Pa bilo je i vrijeme i logički da se odblokira VLDS:-))
OPT konačno naplačuje svoje – FIMA se briše kao suvlasnik Podravke te zauzvart odlokira VLDS
danas još neslužbeno, dakle sutra ili petak službeno, jer je četvrtak praznik i spajanje vikenda pa onda rodeo u ponedjeljak
A da točno objasnite ZAŠTO bi Podravka odblokirala Validus kad će joj OTP aktiviranjem zaloga i prodajom tih dionica učiniti IZRAVNU štetu od više desetaka milijuna kuna???
I kakve veze ima Validus s tim dionicama – Validus se nije zadužio kod Podravke radi SPICEA – to vam je već nekoliko puta pisalo ovdje.
Ovaj sam komentar nekog forumaša pročitao neki dan na forumu Večernaka ispod teksta o povlačenju zatjeva za stečaj od strane ĐĐ Stana a odnosi se na gdina. Šelebaja.Dobro me je neugodno iznenadilo,naročito obzirom na tipfelere forumaša,jer mi se čini da živi u francuskoj:
"Ovaj pokusao prodati banku Pegase Partners un Parisu ali bez sreca. Francuz vlasnik od firma Francois Gaucher zasnao da Jelebaj je pravi bandit a onda on se nudio za 5000eu da bude Pegase Partner prestavnik u HR pricao da on moze dobiti zgrade od firme na stecaj za malo para… da ministar Suker je u igra da on je nijegov igrac… budalo jedno jos da nijegova zena controlira vijesti na televizia. Naravno da su poslali u PMM … nas pravi manager "
Slijedi odblokada računa VLDS?
OTP krenuo u prodaju 10,6% Podravke
http://www.poslovni.hr/vijesti/otp-krenuo-u-prodaju-106-podravke-168239.aspx
Ako OTP proda dionice Podravke po ovim cijenama kapitalizirati će gubitak od 120 mil kn za što je Podravka jamac i što potražuje od Validusa. To bi mogao značiti kraj Validusa, jer ovako još ovijek postoji nada da će Podravka doći na 500 kn pa će nestati potraživanje Podravke prema Validusu od 120 mil kn!
Slijedi odblokada računa VLDS?
OTP krenuo u prodaju 10,6% Podravke
http://www.poslovni.hr/vijesti/otp-krenuo-u-prodaju-106-podravke-168239.aspx
Ako OTP proda dionice Podravke po ovim cijenama kapitalizirati će gubitak od 120 mil kn za što je Podravka jamac i što potražuje od Validusa. To bi mogao značiti kraj Validusa, jer ovako još ovijek postoji nada da će Podravka doći na 500 kn pa će nestati potraživanje Podravke prema Validusu od 120 mil kn!
[/quote]
Je,u pravu ste kolega Antiša. Ako se realizira prodaja Podravkinih dionica po 350 kn kako su najavljivali- VLDS je u bezizlaznoj situaciji.Gotovo kao OPTE.
Je,u pravu ste kolega Antiša. Ako se realizira prodaja Podravkinih dionica po 350 kn kako su najavljivali- VLDS je u bezizlaznoj situaciji.Gotovo kao OPTE.
[/quote]
Uspoređuješ telekomunikacijsku firmu u usponu i ovo nešto.
Čime se Validus zapravo bavi?
Koliko ja znam imaju samo hrpu propalih firmi, a njihovi vlasnici su u zatvoru!
nije mi jasna ova ekipa, pa ako toliko žele van što se ne prospu po bidu, sumnjam da će dobit iznad 7 danas… očito se samo zafrkavaju
nije mi jasna ova ekipa, pa ako toliko žele van što se ne prospu po bidu, sumnjam da će dobit iznad 7 danas… očito se samo zafrkavaju
uf da ih hoce netko pomest
gone šelebaja 🙂