote]
Ako neko ima nek stavi cijeli interviju sa Šelebajom iz Poslovnog

New Report

Close