VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ono jučer mi je izgledao kao navlakuša za izlazak.Već je par puta bilo tako ovdje. Neki koji su bili debelo ovdje su odavno pobjegli jer su imali info u pravo vrijeme,a bježali su uz 50-80% minusa. Kolega Mrgud koji je iskreno vjerovao,kao i ja , u razrješenje ove sage, ponovo se vraća u ATPL. Od Šelebaja niti traga niti glasa. Pozdrav gospodičnoj koja ima nezahvalnu ulogu u Validusu da odgovara na upite razočaranih dioničara.

Ta gospođica u VLDS pojma nema, a i ako slučajno nešto zna a nezna, nesmije iznijeti u javnost, inače ona ne posjedujue dionice. Mrgud nije izašao iz VLDS nego dokupljuje ali je istina kupio ATPL – za slobodni keš.
LP
[/quote]
Danas je netko zaustavio rast.Ja znam tko je to.Moj debeli prst puknuo po prodaji 1070 kom,a htio sam staviti na kupnju 570 kom po 7,11.Ali pošto sam uspio kupiti nazad,bar moji brokeri mogu biti zadovoljni, jer iako sam ja spušija oni su zaradili.

Ako bude ovakvih grešaka neće biti ni meda ni mlijeka ni u jednoj mojoj investiciji.

VLDS je izbjego stečaj,tu neko pažljivo dokupljuje,a kupnja je sve jača.

VLDS nije izbjegao stečaj jer se DORH još nije očitovao a država neće čekati svoje novce još 5 godina.
Bolje da je sve u rukama stečajnog nego da Šeli kolo vodi.
Neće to još dugo.[bye]

KUPOVAO SAM JA BELJE PO 8, PTKM 12, ATPL 70, KODT 200, HDEL 50, TNPL 200 a VI ?

VLDS nije izbjegao stečaj jer se DORH još nije očitovao a država neće čekati svoje novce još 5 godina.
Bolje da je sve u rukama stečajnog nego da Šeli kolo vodi.
Neće to još dugo.[bye]

Novoregistrirani forumaši ovdje barataju sa puno informacija-jedni za kupnju-a drugi za izbjegavanje ove dionice..zanimljivo natjecanje već mjesecima…mene da ova dionica nezanima nebi ni čitao šta se piše a kamoli kupovao kao što oni tvrde smeće od dionice…Svi bi zaradili ali na pohlepan način..takvo je danas društvo..

http://www.poslovni.hr/vijesti/o-optuznicama-u-aferi-spice-sud-odlucuje-sutra-i-17-sijecnja–168852.aspx

Plašljivci bješte iz VLDS to je prava propast, katastrofa, cijena če mu uskoro biti 3,xx kn !!
Hajde da sad vidim ocjenu !! [thumbsup]

I very much love INGRA !!

http://www.poslovni.hr/vijesti/o-optuznicama-u-aferi-spice-sud-odlucuje-sutra-i-17-sijecnja–168852.aspx

Od kada ste i vi počeli drukati za Validus.Biće da ste se ukrcali i tukli po ASKU jučer i danas.
Ovo je obavijest koju ste trebali staviti na temu pod razno.Što Validus ima sa podravkom,pa ona ga je i odvukla ovoliko nisko.Bilo koja odluka može biti samo dobra vijest za Validus.
Dug kao posljedica pada cijene Podravke i margine coola,kao i kamata po tim kreditima
platit će Podravka,kao što i spada.

U Validusu će teći med i mlijeko ili….kao što kaže moj prijatelj MedoBudo.

Ono jučer mi je izgledao kao navlakuša za izlazak.Već je par puta bilo tako ovdje. Neki koji su bili debelo ovdje su odavno pobjegli jer su imali info u pravo vrijeme,a bježali su uz 50-80% minusa. Kolega Mrgud koji je iskreno vjerovao,kao i ja , u razrješenje ove sage, ponovo se vraća u ATPL. Od Šelebaja niti traga niti glasa. Pozdrav gospodičnoj koja ima nezahvalnu ulogu u Validusu da odgovara na upite razočaranih dioničara.

Ta gospođica u VLDS pojma nema, a i ako slučajno nešto zna a nezna, nesmije iznijeti u javnost, inače ona ne posjedujue dionice. Mrgud nije izašao iz VLDS nego dokupljuje ali je istina kupio ATPL – za slobodni keš.
LP
[/quote]
Danas je netko zaustavio rast.Ja znam tko je to.Moj debeli prst puknuo po prodaji 1070 kom,a htio sam staviti na kupnju 570 kom po 7,11.Ali pošto sam uspio kupiti nazad,bar moji brokeri mogu biti zadovoljni, jer iako sam ja spušija oni su zaradili.

Ako bude ovakvih grešaka neće biti ni meda ni mlijeka ni u jednoj mojoj investiciji.
[/quote]

Vjerojatno te taj prst spriječio i da ingru prodaš po 18,75

Mislim da će sutra i u petak biti dioničar u Validusu biti vrlo stresno. Sretno svima Vama koji ste ostali ovdje,ja sam bio odlučio iskoristiti ovu ponuđenu priliku da izađem, te sam već vratio dio izgubljenih novaca ovdje. Zaista, ne bih volio da ovo ispadne licemjerno, ali zaista vam želim sreću ovdje.

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

bojim se da bi se ovdje mogla ponoviti ZDNK, a i najnoviji slučaj Đakovština DKVS-R-A…objavljeno je na burzi da uskoro ide brisanje Đakovštine d.d. iz sudskog registra tj. gašenje firme, a to znači delistiranje dionice s burze jer prestaje postojati [shocked]
a VLDS ispunjava oba uvjeta za stečaj…. [embarass]

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

bojim se da bi se ovdje mogla ponoviti ZDNK, a i najnoviji slučaj Đakovština DKVS-R-A…objavljeno je na burzi da uskoro ide brisanje Đakovštine d.d. iz sudskog registra tj. gašenje firme, a to znači delistiranje dionice s burze jer prestaje postojati [shocked]
a VLDS ispunjava oba uvjeta za stečaj…. [embarass]

Pa što nisi izaša kada se bojiš.Ovo je dionica sa velikom nadnicom za strah.
A ako niste unutra,ne trebate se bojati jer sigurno nećete izgubiti.
Ali nećete ni zaraditi.Samo vi čvrsto spavajte.
Evo Mrgud vas poziva na bijeg.Afera Spice će donijeti nove afere,Ljubo Jurčić će Podravkine
grihe htjeti prebaciti na druge.Kaže da neće opraštati.Da ali mora imati i zakonsdke osnove.
Ovdje se radi o političkom linču u kojem je Validus kolateralna žrtva.
Da li ćemo kao mali dioničari Validusa tužiti Podravku zbog nanešene štete.
Nikad ne reci nikad.

Validusu bi uskoro mogao postati dionica najvećih valova.A ja sufanje obožavam.

U Validusu će biti vrlo promjenjivo vrijeme.Od sunčanog do jakih padalina.Trebamo biti na sve spremni.Evo napustio nas je i Walter,umorio se od Validsa,a rasplet se tek očekuje.

Kolega Azul,kakva Đakovština,kakva Zdenka,kakva sličnost?

Da Validus je kolateralna žrtva Podravkinih muljaža, ali percepcija javnosti i pravoduđa (DORH, privremeni stečajni upravitelj) ako mogu primjetiti, da su Fima i njeni kraci špekulanti, varalice i glavne štetočine. Za dobrobit Validusa jedino smo u dioničari zainteresirani.
I dalje sam mišljenja da i kontrolirani stečaj-likvidacija portelja fonda, bez manipulacija i otimanja dioničarima može donijeti lijepi plus.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

New Report

Close