VLDS (Validus)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLDS (Validus)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

-tromjesečni prosjek cca 8 kn
-prometi sve manji
-prvih deset bez promjene
Jučer se poskliznuo jedan,danas opet i pao na livu bandu.Di baš na mene.
Netko se želio riješiti balasta na kraju godine.
A ja mislim da nije balast pa skupljam kao i RBA pod red br 3 i za novu godinu čuvati svoje blago.
Slabo se gurate na kupnji ili ste prenisko.Ne budite škrti.
Ako ovako nastavimo postat ću većinski.

Na Validusu će teči med i mlijeko ili… kao što kaže moj prijatelj Medo Budo.

Intersantno je kako ste napustili DKVS unatoč nevjerojanim analizama poslovanje.
Naprosto je sve frcalo od brojki, a med i mlijeko neću ni spominjati.

Ugodno trgovanje.

p.s.
Sretna Nova…

A ja mislim da nije balast pa skupljam kao i RBA pod red br 3

Taj isti RBA može reći propalo ulaganje od 3-4 milje kuna, otpis i doviđenja.
Al sigurno taj isti RBA nije unutra sa 40% svog portfelja kolega LOPINA.
Dobronamjeran savjet, ne kupujte mačka u vreći jer lako ovo može biti izlistano i stečajni postupak pokrenut valjano,a gdje ste onda Vi kolega Lopina??? Kraći za 40-50% portfelja.
Jedno je igrati se sa 5-10% portfelja, a jedno je kupovati 40% svog portfelja.
Moj savjet, ako se ikad vrati na 7,7kn prodavati bez razmišljanja!
TA kaže malenkasti rast 4 do 5% i onda opet PAD.

Top rast u 2011.g. - TEP, ZVCV, HRDH, HDEL, VDKT, IPKK, ....

A kako se financira taj VLDS ? dugo je u blokadi,kako plaća račune ? ima dosta likvidne imovine koju ja želim kupiti,naravno uz diskont.Čekam ja bude to jednog dana.

obožavam strvine-posebno ovce

Deniro,
hvala.
Nitko se rizičnom ulogu kao što je Validus ne bi trebao izložiti više od 10% portfelja.
Ali kako RBA treći dioničar povečava svoj udio i akumulira ja sam sa 20% povečao na 30%.
Ako dionica krene žestoko up ja ću pomalo prodavati kako mi udio nebi probio 30%.
Tako i u padu pomalo dokupljujem i to je moja strategija.
Ali kako sam ja burek investitor sigurno je da neću zaustaviti rast,ali ni zaustaviti pad.
Moja TA kaže da najprije slijedi žestoki rast,a tek tada treba donijeti najbitniju odluku.
Prodati ili zadržati.
A ovo je ionako stečajna cijena pa cijena može puno up,a malo doli.

U Validusu će teči med i mlijeko ili…..kao što kaže moj prijatelj MedoBudo!

Zašto ih burza ne izbaci iz kotacije ako ne plačaju ?

Zašto ih burza ne izbaci iz kotacije ako ne plačaju ?

Ja ne plačam ni struju ni vodu,a još me nisu izbacili.
P.s. sve sam upuca u Validus.

To postoji samo kod nas,neplatiš obveze i nikom ništa ? zar samo budale plačaju ?

To postoji samo kod nas,neplatiš obveze i nikom ništa ? zar samo budale plačaju ?

doć će sve na naplatu.svi su vjerovali da će zauviek krasti, da sanader &co nikad neće nahebat, pa vidiš sada kako se sve okrenilo.doć će red i na ove validuse i njima slične

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

doć će sve na naplatu.svi su vjerovali da će zauviek krasti, da sanader &co nikad neće nahebat, pa vidiš sada kako se sve okrenilo.doć će red i na ove validuse i njima slične
[/quote]
Di ćeš gore.
Pa na Validusu je za većinske bio tsunami.
Dionica sa 160 pala na 7.Zar mislite da to nije dovoljno.Ali vlast i većinski paket ipak ne
ispuštaju.Dokle?

Na Validusu će teči med i mlijeko ….ili kao što kaže moj prijatelj MedoBudo.

lopina, jesi to ti zatražio od HANFE blokadu trgovanja validusom?? [lol]
pazite samo da vam se ne dogodi novi VUPIK, tj. blokada trgovanjem na godinu dana [shocked]

31. prosinac 2010.

Za blokadu Validusa
Nejasna situacija u vezi s Validusom, konkretno kada bi se mogao odblokirati račun tvrtke, u kojoj su fazi pregovori o rješavanju milijunskih dugova te hoće li DORH Vladimira Šelebaja kazneno goniti zbog nepokretanja stečaja, nervozne je investitore ponukalo da se obrate Hanfi.

U anonimnom dopisu zatražili su od regulatora da ispita postoje li razlozi za eventualnu obustavu trgovanja Validusom na burzi do konačnog dogovora s vjerovnicima i odblokade računa. U posljednjih pola godine, otkad Šelebaj pokušava stabilizirati poslovanje, dionica Validusa na cijeni je izgubila oko 60 posto. U četvrtak nismo uspjeli dobiti komentar Hanfe.
PD

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

@faust55
Tek istine radi,Vupik je bio blokiran skoro pune 3(tri)godine ,a ne jednu.
Pozdrav

New Report

Close