VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da Validus je kolateralna žrtva Podravkinih muljaža, ali percepcija javnosti i pravoduđa (DORH, privremeni stečajni upravitelj) ako mogu primjetiti, da su Fima i njeni kraci špekulanti, varalice i glavne štetočine. Za dobrobit Validusa jedino smo u dioničari zainteresirani.
I dalje sam mišljenja da i kontrolirani stečaj-likvidacija portelja fonda, bez manipulacija i otimanja dioničarima može donijeti lijepi plus.

…i onda je svizac zamotao čokoladu.
Ned’o bog stečaja ovdje.

Da Validus je kolateralna žrtva Podravkinih muljaža, ali percepcija javnosti i pravoduđa (DORH, privremeni stečajni upravitelj) ako mogu primjetiti, da su Fima i njeni kraci špekulanti, varalice i glavne štetočine. Za dobrobit Validusa jedino smo u dioničari zainteresirani.
I dalje sam mišljenja da i kontrolirani stečaj-likvidacija portelja fonda, bez manipulacija i otimanja dioničarima može donijeti lijepi plus.

…i onda je svizac zamotao čokoladu.
Ned’o bog stečaja ovdje.

[/quote]

Stečaj bi odradio ono Šelebaj želi, ili barem trvdi da želi, način da se imovina pošteno valorizira i zaštiti dioničare i vjerovnike (svatko naravno više svoje poslodavce). Likvidacija na balkanski način je vrlo realna opcija, zato i je kapitalizacija pola Ivaniševićeve kuće u Splitu.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Kolega Lopina, daj ne lupetaj više. I smršavi da ti se ne događaju takve stvari više.

Ono jučer mi je izgledao kao navlakuša za izlazak.Već je par puta bilo tako ovdje. Neki koji su bili debelo ovdje su odavno pobjegli jer su imali info u pravo vrijeme,a bježali su uz 50-80% minusa. Kolega Mrgud koji je iskreno vjerovao,kao i ja , u razrješenje ove sage, ponovo se vraća u ATPL. Od Šelebaja niti traga niti glasa. Pozdrav gospodičnoj koja ima nezahvalnu ulogu u Validusu da odgovara na upite razočaranih dioničara.

Ta gospođica u VLDS pojma nema, a i ako slučajno nešto zna a nezna, nesmije iznijeti u javnost, inače ona ne posjedujue dionice. Mrgud nije izašao iz VLDS nego dokupljuje ali je istina kupio ATPL – za slobodni keš.
LP
[/quote]
Danas je netko zaustavio rast.Ja znam tko je to.Moj debeli prst puknuo po prodaji 1070 kom,a htio sam staviti na kupnju 570 kom po 7,11.Ali pošto sam uspio kupiti nazad,bar moji brokeri mogu biti zadovoljni, jer iako sam ja spušija oni su zaradili.

Ako bude ovakvih grešaka neće biti ni meda ni mlijeka ni u jednoj mojoj investiciji.
[/quote]

manje je više, a više još više

u ovakvom tržište nije se pomaklo sa 7. koliki još znak trebate da ćete svi ovdje ostati bez gaća, potkošulje čarapa…

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

rekvij kaj se žestiš pa mi smo nudisti [wink]

slijedi nam precesija

Po ovim grafovima če mnogi znati što im je raditi !!
LP

I very much love INGRA !!

Po ovim grafovima če mnogi znati što im je raditi !!
LP

Sve stoji ali zanima me objašnjenje kako se može raditi tehnička analiza uz mizerne promete???

rekvij kaj se žestiš pa mi smo nudisti [wink]

heh bijah i ja dok nisam skužio koliko je duboka jama [smiley]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

@torpedo
Nije baš lako poglavito onome tko vičan tome nije, ,, ali uz svakodnevno pračenje, crtanje garfova nekoliko desetaka puta dnevno i noću, uz popratu drigih programa za utvrđivanje onoga što si otprilike dozao (Ret i Elwave) sve ukazuje ovako kao na slikama. Usput ako se malo pozabavite na manjim minutažama brojanje valova EWT, ukazuje se na isto. No otom potom, Svako ima svoje mišljenje.
LP

I very much love INGRA !!

Sad kad optužni prijedlog afere Spice dođe u fokus, vjerovatno je da će doći do obustave trgovanja dionicama VLDS-a i stečaja.

KUPOVAO SAM JA BELJE PO 8, PTKM 12, ATPL 70, KODT 200, HDEL 50, TNPL 200 a VI ?

pa što onda ne lupaju svi po bidu da prodaju što imaju…bolje 6kn nego 0 kn. [thumbsup]

Ja sam uvjeren da ce se nešto na ovoj dionici dobro desiti.Sumnjam da ce svaka dionica s nekom aferom u stečaj. Imovina validusa je daleko veca od duga,a i cijena je previše pala. Ja sam kupio po 9,43 i nesto po 8,43.

New Report

Close